MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16

andanii spune:
o seara Monti va doresc
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

melany72 spune:
Buna seara!
Azi eu am mancat dimineata musli cu kefir facut in casa,un baton proteic ,la pranz adica acum o ora carnacior,pastrav prajit cu lamaie,frigaruie de pui (o bucatica), salata de gulie si zacusca.Toate in cantitati rezonabile.
Pe seara cred ca raman niste nuci/caju.
Maine am zi de gatit:ciorbita de curcan cu fidea (la cererea fetitei), mancarica de fasole verde,snitele de curcan si niste cartofi frantuzesti daca imi cumpara cineva cartofi...
Va pup.

puisorul spune:
Ayumi, bine ai venit
Madalina, parca Valentinag tinea si postul dar parca e mai greu si cu monti. Nu e imposibil dar fara cartofi si cu orezul limitat scad posibilitatile de meniu.
Melany, iti place kefirul? La inceput mie imi iesea prea acru si apoi l-am pus in frigider si se acrea mai greu. Dar era mai bun
Maya, ai facut salata cu broccoli crud? Ca am vazut o data o reteta pe culinar si vreau sa incerc.
Andanii, welcome back
Mie imi place fructoza de la Redis, nu am probleme cu ea. Doar ca Monti zice ca in primele 3 luni e bine sa nu se consume dulciuri deloc ca sa isi revina activitatea pancreasului la normal. Pentru indulcit cafeaua folosesc extractul de Stevia, care are un gust cam ciudat initial dar apoi m-am obisnuit. Am incercat si siropul de agave si e foarte bun dar cica nu e natural si e obtinut industrial . Ultima descoperire a fetelor de pe culinar e xylitolul dar e foarte scump si inca nu l-am incercat.
Meniu ieri:
MD: omleta, gouda, wasssa
P: pulpe de pui la cuptor cu salata de morcov crud(cu ocazia asta am descoperit ca nu imi place coriandrul si data viitoare fac fara)
C: o portie mica, mica de cartofi frantuzesti si o zi buna
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

ninha spune:
Buna dimineta, Montignacelor!
Eu o sa aleg vinerea ca zi de raport, ca-mi place mai mult. Azi-dimineata aveam 68,5 kg - ieeeee!!! deci 0,5 s-au dus.
Andaniiiiii, noteaza repede in tabel, pana nu se pun la loc
Aseara am facut pate de casa, e super, yammy-yammy! Stiu ca Monti zice sa nu mancam organe, dar... promit ca o sa mananc numai cate putzin, dimineata.
Meniu azi:
MD un grapefruit si cafea cu lapte 0,1 %
Pranz: Pate de casa cu... nu stiu cu ce, vad eu, poate cu telemea si rosii
Cina: am de gands sa asamblez o ciorbitza de vitzel
Va urez o zi super-Monti!!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

maya_m spune:
'neata fetelor

andanii spune:
da, da si eu fac pateu in casa .... ficat, carne de pui , ceapa , usturoi ...condimente, toate fierte si blanddaruite ....moama ce bun e , un deliciu
felicitari ninha ... o sa incerc sa modific azi, daca nu , modific luni cu restul fetelor o sa vad
eu sunt de groaza .... nu m-am cantarit de doua saptamani si surpriza ... am 700 gr in plus , asa ceva nu se poate , sunt distrusa .... aseara nimic nu am mai facut ... am dormit toata seara de ciuda, nervi si suparare .... nu pot sa-mi revin, asa de bine am slabit cu acest regim si pur si simplu la fel mananc si nu slabesc, io nu stiu ce am facut, ce s-a intamplat cu organismul meu ... probabil ca trebuie sa incerc altceva
hai ca deja v-ati saturat de plangacelile mele, deja eu nu ma mai suport , nu mai vreau sa ma aud
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

maya_m spune:
asta am gasit eu
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16108/Salata-de-broccoli/dar eu nu pun otet, miere ,nici seminte de floare de soare...iar in loc de ceapa verde pun ceapa rosie-eu asa am mancat pt. prima data la cineva si mi-a placut...si eu las peste noapte broccoli si ceapa maruntita... la frigider acoperite si a doua zi amestec cu restul ingredientelor...si baconul il prajesc putin

ninha spune:
Andanii, eu am gasit o varianta a unui nutritionist roman care are aceleasi principii, dar mai drastic. Ma gandesc ca poate ai vrea s-o incerci. El zice ca nu trebuie combinate nici proteinele intre ele, decat daca sunt de acelasi fel, adica nu trebuie sa combini carne cu lactate, sau oua cu lactate, sau oua cu carne, etc. La o masa mananci un singur fel de proteine cu multe legume crude. Iar daca mananci legume gatite, si astea trebuie insotite de legume crude. Si mai are o regula care mie personal imi place foarte mult, pana la 12 nu se mananca decat fructe, la 12 doar legume in toate felurile si abia la cina carne sau lactate sau oua, normal, cu legume. Pe cat posibil mancarea trebuie sa fie cat mai cruda.
Il cheama Daniel Menrath. Stiu ca numele nu prea suna romaneste, dar cred ca e roman.Cred ca o sa am in vedere si principiile lui, ca sunt 90 % Monti
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

andanii spune:
ninha e interesant ce descrii tu aici .... trebe studiat ... o sa caut si eu pe net poate gasesc ceva de nenea asta ... sau nu ????
cert este ca trebuie sa fac o schimbare , si cat de curand , altfel benganesc ... o iau razna .... pentru mine conteaza foarte mult aspectul si trebuie neaparat sa-mi ating telul asta miiii de multumiri
de sfaturi
ANDANII

Monnvas spune:
ANDANII, si eu sunt pe cale sa parasesc temporar Monti-ul. Se pare ca imi pierd rabdarea mai repede decat tine. Ii mai dau o saptamana fara abateri, daca nu reiau disociatul (doar pt confortul meu psihic tre' sa vad o scadere) pt o saptamana si apoi iar Monti.
Mi s-a stricat masina de paine
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)