Locul fetelor Nou-Venite! (66)
Raspunsuri - Pagina 14
nike974 spune:
pentru azi:
se taie o ceapa rosie mare, se freaca putin cu sare, se aduga tarhon uscat in casa(cimbru uscat in casa,dar tarhonul e super), zeama de la 1/2 lamaie si 2 linguri de ulei(masline ,floarea soarelui), eventual piper.
e excelent leac impotriva racelii.
tot pt post
se pune cate un cartof, nu mai lung de 7-8 cm, in folie de aluminiu.cartoful e scobit cam 30%.in scobitura, pe tmp de post puneti ciupercute feliate, ceapa feliata, ulei de masline,piper, sare, cimbru,usturoi feliat f subtire, morcov feliat ff subtire, cateva boabe de mazare.e migalos,dar merita.
inveliti bine in aluminiu.nu-i bai daca nu aveti toate legumele.eu am pus odata doar usturoi si ciuperci si ulei.
am pus cartofii in tava si i-am tinut in cuptor cca 40 d emin.
se consuma cu salata de muraturi, mujdei oltenesc, salata de varza acra,salata de salata sau de sfecla.puteti sa puneti si oarece masline.
e fantastica.
pt cine nu tine post, umplutura e asa> unt, feliute de bacon, cimbru/tarhon, piper,sare, feliute de usturoi,ciupercute.
nike974 spune:
fetele, super tratament contra caderii parului.
eu il fac de ani de zile si imi creste 2-3 cm pe luna.l-au facut si prietene sau rude de ale mele, chiar cand au facut citostatice si tot nu le-a cazut parul.
ma spal cu sampon(nu conteaza marca), ma clatesc ff bine, apoi imi dau cu bors facut in casa(nu din comert sau d ela piata,pt ca poate avea conservanti,sare de lamaie etc),apoi,peste bors imi pun balsam(neaparat).stau 10 min si ma clatesc.am si volum si nici nu mi s emai ingrasa.
cred ca il folosesc din 1994
cora79 spune:
Hello,hello,am revenit si eu pe portativ,pup toate fetele

Ale,sora mea e bine,i-au trecut greturile,bebe e energic,pe 15 merge la morfofetala de 22 saptamani![]()
![]()
Nike,si maine sunt scolile inchise,de miercuri pe baricade![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Eu nu cred ca e chiar asa de grav. Ma gandesc ca foliculul se sparge ca si cum ai decoji un ou Deci e normal sa se sparga jumatate si dupa restul. Tu ai prins exact cand incepuse sa se sparga. Fii optimista. Sigur o sa reusiti 
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia trutzi am zis sa ma iau dupa medic ...sper sa nu fi trecut chiar pe langa noroc ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Singur o sa fie totul bine 
Imi pare rau ca treceti printr-o perioadea mai grea 
| citat din mesajul lui lorin7774 Trutzi, am fost si la profesor universitar pneumolog din Bucuresti...ca de fapt asta e specialitatea care ne intereseaza. nimic deocamdata ! mai asteptam si acest rezultat "deosebit" si....cum o vrea DD. numai sanatosi sa fim ![]() nu mai vreau sa vb despre doctori si boli... ![]() vreau sa ne traim viata, cata si cum o fi ea, sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara. ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
Arianna11 spune:
Fetele....am revenit si eu,dar sunt moarta de oboseala,abia am venit de pe drumuri...ma duc sa fac un dush si mai vb 
Nike stiam si eu de clatitul pe cap cu bors natural.....asa facea bunica mea
....e tare bun tratamentul...daca as avea si eu putina cu bors .....![]()
trutzi spune:
Fetelor am dat la zapada de la 14:30 pana la 19:30 cu pauza de maxim 10 min (Daca stateam mai mult de 1 min ma apuca frigul). Nu am apucat sa beau nici apa. Stau la bloc si am dat zapada de la garaje, dupa aleea catre garaje si un loc in fata blocului. Eram singura femeie
Se uita toata lumea la mine de parca ar fi venit circul in oras.
Radeam ca bleaga cand vedeam barbatii mirati. Cred ca ziceau in gandul lor " Eu de ce nu am pus-o pe sotia mea sa dea zapada, ce barbat are aia, a stiut sa se impuna
"
cora79 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Fetelor am dat la zapada de la 14:30 pana la 19:30 cu pauza de maxim 10 min (Daca stateam mai mult de 1 min ma apuca frigul). Nu am apucat sa beau nici apa. Stau la bloc si am dat zapada de la garaje, dupa aleea catre garaje si un loc in fata blocului. Eram singura femeie Se uita toata lumea la mine de parca ar fi venit circul in oras.Radeam ca bleaga cand vedeam barbatii mirati. Cred ca ziceau in gandul lor " Eu de ce nu am pus-o pe sotia mea sa dea zapada, ce barbat are aia, a stiut sa se impuna "Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
Buna dimineata fetelor,va
-ic
Haideti la un ceai cald cu lamaie si miere de albine,
,cornet,laptic....numai bune pe frigul asta...e frig si la noi ![]()

...sper sa nu fi trecut chiar pe langa noroc