Clubul Cucelor Nauce *5*
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
kay spune:
acu o saptamana puteam sa jur ca nu o sa ii iau caine soniei pana la tzaspe ani... da e asa de frumooooossss , si in 2 zile a invatat sa faca la tavita
e demential, iar Sonia e ATAT de fericita cu e. nu pot sa incarc filmuletul sa vedeti ce fericita e
.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay sa va zic ca are un ochi albastru si unul caprui ![]() e demential, ce sa mai ![]() *********************************************************************************** oana ![]() ![]() ![]() TATI,, www.helpsonia.com , din familie "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
adicatelea ai un caine ceacar?!
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui kay eeee, e de din familie bre, nu zisei? ![]() |
Cadano, io cand oi racni odata la tine ii fac ochii lu' cutzu a lui E.Taylor.... cine-i duamna din familie, ca m-ai zapacit de tat,de tat!acu' mai ramane sa ma iei cu Sandel...mama lui de Sandel ca tot n-am aflat cine e ! buey, voi sunteti mai ceva decat CIA !
Mai am o nelamurire: v-am lasat un spital de nebune si v-am gasit doar o sectie, whhhhhhhhhhhyyyyyy???????????
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
citat din mesajul lui gabriella1 Mai am o nelamurire: v-am lasat un spital de nebune si v-am gasit doar o sectie, whhhhhhhhhhhyyyyyy??????????? |
restul au fost tratate si li s-a dat drumul acasa
![](radtare.gif)
Ma duc sa trebaluiesc prin bucatarie si prin baie ...ma gandesc sa dau si eu foc la WC,poate apar cu o noua frizura
![](icon_smile_big.gif)
Iulia , mami de
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
restul au fost tratate si li s-a dat drumul acasa ![]() Ma duc sa trebaluiesc prin bucatarie si prin baie ...ma gandesc sa dau si eu foc la WC,poate apar cu o noua frizura ![]() ************************************** Iulia , mami de ![]() ![]() |
adica -i modul iligant de a spune ca le-ati dat un shut in kur?
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
adica -i modul iligant de a spune ca le-ati dat un shut in kur? ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Cine nu se simte pe deplin insanatosit e primit pentru tratament ,dar se pare ca nu se mai simte nimeni trilu' lilu' in afara de noi ...sau poate nu ne-au descoperit inca
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
P.S. -tie ti-a dat cineva un sut in kur de-ai plecat sau a fost alegerea ta
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Iulia , mami de
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
gabriella1 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kokiy
Cine nu se simte pe deplin insanatosit e primit pentru tratament ,dar se pare ca nu se mai simte nimeni trilu' lilu' in afara de noi ...sau poate nu ne-au descoperit inca ![]() ![]() P.S. -tie ti-a dat cineva un sut in kur de-ai plecat sau a fost alegerea ta ![]() ![]() ************************************** Iulia , mami de ![]() ![]() |
buey, io n-am plecat ci doar am lipsit...cam mult, e drept, 1 an.Dar tatal meu a meritat asta.Mi s-ar fi parut nefiresc sa stau aici si sa spun toate trasnaile cand sufeltul -mi plangea. Inca mai plange dar am tinut 1 an.Viata merge inainte, tata va ramane TATA si nu ma starni, lasa-mi ochii sa mi se mai usuce.
![](pupic.gif)
nu stiu daca am redat ceea ce a vrut sa spun cu adevarat. Cand vine vorba de tata sunt nauca si sentimentele imi sunt la fel ca in prima zi.Iertat sa-mi fie!
Gabriela
gabriella1 spune:
plecam la nasi, ma duc sa mananc tot, pomana ingrasa,poate-mi vor atarna shuncile.Ia ,cine ma mai cheama la masa?
revin sa va rup !
Gabriela