Clubul Cucelor Nauce *5*
Raspunsuri - Pagina 12
kokiy spune:
La multi ani,Sami!
Am revenit neasteptat ...deh,cupil mucios si febra mare ...oricum am rupt sania in doo, si vreo doua funduri
Irino,am fost pe langa Sibiu ,nu la Busteni
Cami,bine ai venit pe DC, si in special pe la noi
Slabuta treaba p'aci ... am vazut ca a inviat gabriella1 sunt curioasa sa vaz cand ne gaseste
Anca ,am vazut-o pe Maria dansatoarea
Am citit din urma ,dar nu-mi mai amintesc nik ...asa ca va las,nu va mai pup
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
mari_paun spune:
kokiy, ce mai faci? vezi, daca am avut pc-ul stricat am iesit din decor, nu mai sunt la curent cu noutatile...
vad si o petrecere pe aici...la multi ani sarbatoritului!!!
mamaia a pregatit coliva , merg la biserica maine, am fiert copanele ...si maine finalizez mancarea sa impart sa-i pomenesc si pe parintii mei...
cam atat
va doresc o seara buna ca sunt ...zombi si maine am treaba de dimineata
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
kokiy spune:
Buna Mari,
eu te-am mai citit la umanitare ...ce mai face Ema ?cum e cu scoala?se descurca?
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
basandicaion spune:
multumesc,pentru primirre,poate-mi face-tisi mie viza de flotant an cuib,si daca nu-i cu suparare cam slaba activitate a-ti avut azi aici!
Delphinas spune:
pai e slaba miscarea ca lumea se petrece...dar o bagam noi la regim. tocmai pregatesc niste briose cu carne
rhoneea spune:
Gataaaaaa a inceput petrecerea
Bucate si bauturi pe alese
Hai,dezmat fetelor sa va vad!
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui basandicaion poate ai tinp intr-o zi sa-mi dai reteta aluatului,e aia de gogosi? |
am ales varianta cu diversele incorporate in aluat.