BB Daniel-bun venit!-primul nostru nepotel(67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

petrecere????unde???...ca io-s prima la petrecere si la plimbare

galli...multumesc pentru urari...si pentru voi toate numai bine...si sa avem numai realizari.

guze...un strop doar din tot ce e pe aici prin GRadina....si e suficient ca sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Galli, iar citesti din 2 in 2. Fata a zis 17 ianuarie, dara daca vrei tu sa incepem de azi, nicio problema: La multi ani, Samira!

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

fetelor,librutelor,dar ii trecu ziua la fata,departe de noi!!!!!
hai s-o sarbatorim!!!
mai avem un motiv de ....dezmat!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Galli - tie ti-am facut invitatie de 100 de ori, dar esti fitzoasa, vrei sa te aducem cu muzica! Om face-o si pe asta, pana la urma!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:

Nico, te asteptam cu drag, cu sau fara joc! Astalalt fin al tau abia astepta sa se bage in seama cu prezentarea Bucovinei!

_

Cred ca de la atatia hormoni imi merge creierasu' mai greu.
L-am auzit io si pe Libru cu "saru' mana, nasico", acum tu imi umpli ochii de lacrimi povestindu-mi de finutu' meu din burtica ta ... Ma declar "nasica universala"! Abia astept sa nasesc.

P.S. Si lasa naibii gandurile gri, zau asa, il zapacesti de tot pe bb. Cand va incepe sa te inghionteasca, sa te tii atunci. Abia astept sa vii sa ne zici ca nu mai poti, ca ai un bb hiper-activ.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

galli...multumesc pentru urari...si pentru voi toate numai bine...si sa avem numai realizari.

guze...un strop doar din tot ce e pe aici prin GRadina....si e suficient ca sa fie bine

aci,la noi,dar tu tre sa aduci de mancat si beutura!!!
mai contribuim si noi cu cate ceva....
si cu multa iubire!!!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:

Galli - tie ti-am facut invitatie de 100 de ori, dar esti fitzoasa, vrei sa te aducem cu muzica! Om face-o si pe asta, pana la urma!

_

Libra, total de acord cu tine!

Mergi la inceput

Galli, ai un chef de petrecere, m-ai zapacit.

Samira si alte surorici noute sunt smecherite foc. Isi fac curaj sa intre abia dupa ziua lor de nastere.
Sau se gandesc ele ca sunt acceptate mai usor daca mai pun un anisor in plus, sa fie mai aproape de varsta senioarelor.

Avem noi pe undeva vreo regula referitoare la varsta?! Aveam parca una dar cu ... kg ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

Aaaaaa, atunci te iau cu mine la Stanbul, sa-i tii de urat soacra-mii, mare plimbareata si ea.

Apropo, mi-a povestit sotu' ca s-au dus fetele (soacra, cumnatica si o verisoara) sa-si depuna actele pt viza de Olanda si s-au ratacit dupa 10 minute. In loc s-o ia spre centrul Istanbulului (spre Taksim), au luat-o spre Edirne. Daca o tineau asa vreo 2 ore ajungeau la granita cu bulgarii. M-a pomenit socrela: "daca era fata mea (adica io) aici, ne ducea ea la fix"

Mergi la inceput

librutelor,nu ma faceti sa imi aduc aminte,ca,
de craciun, ati fost in iasi!!!

si io am fost in iasi!!si nu ati venit,macar un minut,nu 5!!
libruleeeeeeeeeeeee! unde esti,am dreptate,sau nu?

Mergi la inceput

Pana va adunati iar pe-aici, ma duc sa dau zapada de pe masina.

O duminica minunata!

Mergi la inceput