Munca la Domiciliu...mit sau realitate?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

sunt indienii care lucreaza foarte ieftin (unii ar lucra si cu un 1$/ora) si presteaza proiecte foarte calitative

Off-topic: nu stiu in ce domeniu lucrezi tu, dar in domeniul meu (de fapt al sotului) proiectele indienilor erau intr-adevar foarte ieftine, dar calitatea era doar la suprafata, pt ca romanii le primeau pentru verificare si erau VARZA !!! Pline de greseli, superficiale, total aiurea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

scuze hannen, am lipsit din oras si nu am reusit sa-ti raspund. cum zicea si rall, am un on line cu hainute pt copii si recent m-am mai "aruncat" in ceva...dar inca e in faza de "scutece" ideea. iti povestesc eu pe PM, poate iti surade ideea pt Japonia

rall, haine goth?? . am gasit si eu la un furnizor si ma uitam cu jind la ele, insa m-am intrebat daca ar merge si la noi, insa apoi m-am uitat in jur si am zis ca NU

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Giulia, ce ai zis tu am incercat si eu dar nu s-a prins nimic de mine. Desigur mi-a lipsit rabdarea de a licita preturi foarte mici pentru munca multa, luni de zile pana sa primesc macar un raspuns. Asa ca m-am lipsit dupa cateva saptamani.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Da Androix, iti trebuie muuuulta rabdare mai ales la inceput pina prinzi primele proiecte, apoi lucrurile vin de la sine, intra in normal ca sa zic asa.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput