Fostul medic de familie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

As fi plecat eu cu dosarul, dar nu mi-ar fi pus stampila pe scrisoarea medicala prin care isi dadea acordul transferului si ca sunt scoasa din evidenta ei.
Dosarul medical mi l-a dat, mai putin fisele completate in perioada in care m-a avut in evidenta, ceea ce nu este lipsit de importanta.

Eu nu inteleg de ce vi se pare voua normal ca pacientul sa fie obligat sa-si faca singur copii dupa propriul dosar medical, copii care ii trebuiesc medicului, nu pacientului.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Ceea ce tot scrii tu acum se numeste ranchiuna. Pui in balanta doua lucruri total diferite. Cum spuneam si data trecuta daca ai fost atat de nemultimta de doamna aceasta doctor de ce nu ai reclamat atunci? De ce acum cand nu vrea (sau de fapt nu poate) sa faca pur si simplu cum vrei tu te si gandesti sa o reclami? Incearca sa faci diferenta intre evenimente.
Pana in final degeaba scrii atata caci fisa o sa o primesti dupa ce ii faci copii.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

nu vreau sa intru cu nimeni in polemica dar nu cred ca e datoria Min Sanatatii sa doteze cabinetele de medicina de familie cu copiatoare. Din cate stiu eu, medicii primesc de la stat o anumita suma pt fiecare asigurat aflat in evidenta lui ( chit ca ii recomanda vreodata vreo analiza sau nu, chit ca il consulta vreodata sau nu...), deci mi se pare normal ca si medicii sa respecte legea ( ca tot s-a adus in discutie) si sa-si faca singuri xerocopiile. Si eu m-am plimbat dupa mine cu copilul, pe o vreme f urata, ca sa gasesc in zona un copiator sa-i fac acele xerocopii dupa dosar.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

As fi plecat eu cu dosarul, dar nu mi-ar fi pus stampila pe scrisoarea medicala prin care isi dadea acordul transferului si ca sunt scoasa din evidenta ei.
Dosarul medical mi l-a dat, mai putin fisele completate in perioada in care m-a avut in evidenta, ceea ce nu este lipsit de importanta.

Eu nu inteleg de ce vi se pare voua normal ca pacientul sa fie obligat sa-si faca singur copii dupa propriul dosar medical, copii care ii trebuiesc medicului, nu pacientului.

allinta

Nu discut treaba cu copiile, dar din cate stiu eu nu trebuie sa isi dea acordul fostul medic de familie ca sa il schimbi. Eu m-am "mutat" recent, am dus adeverinta de salariu, o hartie cum ca platim ca firma datoriile la casa de asigurari si atat. Noul doctor mi-a spus ca e bine sa il anunt pe fostul sa nu ma mai cuprinda in raportari.... nicidecum ca trebuie vreun acord din partea acestuia...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joklk

Ceea ce tot scrii tu acum se numeste ranchiuna.

Tu nu ai avea resentimente fata de un asemenea medic ? L-ai admira pt ca ti-a pus sanatatea in pericol nu numai odata ?
Ii voi face reclamatie acum, fiindca deja a depasit orice limita a capacitatii mele de toleranta fata de atata incompetenta.
Nu stiu ce voi rezolva, dar imi vreau fisele mele medicale.
Si mai sunt suparata ca nu m-a lasat sa plec fara sa imi puna piedici.

allinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea
nu cred ca e datoria Min Sanatatii sa doteze cabinetele de medicina de familie cu copiatoare.

Asa cum i-a dotat cu laptop-uri, tot asa sa ii doteze si cu multifunctionale. Sa isi scaneze singuri ceea ce ii obliga legea sa aiba in evidenta, nu sa puna in carca pacientilor ceea ce este responsabilitatea lor.

allinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:

allinta

Nu discut treaba cu copiile, dar din cate stiu eu nu trebuie sa isi dea acordul fostul medic de familie ca sa il schimbi. Eu m-am "mutat" recent, am dus adeverinta de salariu, o hartie cum ca platim ca firma datoriile la casa de asigurari si atat. Noul doctor mi-a spus ca e bine sa il anunt pe fostul sa nu ma mai cuprinda in raportari.... nicidecum ca trebuie vreun acord din partea acestuia...

NU AM STIUT !
As fi evitat atatia nervi.
Deci daca nu sunt obligata sa obtin acordul unui fost medic de familie, de ce sunt obligata sa ii fac copii xerox necesare doar lui ?!
E clar, tot Colegiul Medicilor ma va lamuri. Macar sa stiu pe viitor, pt orice eventualitate.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

dar nu tb acordul. ar fi chiar culmea! si daca nu ti-ar da acest acord ce s-ar intampla? te obliga cineva sa mergi la un dr indiferent de situatie? e aberant . e alegerea ta la ce medic te inscrii, daca ai motive sa-l schimbi pe cel vechi etc. Poate iti schimbi domiciliul, poate dr nu-si respecta programul, poate nu ai nici un fel de afinitate, poate.., poate...

de ex eu am schimbat medicul atunci cand m-a chemat cu fata la Priorix in o anume zi stabilita de ea singura, in conditiile in care copilul fusese racit cu febra si tot tacamul ( nici nu mai stiu daca ii trecuse bine) si cand i-am spus ca as prefera sa fiu sigura ca e bine si ca nu revine febra mi-a zis ca ma raporteaza la Sanepid ca nu vreau sa fac vaccinul ( dar eu nu refuzasem, doar nu eram de acord cu ziua STABILITA de ea), ca ea are pe stoc vaccinul si tb neaparat sa-l faca in ziua aia ca se termina luna sau asa ceva.....

Mie actualul dr al copiilor mi-a spus asa cand am schimbat fostul medic : "te inscriu la mine, normal ar tb eu sa trimit o scrisoare fostului medic (,) ca esti in evidenta mea acum si sa trimita dosarul la mine dupa ce isi face copiile. Dar, in practica, sa mearga mai repede toata treaba, iti dau tie adeverinta asta ca esti inscrisa la mine, te duci personal la fostul medic si iei dosarul si mi-l aduci mie. Asta ca sa scurtam drumurile si scrisorile."

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea
Mie actualul dr al copiilor mi-a spus asa cand am schimbat fostul medic : "te inscriu la mine, normal ar tb eu sa trimit o scrisoare fostului medic (,) ca esti in evidenta mea acum si sa trimita dosarul la mine dupa ce isi face copiile. Dar, in practica, sa mearga mai repede toata treaba, iti dau tie adeverinta asta ca esti inscrisa la mine, te duci personal la fostul medic si iei dosarul si mi-l aduci mie. Asta ca sa scurtam drumurile si scrisorile."

Ah, multumesc de informatie.
Ii voi relata noului medic de familie ceea ce s-a intamplat si sper sa obtina fisa mea si a sotului meu, ca a lui a ramas cu totul acolo, neavand o alta inainte de a fi luat in evidenta fostei.
Sper sa pot obtine fisele noastre fara a mai face reclamatie la Colegiul Medicilor. Sa se rezolve totul intre cei doi medici de familie.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kj74

ce e domle' cu "doctora" asta..... "doctora" in sus "doctora" in jos .........s-a reinventat limba romana si nu stiu eu????

relax...care e baiul cu aceste copii ? si de ce te-au umplut de spume niste banale hartii.....

Acest user este inca sub moderare. De ce a fost lasat sa se desfasoare pe forum cu o asemenea mizerie de mesaj ?!

allinta

off topic: chiar asa, CUM?! rupe-o, caltui-o, da-i cu vitriol intre ochi, trimite-i un mesaj de pace sol-sol !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput