As vrea sa intreb, pe cele care stiu, care este diferenta dintre un notebook si un laptop ? Ce face in plus un laptop, fata de notebook ?
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
notebook = laptop.
netbook-urile sunt laptop-urile de dimensiuni mici, cu performante medii (nu de jucat jocuri sau editare grafica de exemplu) care sunt destinate in principal navigarii internet si operatiunilor simple de genul microsoft office & stuff.
Roxana
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz notebook = laptop. netbook-urile sunt laptop-urile de dimensiuni mici, cu performante medii (nu de jucat jocuri sau editare grafica de exemplu) care sunt destinate in principal navigarii internet si operatiunilor simple de genul microsoft office & stuff. Roxana |
cand zici "memorie" la ce te referi ? la memoria RAM, sau la capacitatea harddisk-ului ? (te intreb pentru ca de multe ori notiunile se confunda)
edit: am verificat acum ofertele si am vazut ca noi comercializam sisteme portabile cu memorie RAM de pana la 4 GB si capacitatea HDD de pana la 1 TB (deci 1000 GB). depinde la ce vrei tu sa'l folosesti.
allinta, incerc sa'ti trimi pm dar nu reusesc. trimite'mi te rog pe pm o adresa de mail unde iti pot scrie
eu am ambele si nu vad nici o diferenta caci le folosesc in acelasi scop - navigare pe internet/stocare de date