Scutul american anti-racheta
Preivilegiu ptr Romania??!!!
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6873061-update-romania-gazdui-scutul-american-antiracheta-invitatia-sua-decizia-trebuie-ratificata-parlament.htm
Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
Raspunsuri
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Da' parca Obama renuntase la scutul asta?! If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6163171-washington-post-sua-vor-instaleze-interceptoare-rachete-raza-scurta-actiune-romania-israel-turcia.htm
Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
iileana spune:
Nu inteleg de loc rostul emoticonului "", care insoteste titlul topicului.
Ica 1975, ce anume te "infurie" pe tine vis-a-vis de prezenta acestui sistem defensiv la noi?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana Ica 1975, ce anume te "infurie" pe tine vis-a-vis de prezenta acestui sistem defensiv la noi? |
Faptul ca vine la pachet cu fungicidul.
Ica 1975 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Faptul ca vine la pachet cu fungicidul. |
neobosit, ca intotdeauna
Ileana, "invitatia " SUA ma infurie.
iileana spune:
citat din mesajul lui Ica 1975 Ileana, "invitatia " SUA ma infurie. |
De ce, au fost nepoliticosi?
Ar trebui sa-i refuzam?
valentinag spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
De ce, au fost nepoliticosi? Ar trebui sa-i refuzam? [ |
Mai curand"putem"sa-i refuzam...
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
iileana spune:
Putem sa-i refuzam, cum sa nu, da' vrem?
De ce-am vrea?
Ne mai ajunge, azi, la capitolul securitate nationala, ca "tot ce misca-n tara asta, riul, ramul, mi-e prieten numai mie iara tie dusman ti-este"?
Ne mai ajunge, azi, la capitolul aliante strategice, teoria cu "noi locului ne tinem, cum am fost asa raminem"?
:))
Pare-mi-se ca nu.
mirchea spune:
De ce nu se ia scutul de la chinezi, acestia cel putin l-au testat cu succes, spre uimirea americanilor....
iileana spune:
Poate pentru ca nu e vorba doar sa ne cumparam umbrela, ci de mai mult decit atit: sa fim parte dintr-o actiune de ansamblu a "asociatiei" din care facem parte?