Munca la Domiciliu...mit sau realitate?
Raspunsuri - Pagina 3

Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia71 sunt indienii care lucreaza foarte ieftin (unii ar lucra si cu un 1$/ora) si presteaza proiecte foarte calitative |
Off-topic: nu stiu in ce domeniu lucrezi tu, dar in domeniul meu (de fapt al sotului) proiectele indienilor erau intr-adevar foarte ieftine, dar calitatea era doar la suprafata, pt ca romanii le primeau pentru verificare si erau VARZA !!! Pline de greseli, superficiale, total aiurea !

ariel_7000 spune:
scuze hannen, am lipsit din oras si nu am reusit sa-ti raspund. cum zicea si rall, am un on line cu hainute pt copii si recent m-am mai "aruncat" in ceva...dar inca e in faza de "scutece" ideea. iti povestesc eu pe PM, poate iti surade ideea pt Japonia
rall, haine goth?? . am gasit si eu la un furnizor si ma uitam cu jind la ele, insa m-am intrebat daca ar merge si la noi, insa apoi m-am uitat in jur si am zis ca NU
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Androix spune:
Giulia, ce ai zis tu am incercat si eu dar nu s-a prins nimic de mine. Desigur mi-a lipsit rabdarea de a licita preturi foarte mici pentru munca multa, luni de zile pana sa primesc macar un raspuns. Asa ca m-am lipsit dupa cateva saptamani.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

giulia71 spune:
Da Androix, iti trebuie muuuulta rabdare mai ales la inceput pina prinzi primele proiecte, apoi lucrurile vin de la sine, intra in normal ca sa zic asa.
uneori gandesc prea mult....