PRIETENE FARA TITLU (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Daniela, spor la slabit! Si felicitari pt lasarea de fumat. Parerea mea e ca e mai greu cu fuamtul. Desi nu s-ar spune, avan din vedere ca n-am ajuns nici eu inca la greutatea care trebuie. Dar lucrez la asta.... De fumat, nu mai fumez de mult dar ash fuma si cu ochii. Scarsdale am tinut si eu acum 2 ani, dupa Razvi. AM slabit, mai putin decat idealul. E adevarat ca nici nu aveam fff multe kg (Moni si Denisa, sariti partea cu kg-mele, plizzz, aici nu se vb de cifre care incep cu 5). Acum voiam si eu sa incep aceeasi chestie, dar de lunea viitoare, cand oi reusi sa ma aprovizionez cu papica.
Denisa, wow ce de ore sta Emma pe partie. Si totusi cu aluminiul mult ce au spus doctorii? E o cauza a problemelor?
Liliana, e mortal piticul mic! Deschis la culoare, e drept, dar parca totusi seamana cu Robert? desi...
Mira, vazut skiori premianti. SI tortul piticoatei.
Astery, deci la voi n-a fost asa rau de data asta, de ati avut voi chef de sanius.
Noi? N-a cazut curentuuul! In ciuda vantului si zapezii! La noi zapada are si 2 metri unde a troienit-o.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

HELLO LUME!
SI LA MULTI ANI VLADIMIR !

Eu sunt rupta de somn,dar astept sa adoarma Diana sa pot merge si eu la nani,ca altfel,daca stau langa ea, nu mai tace.Azi a dormit 5 ore,ca azi-nopate n-a dormit mai defel decat spre dimineata,de durere de masea.Deci nici noi ... Nici azi n-am rezolvat mare branza cu ea,a lasat-o pe-aia sa ii puna doar ceva medicament,ca era prea obosita si speriata ca o doare.Deci mai avem de mers zilele urmatoare.Evident ca nu am dus-o la gradi,dar maine vrea sa mearga,vad ca acum seara a fost relativ ok,deci i-am pregatit bagajele pe maine.

Tot in legatura cu Diana: azi pe cand citeam niscaiva povesti cu cele trei dorinte pe care i le-ar indeplini vreun spiridus,am intrebat-o ce si-ar dori - vreun castel,sa devina printesa etc. ? (i-am dat eu cateva exemple de genul asta ...) Si ce dorinte credeti ca are Diana: unu - o masina, doi - sa creasca Tudor mare si trei - sa creasca ea mare .Modesta rau fiica-mea Am mai insistat oleaca ,sa vad ce si-ar mai dori totusi, dar n-am mai scos de la ea decat ca si-ar dori un papagal.Si mai ales sa ii dea ea sa manance piure lui Tudor.Asta ultima a fost raspunsul si la intrebarea ce i se pare ei mai important pe lumea asta Ma gandesc acum si la faza cu papagalul ala! Pai de-aia o fi colorat ea puisorii proaspat iesiti din oua multicolori iar ouale mov.E o carte de colorat care are si un desen identic colorat drept model,dar sub nicio forma nu vrea sa coloreze ca acolo! Ea vrea altfel,cum vrea ea! Mai face vreun copil asa?

Acum sa va mai zic si de Tudor.Am stors astazi niste clementine si i-am pus si lui in bibele mic cca 100 ml de suc,i-am dat lui mami sa ii dea.(Cred ca e cel mult a doua oara cand ii dau ceva pe bibe,i-am mai dat doar ceai baby calm cand era mai mititel) Ei bine,cand era pe la jumate,dumnealui a inhatat bibele si a consumat singur in continuare! Asa ca mai bifez un punct la capitolul autoservire Mi se pare demn de mentionat,pentru ca tin minte cand era Diana mica si au fost Anda et comp prima oara pe la noi,ma miram de cum isi tine Mark singur bibele ala mare,iar Diana nu ajunsese la asa "performata".Ce-i drept ea era slabuta bine si consuma doar ,iar suc nu o lasam sa il tina de teama sa nu pateze prin zona,ca il cam flutura in toate directiile .Dar Tudor chiar l-a tinut perfect de parca ar fi baut pe bibe de cand lumea

Am plecat la nani,va mai raspund maine,ca vad ca am vazut ca ati scris cat cuprinde,inclusiv si mai ales Lili a dat semne de viata.Apropo pe bebe Cosmin l-am vazut si eu in poze si mi se pare ca e taare frumusel

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare

Acum am intrat in casa eu, copii au intrat la matusa sa manance ciorbita de curcan. Nu mai aduc mancare mirositoare si imbietoare in casa ca nu ma pot abtine. Imi este o foame de lup, as manca orice si culmea este ca nu-mi este pofta de dulciuri, eu vreau macare gen oua, branza, piftele adica imi este pofta de tot ceea ce vad prin casa. Mi se pare ca-i mai greu lasatul de mancare decat de fumat ca este acum in fapt, probabil vor fi mai dificile primele zile si apoi ma voi obisnui(SPER) ca altfel nu stiu cum si cand voi mai slabi si eu un pic. Plus ca la tigari nu-mi fuma nimeni pe aici prin casa dar cu mancarea umblu toata ziulica ca doara le dau copiilor sa manance.
Si la noi ceva zapada, nu asa multa ca data trecuta, vad ca si acum ninge. Noi ne-am tras un picut cu sania, s-au jucat astia mici prin curte, pestrada, Ioana agasit o portiune de gheata si ii tuna sa aduc furtunul a udam putin zapada sa facem un patinoar, cand am intreabat-o mi-a spus ca i-a venit ideea de la desene. Rares vroia sa se plimbe cu tricicleta si da-i urlete ca nu poate, ca sa-l imping eu, aiurea. Oricum sunt satui de iarna, ma chinui cate o ora sa-i scot afara din casa, Ioana imi tot spune ca ea pana la vara nu mai vrea afara.
In we am fost la Agigea, stiti ca acolo sta si cumnata mea care are o fetita de-o seama cu Rares. Acum este din nou gravida, o sa nasca in August. Am gasit de cuviinta s-o anunt si pe Ioana ca, Coca o sa mai aiba un copilas. I-am explicat un pic cum ca acum bebelusul este mic dar el creste, creste si burtica se va umfla si cand va fi deajuns de mare va merge la spital si va scoate bebelusul de acolo. In prima faza Ioana a spus ca ei o sa-i vina sa vomite ca nu-i place burta asa umflata. Pe urma seara acasa cand stateam in pat si asteptam sa adoarma ma intreaba cum se scoate copilul din burtica, ce naiba s-ai zic? Cumnata mea oricum face cezariana asa ca ma pun si ii spun ca-i face o mica taietura pe burtica si pe acolo o sa scoata copilul. face o pauza, se gandeste dupa care ma intreaba: "si copilul cum stie sa se dea laoparte sa nu-l taie" Te doare mintea la cate se gandesc mai copii astia. Si discutia a continuat in acelasi registru pana a epuizat toate intrebarile si eu toate raspunsurile si am incheiat cu Culca-te odata!
Monica tare urat mai trebuie sa fie sa o doara asa tare maselele pe Diana. Biata de ea si mai ales ca nu poate lua calmante ca noi adultii.
Dorintele alea ce si l-e puse Diana imi par dorintele tale Monica. Ea s-ar putea sa-si doreasca un papagal dar ciudat ca nu-si exprima dorintele mai fatis. Nici Ioana nu coloreaza dupa tipar, poate respecta un pic schema dar uita repede de ea si aplica propria paleta coloristica.
Tudor este un baietel minunat, bravo lui ca si-a luat bibe in mana, poate buni nu-l tinea deajuns de bine si el nu putea bea suculetul bun repede, repede.

Mergi la inceput

Hello si de la mine.
Nici azi n-am last-o pe Diana la gradinita ca iar a durut-o maseaua cand s-a trezit.Asta chiar daca ea tare voia sa mearga.
DANIELA chiar si cu calmant o doare - ca doar ii dau nurofen de trei ori pe zi! Dar e o carie adevarata,mai adanca nu asa mai superficiale cum a mai avut destule pana acum.
Cat despre dorintele alea trei,sunt chiar ale ei,nu ale mele ca lista mea ar arata altfel Ea de foarte mica fiind si-a dorit sa ne cumparam masina,deci nu ma mir ca e prima pe lista ei.Iar de crescut ei mari,toata ziua viseaza cum va fi cand cresc ei mari (si vor merge la liceu,se vor face artisti etc. ) . Eu ma asteptam sa zica de casa,ca si cu asta ma inebuneste la cap periodic ,ca ea nu mai vrea la bloc ,ca ea vrea sa stam la tzara si la casa.I-am si promis ca in august o sa stam vreo saptamana-doua la tzara in Bihor,neaparat o sa profit de asta acum ca nu am de mers la serviciu.
Ah si sa nu uit sa precizez,daca voi lua masina noua (ca la aia pot alege) va fi musai sa iau rosie,altfel o incurc rau cu Diana ca ea numai rosie vrea.Dar la asta ne potrivim ca si mie imi place rosie.Chiar si tati tot rosie a ales Dacia lui veche.O fi mostenire genetica
Si papagal isi doreste demult,ca are una din vanzatoarele lui mami unul; ea sta in bloc cu mami la parter si Diana toata vara il vede la fereastra bucatariei ...
Deci nu cred ca isi reprima ea dorintele,pur si simplu asa e ea.Si cand cu lista de cadouri pentru mos,nu era deloc hotarata ce isi doreste.Cand vede ceva interesant pe moment isi doreste,dar uita repede,isi pierde interesul.Doar cand ii promit ca ii cumpar ceva (si de obicei e initiativa mea nu la cererea ei),atunci trebuie musai sa ma tin de cuvant,ca asta nu uita neam

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Bee mai tii minte cate kg ai slabit si in cat timp??
Ingrid ce mai face Diana?? Cum a fost petrecerea din We? Sau n-a mai fost nici o petrecere?
Denisa pai tu ce fel de diete ti daca zici ca pe asta n-ai putea s-o tii?

Mergi la inceput

DANIELA ouale nu ingrasa,macar de-alea mananca fierte tari.Si branza la fel.Adica fa si tu o cura cu proteine: oua,branza,carne,lactate,dar fara fainoase si dulciuri.Doar la ce e musai niste paine neagra,cantitate mica.Eu zic ca asa vei reusi rapid sa dai ceva jos ,sa te menti si sa nici nu te infometezi!
Si sa nu uit,bea doar apa cata poti,deloc sucuri.

Mergi la inceput

DENISA felicitari pentru Emma cu schi-ul.
MIRA si tie felicitari pentru strumfi si schiat!
Acum asa mici le e cel mai usor sa invete asta,din cate stiu eu!
DENISA esti culmea culmilor tu si slabitul tau
BRANDUSA deci la voi parca e Siberia.Important e ca ai net

Eu sunt tot in jur de 54-55 kg,mi-e foame toata ziua si mananc ce vine la rand.Nu mi-ar strica ceva miscare,sa mai am si tonus,dar din pacate am inca de stat din plin la PC din cauza actelor astora si nici nu ma trage atza sa trag plimbari lungi momentan din cauza vremii.Dar vine ea primavara si vara,abia astept sa o iau la pas teleleu si sa inot Ai mei sunt pe-afara la aer ,ca e placut azi.Eu am ramas sa vad serialul si sa mai fac ceva acte.Ar fi dragut sa o opreasca mami pe Diana la ea,pana diseara,dar nu prea cred ca poate azi.
PS mi-am amintit ca azi am mancat doar fulgi de porumb si mi-am baut cafeaua.Mda de-aia imi era foame .Deci merg sa imi incalzesc ciorba de fasole . Dupa cum vedeti la mine se mai intampla sa uit sa mananc,sau sa nu ma dau dusa la bucatarie din cauza de ceva preocupare stringenta: TV,carti,net,acte urgente etc. Si daca nu e cineva in zona (gen husbandu') sa imi aduca papa pe tava, raman flamanda

Mergi la inceput

Siam eu ca mai am ceva de spus....Mira ai niste copii superbi, dar tu stii deja asta. Te cred si eu ca te invatasei cu binele din vacanta. Ce-as mai vrea si eu la munte. Foarte dragut cu petrecerea in familie. Am vazut ca a primit o rochita roz pe gustul tuturor fetitelor. I-a placut?
Monica eu nu beau suc defel apai acum nici atat. Lasa Monica, asa imi trebuie daca m-am lasat ani de zile pe tanjala si am mancat de toate pentru toti. Nu vreau o cura disociata. Precum vezi in cura mea am eliminat dulciurile/zaharul, fainoasele si grasimile. In rest mananc de toate(fructe, legume, carne, branza) Dar trebuie respectat un oarecare orar, nu le mananci oricum ci doar crude, fierte sau fripte. Cu asta nu sunt obisnuita eu, cu orarele si cu meniurile fixe. Si eu ca si tine bagam in gura ce era unde era(adica ce-mi pica in mana, cand pofteam) Nu mai merge asa in cazul meu.
Sa ai pofta la ciorbita.
Si eu am luat pranzul si ma duc sa culc copii. ma bag sa vad si un film "It`s Complicated"
A vazut si eu "An education" interesant.

Mergi la inceput

DANIELA cu meniurile alea fixe nu stiu cum e,dar la mine singura data cand m-am ingrasat (cu exceptia sarcinilor) a fost cand pe la 19-20 de ani am avut un program de masa cu ore relativ fixe din cauza serviciului,sau cand mai mergeam in vacanta si aveam masa inclusa,deci tot masa la ore fixe! . In rest eu am mancat numai "la cerere" de cand ma stiu ...

Mergi la inceput

Monica, m-am exprimat gresit. Eu vroiam sa spun ca ar trebui sa am 3 mese pe zi, nu imi impune nimeni la ce ora mananc numai ca mic dejunul trebuie sa fie musai dimineta, pranzul la pranz si cina seara. Chestia este ca n-ai voie sa mananci intre mese, sau daca-i musai atunci ca gustare poti avea morcovi
Copii mei s-au trezit amandoi. S-au dus la matusa sa faca chec. Cam plictiseala la masa aici. Mie imi este ciuda cand le place sa plece in alta parte.

Mergi la inceput