FIV265
Raspunsuri - Pagina 14
Mona40 spune:
Neata fete,
Da, violab, am facut Fiv 1 in nov.
Acum sunt la fiv 2.
Buburuza, si eu fac in paralel acupunctura si tratament...
Sa vedem ce o sa iasa...
Bafta si tie.
Mosulik, 
Va urez o zi buna.
fireyes spune:
Kitta, io cred ca si dupa ce o sa ai copii, tu tot o sa mai faci fivuri.. nu de alta, dar ti-a intrat in sistem![]()
bafta pe linie!
Sheritra spune:
Kitta, spor "la cautat" asa e ca nu stau copii la colt de strada, dar la cat de ambitioasa te stiu si tenace o sa-ti gasesti tu odorul unde nici nu te gandesti! Unu-n burta si unu de mana! Auzi, printesa noastra nu numai ca-l facu pe mostenitor cica naturel, dar au anuntat tara ca si alapteaza, sa stam linistiti ca are laptic. Ce vorbesti soro! Mi-a luat o piatra de pe inima! Deci FIV urmator la Spania! Hola chicca
!
Kora, bafta multa si timp scurt pana la atestat! Nervi tari si zambete mari!
Moshulik, super productia, si buna decizia cu AH, si eu o rugasem pe Anca sa-i spuna Dascaleascai sa-mi faca dimineata AH la cei doi embrioni.
Mirela2, las ca chiar rahat nu-i musai sa papam
, da-i tu cu vin rosu pana cazi lata
mai bine!
Vineri merg la eco poate vedem si surpriza!
Shery
16
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Neata fete, Da, violab, am facut Fiv 1 in nov. Acum sunt la fiv 2. Buburuza, si eu fac in paralel acupunctura si tratament... Sa vedem ce o sa iasa... Bafta si tie. Mosulik, ![]() Va urez o zi buna. Mona zuza ![]() |
Bafta multa.
violab spune:
Fetelor vin si eu in tara la sfirsitul lunii si as vrea sa fac AMH si Inhibia. Care sunt centrele de analize la care sa ma indrept?
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL Dragaica atunci astept si eu noutati, cu sufletul la gura, um se zice! ![]() Moshulik sa dea DD sa fie asa!!!Pe cand transferul? Mirela poate nu mi-ai obesrvat intrebarea draga mea, dar nu scapi de ea. Cand faci beta??? ------------------------------------ Anul asta vreau un beta mare!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
![]() |
Bafta multa. Stiu prin ce treci. Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori..

oanademunck spune:
Fireyes ia uite aici (nu suntem singurele care facem cercetari pe net:) http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=4318538n
fireyes spune:
hihi, ce dragut! n-am vazut nici o utilizatoare de DHEA cu barbi si mustati si cu voce de Gicutza... m-am linistit un pic.
Deci rata pana acum e de 60 de copii nascuti de la 400 de femei care au incercat DHEA; nu se precizeaza de cate ori, afara de aia care reusise dupa 9 fivuri, sa faca rost de 60 oo. deci mi-au mai ramas 43 de oo de stors timp de 5 fivuri... promitator![]()

Cris_25 spune:
Salut, fete dragi 
N-am mai fost demult pe la voi ... Din vremea in care ma interesam despre FIV, ce si cum ![]()
Uite ca am inceput si eu ... si joi voi avea punctia ... Acuma seara ar trebui sa fac pregnylul ... si nu stiu unde e mai bine sa-l fac? (burta, sold, mana ) Nu-i asha ca ma ajutati voi ?