Aspirante optimiste > 20 ani (443)
Raspunsuri - Pagina 2
Moni_28 spune:
Si ca sa fac o scurta recapitulare:
4 iunie 2008-Colposcopie
5 iunie 2008-Conizatie + Biopsie (iesise Papanicolau prost...ca la biopsie sa iasa normal)
3 octombrie 2008-Histeroscopie (mi s-a descoperit o sinechie, care ulterior a foat inlaturata)
21 martie-Chiuretaj Biopsic si analiza trompe
26 martie-Instilatie 1
1 aprilie-Instilatie 2
8 aprilie-Instilatie 3
15 aprilie-Instilatie 4
21 aprilie-Instilatie 5
28 aprilie-Instilatie 6
Deci am avut ceva treaba.Insa m-am oprit, pentru ca efectiv m-am saturat
Concluzie: sterilitate secundara, nimeni nu stie ce se intampla.
Dar nici ca mi-ar fi facut niste analize.....nimic.
De sot nici nu mai vorbesc........nu au cerut nimic.
Asa ca m-am apucat singura de luat branca ursului in fiecare luna, timp de 10 zile, si de masurat temperatura bazala, dar sincer cu asta am de furca, imi da cu virgula
V-am lamurit macar putin?
Nicole, viitoare mamica de
Karina
PaulaFrida spune:
Cosmy multumim pt capitol nou,sper sa fie cu multe teste pozitive II
Andreea multumim de gogosi
,iti trimit eu canapeaua pt musafiri,e comoda 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
ANDREEA84 spune:
ma lua o lene de doare sa stiti!
haideti sa mai vb,poate asa mai imi trece![]()
![]()
sau sa-mi mai fac o cafea?#
14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
tanamera spune:
Moni bine ai revenit
.Ai trecut prin multe,insa e bine ca nu ti-ai pierdut speranta.Sotul tau si-a facut vreo spermograma?
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moni_28 Si ca sa fac o scurta recapitulare: 4 iunie 2008-Colposcopie 5 iunie 2008-Conizatie + Biopsie (iesise Papanicolau prost...ca la biopsie sa iasa normal) ![]() 3 octombrie 2008-Histeroscopie (mi s-a descoperit o sinechie, care ulterior a foat inlaturata) 21 martie-Chiuretaj Biopsic si analiza trompe 26 martie-Instilatie 1 1 aprilie-Instilatie 2 8 aprilie-Instilatie 3 15 aprilie-Instilatie 4 21 aprilie-Instilatie 5 28 aprilie-Instilatie 6 Deci am avut ceva treaba.Insa m-am oprit, pentru ca efectiv m-am saturat ![]() Concluzie: sterilitate secundara, nimeni nu stie ce se intampla. Dar nici ca mi-ar fi facut niste analize.....nimic. De sot nici nu mai vorbesc........nu au cerut nimic. Asa ca m-am apucat singura de luat branca ursului in fiecare luna, timp de 10 zile, si de masurat temperatura bazala, dar sincer cu asta am de furca, imi da cu virgula ![]() V-am lamurit macar putin? Nicole, viitoare mamica de Karina |

analizele hormonale,nimic?spermograma?schimba medicul parerea mea...!
oricum iti tin pumnii si sa vii cat mai curand cu vestea la dublu
si sedere scurta ca aspiranta.sa te gasesc pe la odisee
PAULA,ESTI CEA MAI DRAGUTA!Astept sa vii cu ea...
ii fac proba

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
ancadragoman spune:
Moni ai facut ceva analize cat ai lipsit ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Moni_28 spune:
Aoleu, ce spermograma, ce analize????NIMIC
Iar doctorul l-am schimbat de vreo 3 ori....asa ca m-am hotarat: nu ma mai duc la nici un doctor, ca sunt in stare sa ii impusc pe toti
Si cand mai auzi: ai rabdare, totul va fi bine. Cata rabdare dom`le sa mai am?!OOOOOOffffffffff
Atat de multe am citit pe net, incat acum, va rog sa ma credeti, am impresia ca nu mai stiu nimic!Nici cand se face, nici cat se face, nici cand nu se face....
Apropo de asta: maine am sa scriu si eu graficul cu temp bazala, poate ma lumineaza si pe mine cineva.
Karina
tanamera spune:
Moni cred ca ti-ar fi mai simplu sa iti faci cont pe www.fertilityfriend.com si sa iti treci acolo temperaturile.
Moni_28 spune:
Da, tanamera, stiu, dar din cate am vazut eu temperatura maxima in graficul de pe fertility.com este de 36,70, ori la mine ajunge si la 37,40
.
Sau foarte posibil sa nu stiu eu sa folosesc acel grafic. Daca cumva gresesc, va rog sa ma corectati.
Karina