Gemanutzele-n luna iubirii... (40)
Raspunsuri - Pagina 14
LoraG76 spune:
'Neata!
Sunt si ru prin zona, dar de acasa. Nu ma simt f. bine, asa ca azi nu am mers la serviciu.
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina si 13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Off, Lora, cred ca este ceva prin aer, caci si eu am un chef de fix... nimic! Numai stiu ce sa-ti spun legat de sinuzita. Imi pot doar inchipui cat de aiurea este sa te doara capul mereu, mereu, mereu! S-ar impune o radiografie de sinusuri, insa fiind iese din discutie. Eu sper ca se va rezolva de la sine pe masura ce vine timpul frumos si calduros.
elena_adina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Adina, scuza-ma! Pt mine Piatra Neamt (desi am trecut pe-acolo de 2 ori si mi-a placut!!! ) rezoneaza tare mult cu Tg. Neamt, unde de-asemenea am fost acum 3 ani, am vizitat Cetatea Neamtului&manastirile din zona, dar zau ca sunt tare slaaaba la geografie! Inca o data, iertare! Cred ca se impune o noua excursie in zona pt fixarea cunostintelor! P.S. Frumoase imagini! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Ma bucur ca ti-a placut.E frumos aici,dar eu asa m-as stabili intr-o alta tara...
Am o problemuta:luna trecuta pe 17,mi-a venit prima data dupa nastere CM-ul,luna aceasta nu a mai venit,defapt a fost o secretie usor colorata,dar nu a durat nici macar o zi.Daca alaptez nu vine regulat,sau e alceva...
la toate si
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Ralu, off, iubita! Te cred ca numai esti om, nici eu nu as fi! Imi pare rau ca nu am avut gura aurita si sper in continuare ca nu va mai exista "data viitoare"! Chiar nu stiu ce sa spun in afara de fii tare, roaga-te si Dumnezeu le oranduieste pe toate, cu credinta in el! |
Oricum altceva nu mai e de facut de-acum pana la mai incolo...
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui elena_adina Blackgirl- imagini din oras la mine www.youtube.com/watch?v=VuqeyZjWJQ4&feature=related" target="_blank">Targu Neamt |
Chiar fainut filmuletul...
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Ralu, esti cumva prin zona? Ma plictisesc, desi as putea sa merg sa , dar pana nu adoarme Dragos nu indraznesc sa ma pun in pat! |
Nu, chiar nu eram. Sunt tare racita de vreo 2-3 zile si aseara am cedat repede, m-am bagat in pat si-am si adormit. Sorry...
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Sunt si ru prin zona, dar de acasa. Nu ma simt f. bine, asa ca azi nu am mers la serviciu. |
Ai grija de tine. Serviciul mai poate astepta.
blackgirl0 spune:
Adina, da, cat timp alaptezi nimic nu este sigur! Nici CM, nici protectie, nici ovulatie! Eu nu stiu ce tip de protectie folositi tu si sotul tau (in speranta ca folositi ceva, caci altfel vine bb2 mai repede decat este planificat ), dar iti spun experienta mea. Noi folosim prezervativul, nu am vrut sterilet (vreau bb2, iar medicul nu mi-a garantat ca dupa sterilet nu voi avea probleme in a obtine o noua sarcina, iar eu AC nu am folosit niciodata) si CM mi-a venit abia acum 3 luni. Vine regulat, insa cu flux crescut si durata mai lunga (de la 3-4 zile la 6-7). O placere! Deja regret perioada cu sarcina si cu alaptatul intensiv! Eram asa de... curata!
Raluca, ieri nu m-am putut uita la TV! Sper sa ai numai zile bune si foarte bune pana in septembrie (le numar cu tine, AMR... ).
Lora, ! Eu zic ca daca nici azi nu-i nici o imbunatatire sa revizitezi medicul ORL!
Liliac, ce faci, mamico? Te odihnesti suficient? Hai ca deja la Brasov este aproape primavara, cred ca la tine au aparut mugurii!
Doina?
Azi:
Va trebui sa te dovedesti extrem de bun(a) negociator (negociatoare) astazi, daca vrei sa eviti o scena neplacuta. Ai mare grija sa nu ajungi intr-o postura instabila din cauza cuiva care va incerca sa dea vina pe tine sau sa iti aloce responsabilitati de care nu ai habar. Tine capul sus si mergi pe calea ta, fara a privi inapoi.
si
Astazi vei reusi sa-ti imbunatatesti situatia financiara, iar daca vei fii chibzuita poti pune si un ban deoparte, ca sa ai ce cheltui si zilele urmatoare.
Ai grija de starea ta de sanatate.
elena_adina spune:
Neata!
Blackgirl- ne protejam,normal,inca nu vrem bb2,dar credeam ca daca a venit,va fi regulat si voi avea in fiecare luna.Si noi tot prezervativ folosim.
la toate si
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
blackgirl0 spune:
Fetele, cedez nervos, pe bune! Incet si sigur, cred ca-mi ies peri albi de cand stau langa Dragos sa manance! Cred ca sunt dintii de vina, desi nu i-am vazut/simtit nici unul in ultima vreme, insa o lingurita de mancare din 2 ajunge afara! Si zau ca ii dau ce stiu ce-i place in perioada asta. Numai spun ca zilele acestea numai in brate s-a cerut, cand fac ceva in bucatarie il pun langa mine, la baie stau cu usa deschisa, caci el ma pazeste din usa!
Accept orice, orice, inclusiv ca iar a adormit leganat aseara dupa ce s-a trezit urland de durere (cred), numai sa manance si el o masa intreaga cap-coada!