Aspirante optimiste > 20 ani (443)
Raspunsuri - Pagina 15
nike974 spune:
pentru azi:
se taie o ceapa rosie mare, se freaca putin cu sare, se aduga tarhon uscat in casa(cimbru uscat in casa,dar tarhonul e super), zeama de la 1/2 lamaie si 2 linguri de ulei(masline ,floarea soarelui), eventual piper.
e excelent leac impotriva racelii.
tot pt post
se pune cate un cartof, nu mai lung de 7-8 cm, in folie de aluminiu.cartoful e scobit cam 30%.in scobitura, pe tmp de post puneti ciupercute feliate, ceapa feliata, ulei de masline,piper, sare, cimbru,usturoi feliat f subtire, morcov feliat ff subtire, cateva boabe de mazare.e migalos,dar merita.
inveliti bine in aluminiu.nu-i bai daca nu aveti toate legumele.eu am pus odata doar usturoi si ciuperci si ulei.
am pus cartofii in tava si i-am tinut in cuptor cca 40 d emin.
se consuma cu salata de muraturi, mujdei oltenesc, salata de varza acra,salata d esalata sau de sfecla.puteti sa puneti si oarece masline.
e fantastica.
nike974 spune:
pt cine nu tine post, umplutura e asa> unt, feliute de bacon, cimbru/tarhon, piper,sare, feliute de usturoi,ciupercute.
nike974 spune:
fetele, super tratament contra caderii parului.
eu il facde ani d ezile si imi creste 2-3 cm pe luna.l-au facut si prietene sau rude de ale mele, chiar cand au facut citostatice si tot nu le-a cazut parul.
ma spal cu sampon(nu conteaza marca), ma clatesc ff bine, apoi imi dau cu bors facut in casa(nu din comert sau d ela piata,pt ca poate avea conservanti,sare de lamaie etc),apoi,peste bors imi pun balsam(neaparat).stau 10 min si ma clatesc.am si volum si nici nu mi s emai ingrasa.
cred ca il folosesc din 1994
nike974 spune:
fetele, super tratament contra caderii parului.
eu il facde ani d ezile si imi creste 2-3 cm pe luna.l-au facut si prietene sau rude de ale mele, chiar cand au facut citostatice si tot nu le-a cazut parul.
ma spal cu sampon(nu conteaza marca), ma clatesc ff bine, apoi imi dau cu bors facut in casa(nu din comert sau d ela piata,pt ca poate avea conservanti,sare de lamaie etc),apoi,peste bors imi pun balsam(neaparat).stau 10 min si ma clatesc.am si volum si nici nu mi s emai ingrasa.
cred ca il folosesc din 1994
ANDREEA84 spune:
NIKE,vrei sa vin peste tine?numai vb de mancare ca-mi ploua in gura si mai am doar niste biscuiti pana la plecare
am niste pofte la sarcina asta si mananc foarte mult,chiar nu stiu unde intra,rod mai toata ziua cate ceva si tot as mai baga,daca si noaptea imi vine sa ma scol caci visez mancare...
asa ca aveti grija cu mine sau intru fara sa mai citesc ce mai scrieti
14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
ramayanaa spune:
buna fetelor!!!
Anca, m-ai facut curioasa cu testul tau cu verigheta...prima data am incercat fara sa sprijin mana cu care tineam verigheta si mi-au iesit o droaie de prunci...m-am oprit din numarat ca mi s-a parut deja hilar...apoi am zis...nu cred ca e bine...hai sa sprijin cotul pe masa...prima incercare...fetita...apoi nimic mai departe!!!! mi-ar place sa cred ca e adevarat si ca odata minunea mea va veni...![]()
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramayanaa buna fetelor!!! Anca, m-ai facut curioasa cu testul tau cu verigheta...prima data am incercat fara sa sprijin mana cu care tineam verigheta si mi-au iesit o droaie de prunci...m-am oprit din numarat ca mi s-a parut deja hilar...apoi am zis...nu cred ca e bine...hai sa sprijin cotul pe masa...prima incercare...fetita...apoi nimic mai departe!!!! mi-ar place sa cred ca e adevarat si ca odata minunea mea va veni... Coincidenta este modul lui Dumnezeu de a ramane anonim-Albert Einstein |

Stiu ca nu am m-ai scris de un secol, dar si pe mine m-ai facut curioada Anca. Asa ca .... prima data mi-a iesit o droaie de copiii, noroc ca m-am oprit ca altfel, cred ca cresteam tripleti de 5 ori cel putin

Oricum am repetat de cateva ori, cu cotul pe masa si mi-au iesi 4 copii : baiat, fata, baiat, fata
Eu imi doream ca primul copil sa fie fetita, dar in rest este exact ce imi doresc 2 fetite si 2 baietei 
Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
camcris spune:
Scuze daca deranjez, sunt o noua aspiranta pe forum , am si eu o intrebare la voi:
in primul rand sunt o pacienta a doctorului Tutunaru, am facut laparoscopie trompa pozitiva pe stanga, greu permeabila pe dreapta, acesta a fost diagnosticul, sotul a efctuat spermograma si spermocultura la clinica dansului Genesys acestea sunt OK.
De 2 ani dorim si noi un
si nimic, conform analizelor totul este OK.
Asa ca am inceput sa iau Menstrovital plus 2cps/de 3oripe zi si ceai de napraznic si de 1 zi spalaturi vaginale cu infuzie de marul lupului.
Intrebarea este a mai luat cineva Menstrovital si ce rezultate a avut?
A folosit cineva marul lupului si ce rezultate a avut?
Marturisesc ca am aceste tratamente naturiste din revista asul verde nr.64/2009

Joy21 spune:
nike, ce reteta promitatoare 

camcris, sorry, nu cunosc tratamentele. Spor la
!
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George