Clubul Cucelor Nauce *6*
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Vai Irino si tu ce rusinoasa esti
Iulia bine ca ai rezolvat cu medicalul.Ala mic cum e?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
kokiy spune:
Anca, e cu muci ..i-am luat exudat nazal si faringian pentru a vedea cauza mucilor,se pare ca e ceva infectios,o bacterie sau un stafilococ de e asa rezistent ...pana nu iese rezultatul si antibiograma nu stiu ce sa zic...ne-a dat alt antibiotic si inca o caruta de siroape si picaturi ...acum stau pe net sa le puric sa vaz care e treaba cu ele ...
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
diarux spune:
ANDROOO, da ce facem bre???suntem la fel???si io tot trandafiri am primit aseara. superbi! in conditiile in care barbacmiu mi-a luat flori inmtr-un an si mi-a zis sa le pun la presat ca nu mai vad altele curand. iaca s-a razgandit!cat despre boala cucelor nauce...hmmm grea domle. si nu are profilaxie.
ANCO, hmmmmcurioasa esti frate! no secs this week. dr's orders! asa c atre sa sed blanda.
ancadragoman spune:
Da de ce draga ai interdictie?
Iulia macar asa afli ce sa ii dai
Vero mai traiesti?????
poze si filmulete
povestea nasterii
ralualexandrei spune:
Iulia sanatate Razvanelului,imi pare rau ca e asa bolnavior.
Ruxandra se pare ca astia doi sunt si ei la fel(consoartele noastre).Te pomenesti ca si tu ti-ai luat tot un Capricorn??
Anca ,Irinaaa eu am primit cadou un cuc ca la mine nu e cu interdictiecred ca d-aia am asa energie azi.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Iulia sanatate Razvanelului,imi pare rau ca e asa bolnavior. Ruxandra se pare ca astia doi sunt si ei la fel(consoartele noastre).Te pomenesti ca si tu ti-ai luat tot un Capricorn?? Anca ,Irinaaa eu am primit cadou un cuc ca la mine nu e cu interdictiecred ca d-aia am asa energie azi. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Sa-l stapanesti sanatoasa !
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
kokiy spune:
Andra ... sa inteleg ca ti-ai tras si gaura in buric? sau te pregatesti pentru seara asta
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
ancadragoman spune:
Andra sa iti fie de bine
poze si filmulete
povestea nasterii
ralualexandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Andra ... sa inteleg ca ti-ai tras si gaura in buric? sau te pregatesti pentru seara asta ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Iulia ca sa-mi trag gaura in buric imi trebuie cura de ingrasare ori eu tin una de slabire,precum spuneam le las pe altele(soacra-mea ,etc)
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
diarux spune:
nuuuu, e balanta. cand cumpara ceva zice: sa iaaaaaaaaaaaau...???sa nu iaaaaaaaaaau...??? si dupa ce cumpara, de plimba in o mie de magazice sa vada daca nu gasea mai ieftin undeva.
lasa bre nu le mai lauda cu cucu tau. ca daca vreu, las naibii de interdictie si io, na!