BB Daniel-bun venit!-primul nostru nepotel(67)
Raspunsuri - Pagina 20
samira33 spune:

fetelor....m-am mailuit cu doftoru de la Buda...am primit schema de tratament...am asteptat atat de mult ziua asta...imi bate inima mai sa-mi sara din piept...da reactionez cu totul altfel decat imi imaginam eu ca o sa reactionez.
io credeam ca o sa fiu bucuroasa nevoie mare...da acu zici ca m-a pleznit cineva cu leuca-n cap...m-am blocat de tot...fac ture prin dormitor de zici ca-s nebuna da nu scot un cuvant...se uita barbatu la mine ca la o amenda...si nu prea intelege ce am.![]()
galliciana spune:
ce tratament ai primit,sami?
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
in primele 5 zile 2 amp de menopur si pe 3Martie ne vedem la prima eco la Budapesta.
galliciana spune:
ei,si????????
ce te nemultumeste?
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana feteloooooooooooooor! partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! ziua samirei!!! sorinake, ! ma zapacesti!!!a cata luna de stimulare e?? la rand,ca nu ai facut nici o pauza! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Galli, e a 5a luna de stimulare! Dr a spus 6 si dupa aceea ne oprim! A spus ca daca nu reactionez nici lunile astea doua cum trebuie sa caut alt dr ca ea nu mai stie ca sa-mi dea!

galliciana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorinake
Galli, e a 5a luna de stimulare! Dr a spus 6 si dupa aceea ne oprim! A spus ca daca nu reactionez nici lunile astea doua cum trebuie sa caut alt dr ca ea nu mai stie ca sa-mi dea! ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
ufffffffffffff,draga mea!!!

sorinake spune:
eu sunt toanta rau!!!!!!!!!!!!dupa ce am cautat subiectul o groaza, l-am gasit, dar mi-a mai trebuit o mie de ani sa-mi dau seama!!!!!!!!!
Floricica, felicitari din inima! Sa fie bb Daniel sanatos si sa va bucure viata intreaga!
Mona40 spune:
Salut gagici,
Vin si eu la cafeluta de amiaza.
Samira, bine a venit si La multi ani.Nu stiu cat de sexi e frigiderul gol, dar cu siguranta ca voi veti fi sexi daca il mentineti asa.![]()
Sorinake, eu am luat in toate cele 3 luni de stimulare cu 2X clomide
Deci nu e mult. Bafta.
Soricico, cum te simtuiesti![]()
Libruto, mama da "Zarghita" mai esti. Ce-ai sa faci cand a sa se juleasca voinicul/ca pentru prima data?
Luminito, stim ca esti ff discreta, daw zau ca vrem si noi sa-ti smotocim printesa...macar pe email.
Si a mea vine pe 26 martie...si am sa o smotocesc si eu de o sa-i sara ...carliontii ( pe care nu-i are, dar si-i intinde cu placa...din cand in cand
)
Guze, faci o viata ...bravo tie...profita la maxim . Supa de galuste zic...hmmmm mi-ai dat o idee.
Deci tema saptamanii va fi...supe/ciorbe...
Bluefloricica, mi-am amintit weekendul asta cum in primele tale zile de sarcina iti era mereu somn...si-ti ziceam sa dormi ca...
Acum banuiesc ca ai alta ordine de zi
Gali
galliciana spune:
Doamne,domnisoare,care potftiti si doriti,un nou capitol,aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148322
pupici la gagici si tatici!!!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/