Clubul Cucelor Nauce *5*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Sorana,acolo am fost ...era pustiu prin locurile alea ...din pacate Razvi s-a muciolit rau de tot si a trebuit sa ne intoarcem ...

Irino,da' cum ati petrecut fata de ati racit toti???la peleu gol

Andra, noi stam in casa cu treburi gospodareasti ...

Oana,vrem sa vedem dovada

gabriella1 scuzati-mi indiscretiunea,dar unde draq ai disparut ...te-or furat extraterestrii? te-ai calugarit la Tanacu ?ai fugit cu banii de iaurt ai lu' barbactu' ??? ...la mine nu merge explicatia cu "am luat o pauza sa-mi revin "

Misho,iar te-au lasat astia fara curent

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Sorana,acolo am fost ...era pustiu prin locurile alea ...din pacate Razvi s-a muciolit rau de tot si a trebuit sa ne intoarcem ...

Irino,da' cum ati petrecut fata de ati racit toti???la peleu gol

Andra, noi stam in casa cu treburi gospodareasti ...

Oana,vrem sa vedem dovada

gabriella1 scuzati-mi indiscretiunea,dar unde draq ai disparut ...te-or furat extraterestrii? te-ai calugarit la Tanacu ?ai fugit cu banii de iaurt ai lu' barbactu' ??? ...la mine nu merge explicatia cu "am luat o pauza sa-mi revin "

Misho,iar te-au lasat astia fara curent

nic...nici...nici...
pur si simplu nu mi-am mai gasit locul aici. sau fac parte din categoria "As putea sa te admir, daca nu te-as dispretui"
punct cu

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Irina le-ati luat voi pe toate?!sa va treaca.

Iulia si eu care speram sa fie mai interesant la voi decat la mine dar vad ca e la indigo

Gaby daca acu' ti l-ai gasit tot e bine

E ora 5 si am terminat deja treaba asa ca acu ii dau lectii de sarit coarda Mariei

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Irina le-ati luat voi pe toate?!sa va treaca.

Iulia si eu care speram sa fie mai interesant la voi decat la mine dar vad ca e la indigo

Gaby daca acu' ti l-ai gasit tot e bine

E ora 5 si am terminat deja treaba asa ca acu ii dau lectii de sarit coarda Mariei

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Gabrielo,tot slaba si veninoasa esti ??? ti-au dus dorului duamnele DC-iste,ca nu mai primira suturi in kur de mult...sa vezi ce primire eleganta o sa-ti faca

...si o gluma video

Mergi la inceput

Citat:

Gabrielo,tot slaba si veninoasa esti ??? ti-au dus dorului duamnele DC-iste,ca nu mai primira suturi in kur de mult...sa vezi ce primire eleganta o sa-ti faca

...si o gluma video

da, s-au rupt de atata dor!cred ca m-au tinut 1 an numai in acatiste si flacari mov. buey, nu m-am bagat prea tare decat la un singur sb, la ala care-i duamna gravida de 3 zile si deja simte cum misca fatul. cica de la IQ ei ridicat kupilu si-a facut si rezervare la bamboo

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Gabitule...io cu flacara violet zic numa de bine

hai te ca si mie mi-a fost dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

...si o gluma video

da, s-au rupt de atata dor!cred ca m-au tinut 1 an numai in acatiste si flacari mov. buey, nu m-am bagat prea tare decat la un singur sb, la ala care-i duamna gravida de 3 zile si deja simte cum misca fatul. cica de la IQ ei ridicat kupilu si-a facut si rezervare la bamboo

Gabriela

olaaaaaaaaaaaaaaaaa cucuiete dragi!!!

ie-te si duamna GABRIELLA, ai si gasit subiecte interesante! mai ceva decat ala al meu cu vecina!baga link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Gabitzoooooo!!!!!! Bine a inviat ca daca mai mori te alerg pin' te vede Scaraotzchi si te da jos din cazan!
Da' chiar ca ti-a luat ceva pan' ne-ai gasit Te stiam mai fasneata
Ia vezi cin' te mai alearga pe DC sa se tina dupa tine si aici

Io picai de pe drumuri (n-am ramas fara curent de data asta ) derect in cazanul de cuce si mi-am tras bececleta elipticoasa pe sufletelul lui mandea. Acu' sper sa mai mearga si singura ca dupa 5 minute mi s-a scurs toata enerjia multicolora din craci de mi-am indoit grisinele pe subt dansa. Da' acu' am alt chef de diete (gabrielo daca mai rizi TE CRAP! )

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basandicaion spune:

Mergi la inceput