Aspirante optimiste > 20 ani (443)
Raspunsuri - Pagina 19
roxy@vasi spune:
Azi trebuie sa gatesc dati-mi niste idei,a inceput postul mare si chiar nu stiu cu ce sa incep.
Care dintre voi tineti tot postul ar fi frumos sa ne impartasim cateva retete.M-am gandit la o salata de vinete,si o mancare de mancare de mazare.Am gatit aseara reteta cu cartofi data de nike974-numai ca eu am pus branzica,ca tot e dezlegare.
Joy21 spune:

tanamera, sunt pe receptie, fara noutati semnificative. Inca nu ma declar "invadata" dar nu e timpul trecut. Mai e timp, astazi, maine...
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
vanyy2009 spune:
buna fetele
scuzati absenta(din nou),.....noi venim de la doctor si venim cu vesti
......avem 7 saptamani si 2 zile
, analizele au iesit bine, mi-a dat sa iau acid folic si mi-a zis ca deocamdata nu am nevoie de fier.M-a chemat peste 2 saptamani pt bitest.....aaaaaaaa si i-am vazut si inimioara cum batea
. DPN:15sept2010
cos_minutza spune:
Eleni
ma bucur ca ai revenit 
Anca multe 

pt "actiunea verigheta"
Tanamera,Joy va tinem pumni stransi,stransi.Multi 
Yasmi ce bunataturi
(in afara de spaghete care pt mine e bleah
)
Vanyy ma bucur pt vestile bune
Sarcina usoara in continuare si te mai aspteptam cu vesti
Roxy 
Paula pe unde umbli
?Nu te-am vazut astazi la "apel"
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
tanamera spune:
Paula,Ukume,Ylari,Onybony va asteptam gagici sa ne spuneti ce v-a iesit la testul verigheta
.
PaulaFrida spune:
Salut fetelor
,am vrut sa va servesc dimineata cu cafeluta si alte bunatati,dar cand sa trimit mesajul,a picat netu'
Mi-am facut testul cu verigheta si mi-a aratat un
si apoi o
.Ar fii ideal.
Tot i-am zis si sotiorului meu ca eu am asa un feeling ca urmatorul
o sa fie
.
Cand am fost
am stiut ca e
,asa am simtit eu.
Va 

pe toate si va doresc o zii frumoasa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanyy2009 buna fetele scuzati absenta(din nou),.....noi venim de la doctor si venim cu vesti , analizele au iesit bine, mi-a dat sa iau acid folic si mi-a zis ca deocamdata nu am nevoie de fier.M-a chemat peste 2 saptamani pt bitest.....aaaaaaaa si i-am vazut si inimioara cum batea . DPN:15sept2010 |
Felicitari!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE