Clubul Cucelor Nauce *5*
Raspunsuri - Pagina 10
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui basandicaion cu ochii pe tastatura fiimea aia mai mare mi-a pus sare in ceai ![]() |
poti face gargara impotriva AH1N1
ralualexandrei spune:
Neatza pe la pranz.
Mai e cafea???
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ancadragoman spune:
Pentru mama eroina mai este![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Delphinas spune:
www.trackapartner.com/index.html" target="_blank">daca vreti sa va gasiti partenerul prin satelit si sa vedeti ce face
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pentru mama eroina mai este anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
Da pentru shefa shefilor mai e soro?
Misho te-astept la noapte incinsa [:-)))

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui Delphinas www.trackapartner.com/index.html" target="_blank">daca vreti sa va gasiti partenerul prin satelit si sa vedeti ce face |

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
ralualexandrei spune:
Irinuco sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos si sa va dea Dzeu multi multi ani fericiti impreuna!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ancadragoman spune:
Irino sa iti traiasca sotiorul!!!!!!
MNai am cafea si pentru tine cafea![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!