MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19

puisorul spune:
Alinam, harnicia asta a mea e un mix de nevoie si placere
. Reteta brioselor e asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7598/Muffins-cu-tzatziki-si-ciuperci/. Eu am facut o portie si jumatate, faina a fost jumate integrala si jumate tarate, in loc de tzatziki am folosit iaurt gras de bivolita cu castravete ras si trei catelusi de usturoi. Pe langa ciuperci am mai pus niste feta bucatele si vreo patru felii de jamon serrano taiat bucatele. Au iesit o nebunie asa ca saptamana viitoare am asigurat pachetelul pt servici alaturi de un kefir
Brandusik, bine ai venit in clubul montignacelor . Raportul se da lunea asa ca te asteptam. Poate postezi si meniul zilnic sa ne inspiram si noi.A, si scrie repede primele 10 mesaje ca sa te citim in timp real( primele 10 sunt moderate si te citim cu intarziere).
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Monnvas spune:
Puisorule, cum zice reclama, "mai m-am gandit" ca n-ar fi frumos sa trisez asa ca am papat un spanac cu feta. Ca la branza adevarata de cateva luni. Io nu cred ca blocajul asta la cantar e fiindca am ajuns la target sau fiindca mi s-a obisnuit corpul, ci stiu ca nu fac bine ceva. Asa ca... ori descopar ce, ori trec la alta dieta. Deocamdata prefer sa-mi mai bat capul.
Am vb azi cu o prietena a mea care a dat jos 14 kile cu Monti anul trecut. Acum face un tratament hormonal pt a putea ramane si, desi mananca mult fiindca are o pofta de mancare nebuna, a ramas tot pe la 49. M-a mobilizat si pe mine ca se poate.
Cat despre Valentine's Day... Io pregatesc ca ne-am certat urat de tot acum 2 zile si inca nu a prezentat scuzele.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

melany72 spune:
Io fac kefirul cu ciperca tibetana de la un coleg.
Puisoare, ma omori...eu am lene de bucatareala, am facut eu ieri cat de cat, dar azi...am fost la teatrul Tandarica cu fi-mea, am intrat in Mini Prix si am aruncat 200 roni pe o pereche de cizmept mine,o jacheta sot si niste tricouri pt mine si fata ,apoi la posta sa imi iau niste carti de la polirom si dupa ce am mancat de pranz,nu spun ce ca e rusine, ma luase un soooommmmnnnn...numai ca nu m-a lasat familionul si asa ca am stat treaza.
M-am benoclat pe la briose vineri dar vroiam dulci...mai bine ca nu am facut ca sotul mi-a adus..."flacara violet"adica niste frezii superbe si 2(DOUA) cutii de bomboane (Ferrero amarui si niste trufe belgiene)cu ocazia dragostei ce mi-o poarta.
Asa ca de dulce m-am lecuit de gateala.
Am ales pana la urma sa mergem la un restaurant mexican la pranz, nu de alta dar, desi ne place tare la indian, nu am avea ce sa alegem pt copila.Va zic maine ce am mancat.

Rrraluca spune:
http://www.mariplant.ro/?p=productsList&iCategory=897
ia uitati fetelor ce-am gasit..chestia cu uscatul fructelor,ultima, pare si mai interesanta...dar ca preturi, mno...

brindusik spune:
multumesc puisorule (ce tare suna !!)
meniul meu
MD: 2 mere
jumate de peste afumat cu ceapa,
2 felii de paine WASA (stiu ca nu e permisa..in combinatie cu lipidele...dar citisem mai acum ceva vreme si cred ca e si in cartea lui monti la meniu ca pestele desi e lipida...e cel mai putin inofensiv daca e pus langa glucide)
Gustare:40g alune in coaja(le iau asa pentru ca cele acre se gaseau nesarate acum is foarte unsuroase si nu-mi mai plac...asha cele in coaja desi au sare nu ramane sarea pe ele odata decojite)
Prinz:2 carnaciori de casa
1 ou prajit
cascaval ras
am incerci si o mamaliga de naut dar cred ca nu am lasat-o suficient sa fiarba si nu mi-a placut la gust asa ca am aruncat-o :)
cina :3 felii anans si vreo 5 prune din compot indulcit de mama cu must de struguri

Monnvas spune:
Melany, si pe langa ciuperca ce mai pui? Tu esti din Bucuresti, vezi ca intr-o zi te trezesti cu mine pe cap ca vreau si eu "ciuperca" (s-a oferit sa-mi dea sotzul de pe picioare, da' cred ca iese prea aromat )
La indian iti recomand pt copila pui cu mango. Nu e deloc iute si Cand stateam prin zona mai mergeam la restaurantul indian de langa Foisor, au bucatar indian si e mancare... buna rau
Azi am mancat branza! De-aia normala! Yummy! Ba am bagat si un pic de brie. Mi-am dat seama ca asta e tortura cea mai mare la Monti: mi-e dor de lactate. Io-s mare fan, mancam si cate 1 kil de iaurt pe zi...
Va trebui cumva sa-mi adaptez Monti-ul pt asta, doar in felul asta l-as putea transforma in stil de viata.
Brandusik, felicitari pt kilele duse. Dupa cum vezi, noi nu ne laudam cu asemenea performante...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

ninha spune:
La multi ani ptr toate indragostiteleeee!!! (adica toata lumea)
Brandushica bine ai venit cu fortze proaspete si motivatie ptr noi!
Brioshele alea suna bestial!!!trebuie sa le fac si eu, dar nu azi de Mos Valentin, ca e pacat sa stam in bucatarie intr-o zi de sarbatoare sa asta.
(Nu ma pot abtine , trebuie sa va spun ca am primit de la Moshu niste cizmulite, aaaah, o dulceata!! cu greu m-am abtinut sa nu dorm in ele!
)
by the way, aseara am avut musafiri si n-am mancat prostii! Bavo-bavo! Am facut o compozitie de pricomigdale fara faina, cu nuci coapte in cuptor, si am servit-o asa cruda, cu fructe de padure deasupra, un deliciu, dar abia am apucat s-o gust ca mi-au mancat-o ceilalti
M-am culcat pe la 3 ca ne-a ciupit microbu' cu un joc nou, Colonistii din Catan. Il stiti? Se poate juca in 3-4-5-...-8 persoane. E super!
Va urez o zi de vis!!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rrraluca http://www.mariplant.ro/?p=productsList&iCategory=897 ia uitati fetelor ce-am gasit..chestia cu uscatul fructelor,ultima, pare si mai interesanta...dar ca preturi, mno... |
interesant, dar, intr-adevar cam scumpicele

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image