Locul fetelor Nou-Venite (65)
Raspunsuri - Pagina 18
Lia73 spune:
I. Cum e mai bine sa mori: de sifilis sau de dizenterie?
R. Mai bine sa mori ca un barbat, decat ca un cacat.
I. De ce sunt atatia barbati cracanati ?
R. Lucrurile fara importanta sunt puse intre paranteze.
(asta e minciuna)
I.. Cum clasifica femeile penisurile?
R. In viziunea femeilor, penisurile se clasifica astfel:
- in ordine descrescatoare: mica, foarte mica si ce-i aia.
- in ordine crescatoare: mare, foarte mare si NORMALA.
I. De ce iau politistii salariu?
R. Pentru ca prostia se plateste.
I. Care este avantajul de a face sex in grup?
R. Daca ai ceva treaba, poti sa pleci.
I.. Care este deosebirea intre porumbel si cocosel ?
R. Porumbelul este pasarica pacii, iar cocoselul este pacea pasaricii.

I. Cum transformi un pentagon in patrat?
R. Aplici teorema lui ben Laden.
I. E adevarat ca barbatii impotenti traiesc mult ?
R. Da, dar degeaba.
I. Prin ce se deosebeste sexul frantzuzesc de cel romanesc ?
R.. Francezii fac sex fara lenjeria de corp, iar romanii fara lenjeria de
pat.
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 I. Cum e mai bine sa mori: de sifilis sau de dizenterie? R. Mai bine sa mori ca un barbat, decat ca un cacat. I. De ce sunt atatia barbati cracanati ? R. Lucrurile fara importanta sunt puse intre paranteze. (asta e minciuna) I.. Cum clasifica femeile penisurile? R. In viziunea femeilor, penisurile se clasifica astfel: - in ordine descrescatoare: mica, foarte mica si ce-i aia. - in ordine crescatoare: mare, foarte mare si NORMALA. I. De ce iau politistii salariu? R. Pentru ca prostia se plateste. I. Care este avantajul de a face sex in grup? R. Daca ai ceva treaba, poti sa pleci. I.. Care este deosebirea intre porumbel si cocosel ? R. Porumbelul este pasarica pacii, iar cocoselul este pacea pasaricii. ![]() I. Cum transformi un pentagon in patrat? R. Aplici teorema lui ben Laden. I. E adevarat ca barbatii impotenti traiesc mult ? R. Da, dar degeaba. ![]() I. Prin ce se deosebeste sexul frantzuzesc de cel romanesc ? R.. Francezii fac sex fara lenjeria de corp, iar romanii fara lenjeria de pat. +14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |

ma doare burta de ras
polo spune:
Jesia. mai inteles gresit. Inainte de reflexo imi venea la 3-4 chiar si 5 luni si atunci cu tratament. Acum ca fac reflexo imi vine, nu regulat cei drept, dar vine lunar si cel mai important fara tratament.
De toate celelalte beneficii nu mai zic. Deci concluzia este ca sunt suuuuuuuuper multumita. Mai suparata sunt ca terapeuta mea a plecat si acum este altcineva.
Oricum fiecare rganism reactioneaza alfel, asa ca cel mai bine este sa incerci si apoi iti vei da singura seama daca vrei sa continui.
http://community.webshots.com/user/diove
violab spune:
Fetelor m-am intors si eu de la gym. Ma simt ca un fulg. Nu ma mai miscasem cam de mult. Spatele meu era asa de putin flexibil de parac as fi inghiti o blana de lemn. 

Lia marfa bancurile. Sa ne dai in fiecare zi cite o portie de-asta ca ne prinde bine. 
aleesicoo spune:
vine saptamana viitoare sotulache acasaaaaaaaaaaaaa

dau de 

asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 22 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo vine saptamana viitoare sotulache acasaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() dau de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 22 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Asa de repede?parca ziceai ca vine cand tr sa nasti.....urrrraaaa
aleesicoo spune:
initial asa trebuia dar "socoteala de acasa nu se poriveste cu cea din targ"
ramane acolo cu bani in mana cat castiga aici...deci ce afacere face?
macar aici e alaturi de fam![]()
asa creste bebicu
ale
ma
trutzi spune:
Ma bucur ca se intoarce si imi pare rau ca nu castiga atat cat v-ati dorit 
| citat din mesajul lui aleesicoo initial asa trebuia dar "socoteala de acasa nu se poriveste cu cea din targ" ramane acolo cu bani in mana cat castiga aici...deci ce afacere face? macar aici e alaturi de fam asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 22 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
truzti macar a incercat
si cred ca nu mai poate sa stea departe de fetele lui
deja imi da msg cu :"stii ca pe planul iubitului cand se naste printesa treci pe locul 2
?
dar el saracul nu stie ca din partea mea a trecut de cand am simtit-o pe bebelina si mi-am dat seama cu adevarat ca e a mea...i ca e in burtica mea
asa creste bebicu
ale
ma
polo spune:
Violab, daca vrei sa incerci o dieta, vezi ca am trimis ceva pe mail-ul comun acum ceva vreme. Eu am slabit 16 kg cu dieta aia in trei luni. Am terminta in septembrie si am pastrat regulile, dar de sarbatori mi-am facut bine de cap si am luat vreo 2-3 kg de care nu mai scap, dar din sept pana in dec nici macar 100g nu am pus pe mine. Cred c voi incepe din nou.
Eu nu prea am cum sa ma ajut si cu gimnastica, dar daca faci si gimnastica e super.
Daca vrei mai multe info spune-mi.
http://community.webshots.com/user/diove