aparitia primilor dintisori
Baietelul meu are 5 luni si 5 zile si face 37.6 de o sapt si ceva(dak scadem cele 4 unitati are 37.2) in fiecare zi.il mananca gingiile si sus si jos,le are umflate,rosii si ar roade tot ce prinde. despre caca nu am ce zice k face normal.are aproape toate simtomele care reprezinta aparitia dintisorilor, dar este normal sa faca temp atat de mult timp? pupici
ANDREEA & VLAD
Raspunsuri
coraly spune:
Eu nu cred in mitul asta 'febra de la dinti'. Poate are o usoara viroza/ Al meu a facut multa vreme 37,6 si avea infectie urinara. Sau a mai fost putin subfebril, dar ii curgea un pic si nasul.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
SufletDInger spune:
Eu stiu ca se scad 5 unitati, daca temperatura se ia rectal. Stiu ca se considera febra astfel masurata daca se depasesc 38 de unitati. Un pediatru mi-a zis ca aparitia dintilor nu da febra. Eu nu am avut astfel de probleme. Te poti spala pe maine si apoi incearca sa bagi mana in gurita si sa vezi daca se simte ceva.
Eu daca as avea dubii de orice fel, as consulta pediatrul.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
roli25 spune:
37.2 rectal nu se considera febra. Al meu avea in mod normal aceasta temperatura. Si eu stiu ca eruptia dentara nu da febra. Daca creste nu e sigur de la dinti.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
s_ellia25 spune:
fiimea tot la 5 luni i-au iesit dintisorii..ies prima data de jos asa ca jos tre sa fie gingia inflamata,a avut nitica febra si tot mornaita,a durat cca 4 zile dupa aia au iesit..bazeazate pe instincul tau matern si dute la doctor dc crezi ca trebuie..
kitzy spune:
37,2 luata rectal, nu se considera febra, si nu exista nici mitul febra de la dinti. Aparitia dintilor slabeste imunitatea copilului, fiind astfel mai receptiv la raceli/viroze/infectii, dar cum ziceam, la temperatura respectiva nu e febra
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
Monnvas spune:
Io stiam ca nu se scade nimic - temperatura rectala e aia pe care ai luat-o si gata. Numai daca depaseste 38 trebuie intervenit.
Nici eu nu credeam in mitul febrei la dinti pana nu am zacut 3 zile cu 39,5, fara niciun alt simptom, fara rosu-n gat, fara otita, fara muci sau tuse... Si cum a crapat gingia a trecut febra. Si a dormit ca drogat 3 zile sa recupereze noptile de urlat :)
Primul dinte ne-a iesit la 5 luni jumate, dar se poate si mai repede. Aveti toate sansele sa va bucurati de asa ceva.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Tessh spune:
Fetita mea face peste 2 zile 5 luni. Are de 2 luni gingia de jos inflamata, pediatrul ne-a dat Calgel pt cand devin insuportabile durerile, balosim tot si stam mult cu manuta in gurita... ne asteptam si noi sa avem dintisori in curand, se vad 2 dungulite albe pe gingie de 2 luni, cred ca ne apropiem de statutul de iepuras motat
--------------------------------------------
mami de bumbi mic Francesca-Maria
Ce e mai bun abia urmeaza! Ne bucuram de fluturasul mic asteptat cu multa nerabdare!