Gemanutzele-n luna iubirii... (40)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Scriu scurt, caci am calculatorul busit si baietii au iesit un pic la plimbare (cica eu aspir acum, daaa )
Liliac, nu-mi revin! Am vazut pozele, bb Raducu este un scump si un dolofanel (cred ca se apropie de Dragos la kile
) si a fost taaaare cuminte!
pe tine te-am zarit nitel obosita, Andra este o scumpa, asa roscata (parca nu am vazut nuanta asta de par la fetite, tare rara!
), dar nu l-am identificat pe tati. Vreau sa spun ca tu si nana semanati, suntem cumva surori/verisoare? Poate doar mi se pare! Spor la facut... avioane!
Doina, mai incearca gogosile! Azi am gatit tocanita de cartofi cu carne de porc (noi), Dragos mananca mneniul lui de toate zilele (pipet de pui cu legume). Am incercat joi spanac cu galbenus, a lasat peste tooot doar movilite verzi, nu i-a placut!
Azi trebuie sa spalam mocheta!
Lora, cand mai ai control la gineco? Stai cuminte, si eu as iesi, insa am o pana maaare, financiara! Numai bine, socrela vine marti-miercuri, undeva-ncolo! Numai bine, nu avem pe ce cheltui!
Dragos a trecut cu bine peste vaccin, dar nu prea mai mananca! Si nu a scapat, caci la 2 ani i-am programat altele...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Black ma bucur ca Dragos a trecut cu bine pentru vaccin
Ce ochi vigilent ai Intr-adevar nana este vara cu mine, de grad 2. Acum ca nu am apucat sa ma vopsesc intr-adevar semanam destul de bine. Tati al nostru apare in singura poza care o avem oarecum de familie...Lipseste Andra din ea. Noi in general nu prea avem poze impreuna...nu stiu cum naiba reusim sa stam unul intr-o parte si celalalt in alta. O fi din cauza ca stim ca acasa ajungem tot impreuna
??
Pe Radu nu l-am mai cantarit la 3 luni...dar cred ca deja a depasit pragul de 7 kile. Intr-adevar n-a scos nicio lacrima cat s-a balacit dar a fost tare nefericit ca dupa baie n-a sarit mami cu la el si-a urlat pana a iesit cu nasul la aer. La scaldatoare n-a scos un sunet!
Lora si eu de-acum dau in depresie de iarna din cauza vremii. Nu spun ca azi cand am auzit ca mai vine un val de viscol si din nou se anunta cod portocaliu de ger si vant p-aci imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Mi-am desenat un cerc, am scris mare: loc de dat cu capul. Acum trebuie sa ma hotarasc cand sa-l folosesc.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
blackgirl0 spune:
Liliac, frumos tati mai aveti, mai! Sa-l tii tu asa ascuns?! Deci am avut dreptate: bb Raducu il va depasi curand pe Dragos cu greutate (avem cica la 1 an 8 kile
si 74 cm inaltime). Este un siluet pe langa un sclifosit! Am sa-i fac si analize, insa nu stiu ce-astept. Tot nu mi se pare normal sa fie chiar atat de mic!
doinabita spune:
Buna! dintre nameti!!!fetelor, m-am saturat de atata ninsoare...unde o fi primavara aia? oare stie ca e criza si se acunde?
La noi a nins zdravan noroc, ca nu a batut vantul, e frig....
blackgirl0 spune:
Azi:
Chiar daca apar unele intarzieri in activitatea ta, ar fi bine sa nu-ti pierzi rabdarea, in final vei iesi victorioasa. Lasa orgoliul si accepta ajutorul iubitului pentru ca stii ca pentru a reusi ai nevoie de ajutor financiar
si
Incearca sa apreciezi lucrurile la adevarata lor valoare. Atata timp cat vei aprofunda un domeniu sau altul, cu atat vei simti ca esti depasit(a) de situatie. Concentreaza-te pe folosirea propriilor talente si pe cum sa le pui mai bine in valoare. Cu siguranta ti se vor recunoaste meritele pentru ceea ce ai facut, nu pentru ce nu ai reusit sa termini.
Doina, si la Brasov a inceput sa ninga abia de ieri dupa-masa, dar de-atunci nu s-a mai oprit! Oricum, cand toata lumea era in plin cod portocaliu, aici era uscat-uscat! Abia acum simtim si noi ca este iarna la munte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce friiig eeee!!!
Am fost de dimineata sa-mi fac analizele si m-a luat asa un frig!
Tare m-as duce la serviciu...oare n-as putea? M-am saturat de stat acasa!
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Aici s-a pus pe nins de azi dimineata si este si viscol. Andra din nou nu vede gradinita si eu sunt obosita ca nu mai stiu ce activitati sa mai fac. Daca fac de-astea "inteligente" face 10% si le lasa balta, ea ar vrea de-alea cu aplecaturi de shale si de strambat la maimutoii ei (joc de rol) iar eu ma simt neputincioasa. La calculator nu vreau sa o mai las si uite-asa ne invartim in cerc vicios. M-am saturat si eu de iarna ca de mere padurete!!
Lora stai linistita in casa, faci antrenamentul pentru iarna viitoare fac si io haz de necaz Iustina ce face?? O duci la gradi? Stie de bebelac? Reactii ceva?
Black simpatica ai fost cu tati al nostru Chiar i-am reprosat zilele trecute ca nu prea avem poze impreuna. Avea si el dreptate cand spunea: "pai eu iti fac tie si tu mie, cum sa aparem impreuna??" Ne mai pozeaza Andra dar de multe ori jumatati de cap sau de la gat in jos
Amintiri pe viata!
Si dupa discutia asta...imi zice sotul: "Auzi, sa nu-mi pui poze sa ma vada fetele, ca poate ma vad prin oras cu vreo gagica si iti spun!" Asa ca eu l-am pus la panou
Doinito si eu am obosit cu cea iarna si stau doar in casa, la bloc. N-am de deszapezit nimic. Imi inchipui cum este la tine
Va doresc o saptamana usoara!
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
blackgirl0 spune:
Liliac, adica in Galati este viscol si in Braila nu-i nimicaaa??? (asta de la socrela citire, caci i-am spus sa astepte trecerea codurilor colorate pana sa vina in Brasov, dar ea nu-si-nu! ). Asa de mult vrea sa vina, chit ca eu, una, ma rog sa mai stea viscolul in tara!
La Brasov numai ninge, este flescaiala pe jos, urat, mohorat!
Cu Andra, chiar nu te pot ajuta! In astfel de vremuri, nepoteii mei stau si mazgalesc, adica deseneaza, se uita si de 3 ori la rand la Sportacus (desene animate), isi muta toaaaate jucariile dintr-o camera in alta (ultima oara stateau pe 2 scaunele in hol la mama, cu umbrelele deschise, cica "asteptau trenul si ploua!" ), mai fac cica curatenie la jucarii/haine (dau cu niste maturici mici sau cu un aspirator de jucarie pe jos), se joaca de-a gradinita (ei sunt doamna educatoare, noi adultii suntem copiii), de-a ora de sport... Chiar nu stiu de unde le vin ideile astea, insa sunt 2 si se antreneaza unul pe altul. Tu trebuie doar sa mai ai nitel rabdare!
Lora, ai facut analize pentru sarcina? Cand ai controlul? Eu zic sa mai stai nitel cuminte, si-asa-i urat afara, ninsoare, frig! V-ati gandit deja la posibile nume sau inca nu?
liliac1 spune:
Black Nu mai ninge de pe la pranz..dar s-a asternut un strat numai bun de batut covoarele Poate-ti dau vreo idee pentru a-i ocupa timpul Doamnei daca tot n-are stare pe-acasa.
Te
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
blackgirl0 spune:
Liliac, o pun sa-i dea de mancare lui Dragos!
Am inceput sa-ti citesc si eu Vremurile! Scrii asa de frumos! Si-atunci mi-am dat seama ca Andra este de-a dreptul copil genial: merge la gradi dar stie sa citeasca si, mai mult, face rebus cu mami!
In cazul acesta, chiar nu stiu ce idei sa-ti dau sa-i mai ocupi timpul liber!