Aspirante optimiste > 20 ani (443)
Raspunsuri - Pagina 17
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris Scuze daca deranjez, sunt o noua aspiranta pe forum , am si eu o intrebare la voi: in primul rand sunt o pacienta a doctorului Tutunaru, am facut laparoscopie trompa pozitiva pe stanga, greu permeabila pe dreapta, acesta a fost diagnosticul, sotul a efctuat spermograma si spermocultura la clinica dansului Genesys acestea sunt OK. De 2 ani dorim si noi un si nimic, conform analizelor totul este OK.Asa ca am inceput sa iau Menstrovital plus 2cps/de 3oripe zi si ceai de napraznic si de 1 zi spalaturi vaginale cu infuzie de marul lupului. Intrebarea este a mai luat cineva Menstrovital si ce rezultate a avut? A folosit cineva marul lupului si ce rezultate a avut? Marturisesc ca am aceste tratamente naturiste din revista asul verde nr.64/2009 ![]() ![]() |
Nici eu nu cunosc Menstrovital si marul lupului. Din experienta mea, am vazut ca napraznicul da rezultate mai bune daca este luat de la ovulatie pana la menstruatie. M-am uitat sa vad care este compozitia Menstrovitalului - si cunosc plantele din compozitie. Si le-am si folosit.
Poate vrei sa ne spui ce intentii ai? Ce anume vrei sa reglezi?
Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea da-o incolo de pauza ca ai de facut 4 puradei anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |

Da Anca la asta ma gandesc si eu ..... inca nu i-am povestit sotului in schimb ca mi-e ca nici pe primul nu o sa vrea sa faca. Imediat o sa vada imaginea de patru copii dintr-o lovitura
Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
Katy82 spune:
Buna fetele! Nike multumim de retete! Eu am cautat pe net retete de peste ca se mananca saptamana asta. Oricum mi-am notat si retetele de la tine. O sa le incerc
si multa sanatate!
Va pup pe toate!
De-abia astept sa mai aflu ca mai sunt fete cu II.
http://lt1f.lilypie.com/2dPMp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
cos_minutza spune:
Katy ai mai facut injectiile cu polidin?
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
bb_yasmi spune:
neata
eu bucataresc de azi dimi.....ieri n-am facut decat o salata orientala seara in rest nimic-nimic...![]()
si azi recuperez....![]()
![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ancadragoman spune:
Andreea nu ii spune cati o sa faceti ca nu il mai prinzi ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ANDREEA84 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui doula
![]() ![]() ![]() ![]() Da Anca la asta ma gandesc si eu ..... inca nu i-am povestit sotului in schimb ca mi-e ca nici pe primul nu o sa vrea sa faca. Imediat o sa vada imaginea de patru copii dintr-o lovitura Andreea ![]() "As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile |
prima sarcina-gemelara
a doua sarcina-gemelara si calculand cat iasa?!sa nu fie tripleti si apoi fat unik?!...

BB_YASMI,si ce gatesti pe acolo?poate ma inviti pe la tine sa vezi ce inseamna si paguba de om...!
poftesc si la lemne uscate si o foame non-stop,ma ridic de la masa si parca as mai manca nu stiu ce...asa ca...
deja imi venii foame
14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
tanamera spune:
Buna dimineata!
Doula
ma bucur nespus ca ai revenit,imi era tare dor de tine
.
Joy cum esti?
O zi frumoasa gagici!
ANDREEA84 spune:
cine stie sa interpreteze vise/?
am visat azi noapte baietelul ca-l alaptam si aveam un canin si un premolar cariati urat de tot,frecam cu dintii si pur si simplu mi se sfaramau,oare ce o insemna caci pt mine a fost un vis oribil si culmea este ca nu e prima data.decand am ramas
am vise super-oribile
14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
doula spune:
Andreea sa stii ca m-am gandit si la asta. Si la mine si la sot in familie avem istorie lunga de gemeni. Bunicul meu de pe mama a avut frate geaman si inca 4 perechi de gemeni. Mama a avut gemeni - dar a pierdut sarcina. ..... Deci posibilitatea exista. 
Cos-minutza 
Tanamera
si mie mi-a fost dor de voi.
Andreea

si nimic, conform analizelor totul este OK.