Fiv Europa - 27

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

balanta_tm sper sa fie asa sa pot incepe si in a17azi ca nas mai suporta o luna amanare!tu nu stii exact cand vei fi la Viena?vezi ca tiam scris pe MP nr meu si pote facem o gasca la o cafea la viena ca vad ca si pisucmic va fi la viena tot in aceeiasi perioada,mie miar placea sa ne vedem! Elenada ei miau promis ca o sa incerce sa ajunga miercuri atunci ar trebui sa incep primosistonul,cum am vesti de la ei voi suna la clinica!spunemi te rog dac nu sunt prea indiscreta tu cati ani ai?ai mai facut vreun FIV in romanica sau cel de la wunscbaby a fost primul?BBei sunt bn?pisucmic ne vedem la viena la cafea si la bucuresti la cina gravi toate trei ce zici?fetele am stranutat cu taota puterea mea, asa va fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bryny, ti-am trimis inapoi mesaj privat.

Mergi la inceput

cor-cora, eu ajung la Viena in primele zile din luna Martie. Cam cat ai in plan sa stai acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Vom fi in Viena 3-15 martie (asa am luat biletele, sper sa ne incadram cu totul in acest timp).
Vorbim mai aproape de moment de cafea - la Demel? sau ?
Cu drag

Pisuc Mic

Mergi la inceput

pisucmic, mie mi s-a spus ca trebuie sa stau acolo in jur de 10-12 zile; ma gandesc ca si tie cam la fel. Asa ca ma gandesc ca ar trebui sa ajunga perioada pt care ai facut rezervarile.

La Demel sau in alta parte daca ne vedem, pt mine e ok .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bryny citeste pag 3, ti-a scris Cor-Cora ca are primosiston.
Cor-Cora scrie si tu mai multe mesaje sa scapi de moderare.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Pesemne voi ajunge la Wunsch inaintea voastra, eu in jur de 21 luna asta plec si nu cred ca voi sta mai mult de 5 zile.
La FET-ul trecut m-au chemat in ziua a 10 a ,in aceeasi zi mi-au facut Pregnylul si a 3a zi dupa PRE... am facut transferul.
De data asta vreau sa le propun sa facem dupa 4 zile ( dupa Pregnyl ovulatia se produce dupa 36-40 h ,iar embrionii au 72 h ,asa ca nu inteleg dc mi-au facut asa repede in septembrie)
A mai facut vreuna dintre voi FET cu embrio de 3 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny eu aveam 28 de ani cand am facut fivurile. In martie 2008 am facut fiv 1 la giulesti iar in noiembrie 2008 am facut fiv 2 la whunchbaby si am reusit. Piticii sunt bine activi. Ne chinuim cu diversificarea. ana e o mancacioasa iar matei un mare fitos.

Pupici tuturor si sa aveti beta mari

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

bryny- in caz ca maine citesti mesajul, ii voi da sotului meu Primosistonul sa-l aiba la el si daca-mi trimiti pe mail adresa ti-l trimite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Cora tiam tris un MP sper sa te uiti!am tot incercat sati trimit mail dar nam reusit!multumesc frumos!ar fi super daca ai putea sa trimiti primositonul sa incep de miercuri!

Mergi la inceput