Locul fetelor Nou-Venite! (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Neata fetelor ,va -ic

Vorbiti de mancare.......eu cu mofturile mele cred ca o sa mor de foame ...mama face peste prajit dar eu nu mananc....am mancat o data cu pofta,era si seara..cu usturoi si am crezut ca mor de rau ce mi-a fost,si de atunci nu mai pap peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

am mancat o data cu pofta,era si seara..cu usturoi si am crezut ca mor de rau ce mi-a fost,si de atunci nu mai pap peste

nu se poate , trebuie sa mananci peste...daca nu iti prieste prajit incearca pe gratar sau fiert...dar e musai sa papi peste

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

salutare.
eu fac saratele .am o reteta faina,cu unt in loc de margarina.
as face si clatite.

ma simt rau.
incerc sa invat sa fac ceva ca sa nu mai bag in seama restul.
am facut curatenie in casa pana acum.

am zapada de un metru in gradina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

salutare.
eu fac saratele .am o reteta faina,cu unt in loc de margarina.
as face si clatite.

ma simt rau.
incerc sa invat sa fac ceva ca sa nu mai bag in seama restul.
am facut curatenie in casa pana acum.

am zapada de un metru in gradina.

Yupiiiii zapada......abia astept sa ajung acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Salutareeee trupa,am revenit si noi acasa
Astazi am fost la mama sa lasam sec de carne,am papat,am bagat burticile in racori si am venit la barlog,afara ningeeeeeee,maine o sa plecam cu schiurile la scoala

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

In tara ninge la greu iar aici se roaga astia sa ninga ca n-au zapada pentru Olimpiada. Cara non-stop zapada cu elicopterele militare si camioane zapada de pe alte dealuri, au intrerupt si antrenamentele parca le face in ciuda vremea, la Vancouver a inceput sa inverzeasca sta in timp ce la americani e dezastru cu zapada

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

MVB, exact prajitura asta am vrut si eu sa o fac in weekend, dar a uitat colega sa imi aduca reteta si decat sa mi-o transmita prin tel, am facut tarta de mere cu caramel (tarta umpluta cu o crema ce seamana a crema de zahar ars si mere. Este prima oara cand o fac si a iesit delicioasa, desi iesea si mai bine daca desteapta de mine ma uitam pe pachetul de unt si luam un unt mai slab pentru crema (am folosit 80%grasime, noroc cu merele ca erau verzi si cam acrisoare)

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Ah si apropo de cruditati. Copil fiind imi placeau ouale fierte si prajite moi (cum zicea MVB), acum nu imi place albusul nici batuta si manac doar galbenus moale asta daca se indura sotul sa renunte la galbenus si sa ma hraneasca cu paine inmuiata in ele. Cand folosesc albus fiert il dau pe razatoarea mica da nu il simt in salata, si il mananc doar in ouale alea fierte in apa. Iar de compozitie de tort ce sa mai zic, abia asteptam sa termine mama de turnat in forma si luam vasul in care a fost compozitia si mancam tot ce ramanea acolo. bineniteles ca mama avea grija sa lase putin mai multa compozitie in oala, ca altfel la ma luam la cearta cu sora-mea.
Acum nu ma mai dau in vant nici dupa asta, dar azi la tarta am folosit un aluat parca ii zice fraged (din ala care tine la frigider) si ce-am mai mancat (avea gust de biscuiti de casa)

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Ola,ola,fete ocupate,numai eu sunt fericita ca maine nu merg la scoala,noroc cu acest cod portocaliu

Mergi la inceput

Ufff,probabil ca toate sunteti la masaj,rasfatate de sotiori,nu are nimeni chef de vorba,asta este,ma bag si eu la un film pana vine sotulache de la tenis

Mergi la inceput