Aspirante cu vechime "medie"(47)
Raspunsuri - Pagina 14
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Aduc o veste buna Bebe Eric Nicholas de Oanaiacovita vine astazi pe lume prin cezariana,Oana are contractii si e internata de azidimineata! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire |
Multumim de veste Adina.
OANA cred ca pana la ora asta ai nascut.
Asa ca nu-ti mai urez nastere usoara ci FELICITARI MAMICO !!!
BEBE ERIC BINE AI VENIT PE LUME !!!!
oana
"Where there's a will, there's a way."
nike974 spune:
poate va ajuta
avocado-fructul uterului
fac o cura cu avocado de ani de zile.stiti ca sunt in 2 luni si jumatate si uterul meu,fibromatos, ovare polichistice, endometrita.......toate sunt perfecte. vara, 2 ani al rand am facut cura marina:stat pe plaja la propriu,cu cortul, bai de soare, bai in amre.eu merg la Vadu, la sud de Gura Portita si la nord de Navodari, unde e poluare f putina.
revenind la avocado, da,e adevarat.
haideti sa va dau reteta delicioasa, sanatoasa si de post:
se ia doar avocado copt.trebuie sa fie un pic moale la tingere,daca e tare nu e ok.trebuie sa il lasati cca 4-5 zile undeva, pe un dulap in bucatarie, unde e f cald.
se cojeste cu aparatul cu care curatm cartofii,se taie cubulete.la doua avocado punem zeama de la o lamaie, sare, un varf de cutit de piper.amestecam si lasam sa stea cca 10 min,amestecand din cand in cand.punem apoi 3 linguri de ulei de masline.mai amestecam si gata.
e extraordinara.puteti consuma cu cartofi sau cu ce vreti voi.
alinuk spune:
Dragele mele ,
trec pe la voi sa va doresc o primavara minunata si un vis implinit cat mai curand!!
Doamne Ajuta!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
anidaz spune:
Da Oana a nascut
La ora 18:00 a venit pe lume Eric Nicholas,3200gr,nota 7 ,cu mici probleme,dar e bine acum.
Problema a fost urmatoarea citez pe Ale care a si vorbit cu Oana :
"bebe eric e frumos frumos, brunetel, cu mult par si buzite rosii (citat), lungimea inca n-o stie
la 18 fara 10 a inceput operatia, au fost cateva probleme de la inceput ca burtica era mica, bebe era marisor, asa ca oana s-a trezit cu tot staff-u' calare pe ea
apoi ea a facut tahicardie si s-au agitat toti, de aici probabil si problemutele pe care le-au avut.
totusi s-au terminat toate si acu sunt bine amandoi, deja oanei i s-au cerut pampersi si servetele (semn ca bebe a inceput sa functioneze ) si moare deja de dorul lui "
Problemutele fiind hemoragie la Oana si bebe Eric a plans abia dupa 5 minute.
Multumim lui Dumnezeu ca sunt bine !!!
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire
kitzy spune:
Si poze
http://picasaweb.google.ro/iacovita7oana/EricNicholas#
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Arianna_M spune:
Felicitari mamico !!!!!Pupici pt Eric......sa creasca mare ,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii ![]()

Viitoare 
claudela spune:
Doamne, ce veste frumoasa am primit!
Oana, sa va traiasca mititelul si sa va aduca numai bucurii!Sa fie sanatos si papacios!E asa o mogaldeata frumoasa!Sa va traiasca!
FELICITARI MAMICO!Al tau vis s-a implinit!
Un buchet de
de la mine!
POVESTEA MIRUNEI
claudela spune:
Fetelor, dar voi pe unde mai sunteti!Nu va miroase a cafea proaspata?![]()
POVESTEA MIRUNEI
ancadragoman spune:
Oana sa iti traisca si sa va bucuratie de el!!!!!!!!
Asta da veste de luni dimineata![]()
Clau multam pentru cafeluta,aveam nevoie ca sunt rupta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
claudela spune:
Doamne, cand ma gandesc si eu la Mirunica mea...ce repede a trecut timpul de cand am nascut...Imediat face un anisor Printesica mea!Sunt o minune astia mici, cu adevarat!![]()
POVESTEA MIRUNEI