Fiv Europa - 27
Raspunsuri - Pagina 6
elenada spune:
Bryny suna la clinica si vb cu ei. Si eu am luat AC dar am ales unele care se gaseau in romania. eu am luat marvelon. Deci se pot inlocui. Nu mai sta si te stresa aiurea. Suna si rezolva problema cu ce se gaseste la noi. Ei sunt deschisi si cu siguranta iti vor da late variante.
Pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisucmic spune:
Bryny draga
Si eu sunt convinsa ca Primosiston nu e singura varianta.
Suna si intreaba daca MARVELON sau MICROGYNON (cu asta mi-am facut eu FIV-urile trecute) nu sunt si ele OK. Nu vad de ce nu ar fi acelasi lucru, doar sa ii anunti. Nu te stresa ca e pacat!
Bafta la toata lumea
(numai eu, Balanta si cu Bryny suntem in curand la Viena?
Va pup pe toate

Pisuc Mic
bryny spune:
Cora nici eu nu am primit MP de la tine tiam mai trimis unul nu cred cal vei primi nici pe asta,imi cumpar o cartela sa sti dau nr.de telef aici.Miki, Elenada, pisuc mic
maine sun la clinica!
cor-cora spune:
bryny-maine in mod sigur vor circula trenurile spre CT .Il pun si apoi iti spun cu ce tren si la ce ora ajunge acolo ca tu sa poti merge la gara sa-l iei.Am vb si la urgent curier dar au masini blocate pe drumul spre ct.Stau pe www.cnadnr.ro si urmaresc drumurile.Diseara sun si la gara sa vad cand pleaca iar trenurile spre ct.Incerc acum sa-ti mai trimit PM ,daca nu merge nici acum ,am eu un nr de tel (pe care il pot pune ).
pisucmic spune:
Dupa un WE plin de peripetii cu zapada, azi injectat Enantone - zi importanta!
Doamne ajuta!
Pisuc Mic
cor-cora spune:
bryny- ti-am trimis inca 2 PM .mie mi-a aparut mesaj trimis catre bryny.eu nu cred ca pot primi PM pt ca nu il am activat si nici nu stiu cum s-o fac..
Mona40 spune:
Salut fete,
Cora , te duci sus la meniu in Contul meu...si acolo derulezi si activezi PM...
Eu sunt f necajita ca am senzatia din clipa in alta ca ma apuca CM. Abia joi trebuie sa fac Beta...e asa de mult...dar oricum nu cred asa ca desa au planuri de weekend de consolare![]()
Si nici prostioare am inteles ca nu trebuie de facut pana la vazutul pulsului copilului
. Zice-ti si voi...am citit pe un site ca nici intromisiune si nici orgasma la doaman "fumee".
Hai pup tuturor
miki-miki spune:
Mona-zuza-buburuza
esti fumee cu prefix nou, stai cuminte , nada sex, nada -nada pana nasti
. Ai inteles? Durerile alea pot fi de la impantare asa ac stai cuminte, pune ceva caldut pe burtic, apa multa dar sa nu fie rece si vineri saa vii cu beta mare
Cor-Cora
nu merge pe la contul meu cum a zis Mona
pt ca e serverul bolnav.
Uite cum faci , dai clic pe mesaje private(il gasesti in stanga in meniu, tb sa fii logata) , te va trimite in forumul vechi unde iti cere iar nick si parola. Dai iar clik pe mesaje private, apoi pe options unde bifezi activeaza mesaje private si primesc instiintare pe mail apoi dai trimite modificarile
Dc nici asa nui te descurci dai click pe plicul care il are Bryni
in bara ei de deasupra si ii trimiti mail cu nr tau de tel.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
cor-cora spune:
miki - multumesc mult
am reusit.
mona- multa bafta , sa ne anunti joi ca ai beta mareeeeee
KITTA spune:
Fetelorstiti ceva despre cinicile din Barcelona? Care ar fi mai buna? Pote ies spanioloaicele la apel.
Multam!