Cine e Bianca Toma?

Cine e Bianca Toma? | Autor: casandra

Link direct la acest mesaj

Am aflat de curand ca Angela Similea e bunica, iar fiul ei la a doua casatorie, iar copiii din prima casatorie, cu Bianca Toma, i-au fost incredintati lui spre crestere si educare, iar el, dupa divort, i-a lasat la maica-sa si a plecat in US. Sunt surprinsa si as vrea sa stiu si eu cine e Bianca Toma si ce a facut de a pierdut, in Romania, custodia a 2 copii, baiat de 3 ani si fata de 1 an?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

DE unde nu stii ca nu i-a vrut ea?...sau ca ceilalti au fost mai influenti?...sau ca, copiii au vrut sa ramana cu tatal?
Cunosc cazuri, unul recent si foarte apropiat chiar, in care baietii, 7 si 5 ani, au ramas cu tatal, nu cu mama; a fost o chestie de mare comun acord...asa au considerat ei ca e mai bine in situatia data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/angela-similea-acuzata-de-sechestru-asupra-nepotului~niheq

Tatal pleaca in America dar in loc sa-i lase mamei copii, ii lasa bunicii ca sa aiba ele motiv de paruiala - cam asta s-ar deduce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Pai nu stiu ce s-a intamplat, ca daca stiam, nu intrebam :)
Dar m-a intrigat povestea si as vrea sa stiu despre ce este vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

din ce imi aduc aminte:bianca asta era cam parasuta,umbla prin cluburi,parca au fost si niscaiva prafuri,s-a cuplat cu baiatul unui compozitor parca kerestely(nu sunt sigura).
Oricum ea nu s-a luptat prea mult ptr copii ei.

p.s. Asta barfa!

Mergi la inceput