Propunere...X (2)
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitza2005
Blue se vede ca traiesti in alta tara. Ca la noi la romanica iti baga sefu mana sub fusta si tot tu esti o tarfa. |
Mai bine ti-ai schimba locul de munca.
In alta ordine de idei, daca tot s-a ajuns aici, pai ce sanse ar fi existat ca DJul sa se comporte nepotrivit in cazul in care Blue Eyes arfi acceptat propunerea? daca doar pentru niste vorbe consecintele pot fi atat de grave. Probabil ca ar fi ascultat muzica si atat.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Pai, Gabitza, reactia lui life coach/DJ nu e departe de ce povestesti tu! Rufus, vad ca Marius ti-a atribuit paternitatea unui copil care nu e al tau. (e gluma, nu indignare). Deci pot vota si eu subiectul! Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
??? Ce-am facut maica-mea? I-am dat lui Rufus un plod gratuit? Rufus eu nu stiu de nimica, as da o bere dar nu stiu pentru ce!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
denisabia spune:
Nu inteleg ce mai e de dezbatut in cazul acesta.Din cate am citit s-a ajuns si la jigniri la adresa lui blue eyes, plus daca as fi in locul tipului nu mi-ar placea sa ajung subiectul unui forum in care sa mi disece conversatiile fara voia mea.Fiecare dintre cei doi si-au scris ce au simtit in acele momente si nu mi se pare corect sa judeci stiind doar parerea unuia dintre ei.Revenind ontopic si eu consider ca a exagerat lansand invitatia la ea acasa si apoi a exagerat cu raspunsurile si faptul ca s-a simtit lezat fara motiv, ca sa incheie prin a o sterge din lista.Eu as fi mandra ca l-am mirosit din prima si l-am refuzat, indiferent ca poate i-am oferit prea multe explicatii in mesaj.Totusi nu inteleg ce e asa impresionant in reactia lui lasa, sunt marlanii infinit mai grele de digerat.Cel putin la noi in tara recunosc acest comportament la multi barbati.Ii eviti si gata, n-are sens sa acorzi importanta cui nu merita.
gabitza2005 spune:
Mai bine ti-ai schimba locul de munca. In alta ordine de idei, daca tot s-a ajuns aici, pai ce sanse ar fi existat ca DJul sa se comporte nepotrivit in cazul in care Blue Eyes arfi acceptat propunerea? daca doar pentru niste vorbe consecintele pot fi atat de grave. Probabil ca ar fi ascultat muzica si atat. -------------------------------------------------------------------------------- Editat de - Adina Iulia on 03/02/2010 11:40:5 |
Era un mod de a spune, nu se intampla la mine la firma dar am auzit cazuri destule de la cunostinte si prieteni. Stai tu linistita ca nu lucrez intr-un astfel de mediu.
Eu una incep sa o inteleg pe Baby Blue : s-a simtit lezata de propunerea domnului asa ca a reactionat in consecinta. Si cred ca este cea mai in masura sa decida ce raspuns merita profu deoarece il cunoaste cat de cat.
M-am gandit mai bine (deoarece eu una nu eram de acord cu raspunsul lui Baby in faza initiala) si mi-am dat seama ca daca as primi aceasta propunere de la 3 barbati diferiti pe care ii cunosc , le-as fi dat raspunsuri diferite ca formulare dar esenta ar fi fost aceeasi - NU , cel putin unuia i-as fi dat un raspuns la fel de transant ca al lui baby fara loc de interpretare. Daca accepta vizita lui este clar ca el ar fi inteles ca ea este deschisa unei relatii - nu conteaza de ce natura . Dar in nici un caz nu as fi asteptat sa ma stearga el din lista l-as fi sters eu inainte.
Baby nu-ti mai pune eticheta de femeie divortata cu copii -esti o femeie libera, singura, "pe piata" ca sa zic asa.
Iti doresc o viata frumoasa si sa intalnesti o persoana potrivita care sa te respecte si sa te trateze asa acum iti doresti tu.
blue eyes spune:
Nu-s Baby Blue,dar m-as bucura sa vad si parerea ei inainte sa cer sa se puna lacatelul, daca vor mai aparea injurii si catalogari josnice. Nici eu, nici fetele care gandesc in mod similar mie nu au atacat, nu l-au numit pe celelalte "usuratice" sau ceva asemanator. Deci, respect reciproc, va rog! Multumesc.
cristina_miruna spune:
Nu am citit tot, doar pe sarite ca nu am avut atata rabdare. Ceea ce nu inteleg eu este de ce se face atata tevadura pe tema asta. Un tip ti-a facut o propunere mai mult sau mai putin indiscreta depinde cum vrei sa privesti situatia... si de aici o intreaga dezbatere. Ti-a facut o propunere, pe care te-a lasat sa o accepti sau sa o refuzi. Chiar daca este o propunere care te lasa sa interpretezirefuzul ar fi putut fi scurt si la obiect, fara a mai diseca firul in patru. A incercat si omu, daca merge , merge, daca nu asta e. Te-a sters din lista de pa fb, datorita comportarii tale de dupa. Sa ajungi de la o simpla invitatie la molestare... te-=a hartuit in vreun fel acest barbat? Nu inteleg. Cred ca exagerezi. Ce te deranjeaza de fapt ca te-a sters din lista de pe fb? Ca nu s-a facut ca ploua, si nu a trecut peste refuzul tau... Cred ca esti mai degraba ranita in orgoliul propriu daca ai deschis acest subiect. Si nu inteleg ce astepti sa ti se spuna. Sa ti se confirme ca ai procedat ok? sau ce?
ingridnen spune:
ceeee.... s-a ajuns la capitolul al doilea ?
Nu inteleg si pace... de ce tot despicati firul in paispe
Omul a incercat, a fost refuzat si gata. Caz rezolvat
Ingrid si Cristi 6 ani
blue eyes spune:
nici eu nu imi imaginam ca se va despica firul in 44, dar pare-se ca era o tema despre care s-a putut discuta pe vreo 30 de pagini.
Eu nu mai am nimic de spus...
Ba da, mai am o poezie!
Catelus cu parul cret
Fura rata din cotet.
El se jura ca nu fura,
Dar l-am prins cu rata-n gura!
toanca spune:
citat din mesajul lui cristina_miruna Nu am citit tot, doar pe sarite ca nu am avut atata rabdare. Ceea ce nu inteleg eu este de ce se face atata tevadura pe tema asta. Un tip ti-a facut o propunere mai mult sau mai putin indiscreta depinde cum vrei sa privesti situatia... si de aici o intreaga dezbatere. Ti-a facut o propunere, pe care te-a lasat sa o accepti sau sa o refuzi. Chiar daca este o propunere care te lasa sa interpretezirefuzul ar fi putut fi scurt si la obiect, fara a mai diseca firul in patru. A incercat si omu, daca merge , merge, daca nu asta e. Te-a sters din lista de pa fb, datorita comportarii tale de dupa. Sa ajungi de la o simpla invitatie la molestare... te-=a hartuit in vreun fel acest barbat? Nu inteleg. Cred ca exagerezi. Ce te deranjeaza de fapt ca te-a sters din lista de pe fb? Ca nu s-a facut ca ploua, si nu a trecut peste refuzul tau... Cred ca esti mai degraba ranita in orgoliul propriu daca ai deschis acest subiect. Si nu inteleg ce astepti sa ti se spuna. Sa ti se confirme ca ai procedat ok? sau ce? |
Sunt perfect de acord.
Nu inteleg pentru ce atata tevatura....