Clubul Cucelor Nauce *6*
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Avem asa ... o casnicutza sexy,Dodolica ![]() o viitoare mireasa,Laurica ![]() si masochista inflacarata,Gabrielita ![]() Delphi,baga si tu in primul post vedetele de mai sus ![]() ************************************** Iulia , mami de ![]() ![]() |
aprob, daca peste noapte imi mai cresc si tzatzoaiele alea,mama Omida te proclam
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui sorana Gabriela daca nu vine vijelia ne aducam cateva mai ... sanatoase (eu si Misha si care mai e in categoria grea) si suflam .... stii cum te duci? Direct ![]() Sorana si Monica (7 ani) |
uey, mai prizati si voi niste delik'at , niste clabuci de apa carbogazoasa , nu va umflati toata ziua cu rasol si sarmale, sa va fie "suflarea "zefir nu tsunami
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Nu-s normala!Ma uit la "A baby every minute " si bocesc ca proasta cand vad cum se nasc gagalicile alea mici! Vreau si eu unuuuuuuuuuuuuu!I-am zis lui Mousi ca promit sa-mi fac curat in camera si sa pap tot , sa beau si ceiutu daca imi face unu ! ![]() ![]() Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
Da' de ce-ai crezut tu ca ejti normala, ha? Te-o pacalit matusa Clara sau ai avut vedenii de la tempertura?
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
gabriella1 spune:
deci, tinand cont ca io iau salar dupa noua grila astept de la voi:haine de fitze, papuci de colectie, abonamnet la SPA, oo nemarcate cu cifra 3 , Petromul trecut pe numele maica-mii si concediul in Brazilia .
Gabriela
gabriella1 spune:
o fur, am lasat oole si m-am bagat aici...finutz, normal http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148465
Gabriela
gabriella1 spune:
alloooo, 'neata !
Gabriela
ralualexandrei spune:
Neatza,mi-am luat o
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
citat din mesajul lui kokiy Avem asa ... o casnicutza sexy,Dodolica ![]() o viitoare mireasa,Laurica ![]() si masochista inflacarata,Gabrielita ![]() Delphi,baga si tu in primul post vedetele de mai sus ![]() ************************************** Iulia , mami de ![]() ![]() |
Bai,nu-i corect Gaboantza mi-a luat fatza
![](icon_smile_big.gif)
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
![](aerobic.gif)
![](foto.gif)
![](tv.gif)
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
![](bebic.gif)
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
'Neata...
Mey,eu sunt invidioasa pe Laura,parca m-as mai face si eu mireasa o data
Razvi a primit ieri un set de jucarii Scooby Doo,sunt figurine de plastic fosforescente.Aseara m-au zapacit,stinge lumina,aprinde lumina,sa se incarce draciile alea.Azi dimineata s-a trezit foarte devreme, bineinteles cu gandul la ele,si dai si cauta prin casa ,nu ieseau la numar,lipseau doua ...sa vedem cum stingem lumina
,cred ca-l bag sa se joace in dulap
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui gabriella1 o fur, am lasat oole si m-am bagat aici...finutz, normal ![]() ![]() Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
te manca soro?
![](icon_smile_big.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE