Gemanutzele-n luna iubirii... (40)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_adina![]() ![]() ![]() POZICI RAZVANEL ![]() Adina ![]() ![]() |
Dau cu "quote" ca sa fiu sigura ca nu ma dilesc. Nu de alta dar de atata uitat doar la pereti si discutat monosilabic nu mai am mult
![](socat.gif)
Deci, uelcam!! Si speram sa-ti placa la noi. Fug sa ma uit pe pozici...ca am spus sa scriu ceva inainte de a disparea din nou
![](grup.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Bey, nu ma fa sa rad ca ma vad astia-n birou si-or zice ca e clar de ce-am fost in medical... rad ca toanta la monitor. Liliac, esti bestiala!
De ziua asta a lu' velantin noi am iesit la o plimbare si-am intrat intr-o cofetarie unde era sa devorez tot ce se chema prajitura... fara urari, fara cadoaie, io nu's pro, is contra, na! Si azi is contra, da' nu ma intrebati de ce. Contra vantului, cred.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
adino dupa ce ca esti tanara, mai esti si frumoasa din cale-afara si ai si-un bebe de poveste! Sa traiti si sa fiti sanatosi viata lunga!
Va pupilez si pe voi cu mare drag!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Hai, fetili la o aburinda si cu frisca.
Mie mi-e un somn de mooooor, am obosit de la programele de noapte. Dar nu ne revenim noi si-o sa dormim ca belferii pana-n pranzul mare??
Ah, sa nu credeti ca fac ceva extraodinar...dar ma culc tarziu ca nu ma simt in stare sa ma trezesc din somnul cel dulce de seara ca sa-l pe Radulesu si dup-aia ma foiesc toate noaptea, ba verific daca respira, ba ma duc la Andra sa o invelesc ca da din picioare, ba imi sforaie domnu' sot in urechiusele mele fine si tot asa.
De fapt...vreau primavaraaaaaa!
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Sunt aici, va citesc, insa nu prea mai am chef de forum (si nu, nu din cauza voastra! . Pur si simplu, am alocat prea mult timp citind povesti nemuritoare pe aici (si este una, in special, cred ca-i saga forumului) si ma simt stoarsa de puteri, de energie.
Bun venit, Adina! Am vazut prozele cu voi, esti tanara si frumoasa si bble tau este de milioane! Ce-i dai sa manance? Ai inceput deja diversificarea?
Lora, esti la munca, sa inteleg. Bravo placentei ca s-a asezat cum trebuie!
Multa grija in continuare!
Liliac, mai, o sa-ti ordon: DOOOORMI!!!!! Nu te mai culca la ore tarzii, las-o pe Andra dezvelita, ca daca i-o fi frig gaseste ea patura/plapumioara, lasa-l pe sot sa sforaie in alta camera, eventual pune-i banda din aia pt nas. Fara suparare, la botez erai obosita, pareai obosita!
Noi nu am serbat deloc Sf. Valentin (asa de fara chef ma simt). Parca dimineata mi-a urat cvea sotul gen "La multi Ani, Valentina mea!" . Eu nici macar asta nu i-am spus!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_adina/elena_adina.jpg)
elena_adina spune:
Buna fetelor!
BlackgirlO- multumim de aprecieri.Noi ne diversificam de la 5 luni.Acum papam,pe langa tzatza,la 11:00-mar cu banana si biscuite,la 15:00-supica,iar seara la 19:00-depinde,ori cereale,ori banana cu branzica,aaa si mai avem in jur de 13:30-sucul de fructe,dar nu in fiecare zi.
Liliac- multam'de cafea.si mie mi-e somn,sunt treaza de la 6la toata lumea
POZICI RAZVANEL
Adinade
Razvan(14.08.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Adino, dar al tau mananca cam ce mananca Dragos la 12 luni si chiar si in plus! Al meu nu bea suc de fructe neam, si nici supa/ciorba! I le dai in biberon, banuiesc! Bine, eu am alaptat exclusiv 6 luni (fara apa, lapte praf, ceai), iar diversificarea propriu-zisa am inceput-o de la 7 luni incolo.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_adina/elena_adina.jpg)
elena_adina spune:
Blackgirl0-doar sucul il bia din biberon,in rest nu face mofturi indiferent ce ii dau,bine,nu exagerez,nu ii dau mult,papa in jur de 150g,iar dupa trecem la san.Cat despre masa de seara,nu o are tot timpul pentru ca uneori mai doarme la acea ora.la toata lumea
POZICI RAZVANEL
Adinade
Razvan(14.08.2009)
liliac1 spune:
Black iubita, ce mult te inteleg cu cea pauza! Te cred pe cuvant ca si eu am avut muuulte momente de genul asta si mi se parea ca sta timpu'n loc, ca nu mai fac nik-nimicuta.
Noi suntem aici, cu bune si cu rele.
Cat despre somn...nu zic ca n-am cand si cum, dar mi-s io de soi rau si dorm aiurea. Uite, azi mi-am scos parleala. M-am asezat langa baiat si-am dormit amandoi pana la 14 . Sunt plina de energie dar mi-e sila cand ma uit ca am de spalat vase, de dat cu-n aspirator, de-astea super-intelectuale. Probabil cand o sa dea caldura o sa fac si io ca si tine.
Ia mai scrieti voi aici cum va diversificati ca sunt numai ochi (urechile mi-s ciulite dar digeaba )
Adino si tu functionezi dupa fusul meu orar Mai, dar pruncul iti doarme ca lumea noaptea??
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri