Clubul Cucelor Nauce *6*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

'Neata...eu's ,iar mi-au revenit durerile la chisturi ...de ce trebuie sa se regleze doar cu anticonceptionale?chiar nu e alta solutie ?in plus mi-a venit CM la 20zile ...hai sariti cu solutia, ca cand sunt nervoasa va stresez si pe voi

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu cred ca ai incotro si pana la urma tot la AC ajungi...ca si mine de altfel

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Neatza ! Pai numa io mey Gabitzule sa am oznee? Cum nu se mai da conced pentru pneumonie?Dar asta ce puii mei ie?Nu ie boala?

Mey,io nu vreau sa mai schimb culoarea parului,tocmai aia e!Naturelu meu e saten deschis dar atata l-am schimbat ultimii 20 de ani c-o uitat si mama parului !

Kokiy,nu stiu ce sa spun legat de chisturi ca nu ma pricep !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

off,off viata mea ...fimiu si-a pierdut bakuganu ...ca avu' vreo 3 si ramaseram cu unu',acu' s-a evaporat si asta ...am pus-o ...bey, si sunt asa scumpe miscunelele astea si in disperare i-am pus cateva clipuri pe youtube cu diverse reclame la bakugan ,si plange in capul meu si-mi cere"mamii,bakuganu mieu unde-iiii???vleau si eu alea,plag si disper" ...adica plange si dispera

Mergi la inceput

Din ciclul "Copilul nostru stapanul nostru " :
Fi-mea,in vacanta de azi , se hotaraste sa-si faca curat in camera si asta dupa ce ieri am urlat la ea ca in baia ei e mai prapad decat in Etiopia .Ii zic "serios " ca pana diseara vreau sa gasesc luna in camera ei ca mi-e scarba sa mai intru acolo si ea,fluturand tandra din gene :

"Nu mai intra !Daca ti-e scarba sa mai intri , nu mai intra!Ce,te pun eu? "

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

ma doareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, si mai am inca 5 zile de pen'cilina . pfuuuuuajung de douajda kile.

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

ma doareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, si mai am inca 5 zile de pen'cilina . pfuuuuuajung de douajda kile.

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Cu tot cu penicilina?Io iau amoxicilina si inca doua straineze ,hihihihi!Lasa ,bre,ca vii la nunta si te ingras cu creveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Iulia foarte tare Razvan . Plange si dispera .
Bai ce le poate prin cap.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Azi am dat dovada de foarteeee mult calm ,vorba Gabrielei, imi vine sa urlu in punga ...si m-am convins ca femeia cand e la CM rastoarna casa cu kuru in sus ...in plus R ma facea sa dau din ras in plans si invers ... am reusit performanta sa dau cu aspiratorul cu R calare in spatele meu,avea si scaunel la purtator ,in eventualitatea ca aluneca jos... se urca fuga pe scaunel si apoi pe mine ...plus ca bakuganu ala nu-i nicaieri ... ii spun razand printre dinti"mey kupilu' mi-ai mancat sufletu'"..."nu mancat mamii sufetu',mancat floricele" si zup cu castronu' de floricele pe jos ...si numai in d'astea m-a tinut...acu' sper sa doarma 2 ore s-o luam de la cap cand s-o trezi

Mergi la inceput