Fondul de ten si ridurile

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Sa iei concelear o nuanta mai deschisa decat fondul tau de ten.
Prima data aplici pe fata o crema hidratanta, lasi 1-2 minute sa intre crema in piele, apoi aplici concelear sub ochi,in jurul buzelor,pe riduri sau imperfectiunile pe care vrei sa le acoperi.
Apoi aplici fondul de ten.
Poti sa folosesti pensule,bureti ori degetul.
Important e sa hidratezi fata inainte de a incepe sa pui fond de ten,conelear.
Eu folosesc Sheer Cover, la fiecare 4 luni imi vine pachet cu concelear,fon de ten, crema hidratanta ,si o crema care acopera cat de cat porii, riduri, vene sparte si pudra de obraji.
Fondul asta de ten e foarte bun pt mine, am tot incercat si altele in speranta ca am sa gasesc ceva care sa fie pe placul meu.
ori imi irita fara, mi-o usca de numa, ori vb lui mama "fata parca ai matreata pe fata".
Eu am culoarea tenului deschis, in pachet am si fond de ten pt ten mai inchis,pe care nu-l folosesc.
Iar fondul de ten e cum tot zic astia mineral fondation, daca cineva doreste cu placere, aduc fondul de ten pt ten mai inchis,fara nici o plata, cand vin in tara in mai.
Da sigur gasesti pe net filmulete care te invata cum ascunzi ridurile si ce produse sa folosesti.
Succes la ascuns ridurile!

Sanatate maxima!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nati

Sa iei concelear o nuanta mai deschisa decat fondul tau de ten.
Prima data aplici pe fata o crema hidratanta, lasi 1-2 minute sa intre crema in piele, apoi aplici concelear sub ochi,in jurul buzelor,pe riduri sau imperfectiunile pe care vrei sa le acoperi.
Apoi aplici fondul de ten.
Poti sa folosesti pensule,bureti ori degetul.
Important e sa hidratezi fata inainte de a incepe sa pui fond de ten,conelear.
mai inchis,pe care nu-l folosesc.

Sanatate maxima!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Eu stiu ca dupa etapele enumerate de tine se aplica si pudra pe fatza!Asta daca nu s efoloseste un fond de ten 2 in 1!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

foloseste un fond de ten mai cremos sa aiba o structura mai grasa si sa se intinda ft usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Dupa ce ai hidratat bine pielea ( ultima creama) nu se palica fondul de ten, ci make-up base, dupa aceea fondul de ten si pudra transparenta.Si eu am aceeasi problema fondurile de ten cremoase accentueaza ridurile, sau pudrele compacte. Eu acum folosesc make-up base de la Lancom(La Base Hydra Glow-perfecting make-up base radinace&comfort) si fondul de ten(Everlasting Foundation Fresh Translucent Perfection), pudra( Radiant Smoothing Powder). Ca sa se intinda fondul de ten bine, sa nu accentueze ridurile sau sa ramana ca urda pe alocuri trebuie neaparat base make-up. Se gaseste la orice firma de clasa A, B, C , D etc.

Uite aici explica mai bine. Baza fondului de ten , fondul de ten si pudra trebuie neaparat sa fie perlate, sa ofere luminozitate.

http://www.machiajul.ro/tag/baza-de-machiaj-ten-sensibil/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

cu intarziere: eu imi iau de aici http://puretouch.ro/

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sunt de acord cu Noe: fond de ten mineral (si farduri minerale, in general). Eu nu prea suportam niciun fond de ten (indiferent de marca), ba imi dadea mancarimi, ba imi ieseau cosuri sau tot felul de alergii...singurul care mi-a placut a fost un Lancome compact. Ei, asta de la Pure Touche e echivalentul acelui Lancome dpdv al aspectului pe care-l da fetzei mele + din cate m-am informat, e mai safe pentru piele, necontinand absolut nimic nociv!
Am si un "mineral veil" primit din America dar va zic drept ca eu sunt mai multumita de produsele de la pure touch.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

cu intarziere: eu imi iau de aici http://puretouch.ro/

Your heart is my piñata..
Fondul de ten de la puretouch e sub forma de pulbere? Ca asa pare in poze. Si exista si vreun showroom pe undeva, ca mi-e foarte greu sa aleg culoarea dupa o poza.Poze:
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Sal,
am mai auzit si eu despre aceste produse de la Pure Touch si m-ar tenta sa incerc eu am un ten mixt si mereu am avut pb la folosirea fd. de ten caci imi simteam fata ca o masca...deci nu am gasit ceva nuamta sau mara care sa mi se potriveasca.
Ce vreau sa va intreb cum pot alege nuanta si produsul corect pt mine avand in vedere ca nu le am in fata sa le testez?
Voi cum ati procedat?

_

www.skinaging.net" target="_blank"> skin care and aging

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Wow, ce preturi au cei de la Puretouch! Eu imi cumpar de la everydayminerals.com si cred ca sunt la jumatate!!!

Mergi la inceput