Divortul = singuratate sau eliberare?

Divortul = singuratate sau eliberare? | Autor: sellanic

Link direct la acest mesaj

Divortul poate fi, la un moment dat singura solutie ...Doresti acel moment si il vezi ca pe un moment roz, eliberator, o frontiera in spatele careia furtuna de tristete si necazuri se incheie.

Si totusi...dupa un timp scurs de la divort, te poti trezi singura si eliberata doar de o parte de tristete...asa o fi?

Ce credeti? Este divortul o eliberare sau poarta catre singuratate?
Nu vreau sa am suprize prea mari dupa momentul in care divirtul se va pronunta.

va multumesc pentru gandurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

va fi o vreme de durere, regrete si suferinta,apoi trece.
important este sa simti ca este decizia corecta si sa ti-o asumi, fara sa oscilezi prea mult asupra acestei idei.
o data ce ai luat aceasta decizie, inseamna ca ai avut niste motive intemeiate, deci regretele nu isi au rostul.
ma refer la regretele fara masura.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

EU am divortat acum 7 ani. Eu am luat decizia divortului, desi inca mai existau sentimente, dar mi-am dat seama(prea tarziu, evident, pt ca altfel nu ma mai maritam) ca suntem total incompatibili , iar sentimentele nu fac fata. Nu aveam copii si nici bunuri prea multe in comun, deci divortul a decurs rapid, doar o infatisare.
Dupa ce s-a incheiat, m-am simtit usurata. Dupa ce m-am simtit usutrata, am plans mult. Luni de zile. Am suferit, pentru ca eu chiar crezusem ca este EL. Si m-a daramat esecul. Nu plangeam dupa el, ci dupa momentele acelea de vis in care credeam ca lumea e a noastra. Cand credeam ca mi-am revenit, se intampla ceva, auzeam o melodie, vedeam ceva care-mi amintea de el si incepeam iar. M-a tinut cam jumatate de an. Apoi am inceput sa-mi revin. Dar nu am regretat nicio clipa decizia luata. Stiam atunci si stiu si acum ca era cea mai buna varianta.

In concluzie cred cu tarie ca atunci cand faci acest pas trebuie sa fii convinsa ca e cea mai buna solutie.
Si ma repet, cand am intentat divortul, inca il iubeam, dar am fost suficient de puternica sa-mi dau seama ca nu e suficient.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Uite aici o dezbatere pe aceasi tema si 76 de raspunsuri.

http://www.coffeechat.ro/2009/10/divortul-lasitate-sau-curaj/

Cred ca te vor ajuta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput