Ce gatim azi (69)
Raspunsuri - Pagina 16
hristina spune:
Ciorba de burta
Friptura de iepure(vanat), cartofi natur si muraturi
Tort cu mere si crema de zahar ars
catutza spune:
sarmale in foi de varza
placinta cu branza dulce
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
nikole spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alessia2005
Da Nikole..cum sa nu...cu placere.. Uite..ptr inceput fac un pat asa de piept de pui taiat subtire..nu chiar ca ptr snitele..dar, mai batut, le asez intr-un vas de yena,adaug putin ulei si intre timp pun intr-un alt vas pe foc, pun o cutie de smantana...eu am pus acum doar 250 gr..dar..parca a fost putin sos...asa....si in el adaug o lingura de faina, piper si sare..si las la foc mic sa fiarba cca 4 minute asa... amestecand continuu. Dupa ce e gata, tai intre timp ciupercile, le presar peste pui, si adaug sosul..dau la cuptor ptr cca 30 de minute..Iese un deliciu... Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008) |
Trebuie sa iasa o nebunie, am sa fac si eu maine cu piept de curcan, multumim ca ai impartasit reteta!
Nimic nu fac azi, face sotul de mancare, ceva fel japonez!
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 33+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
mireluta39 spune:
ciorba de porc cu zeama de varza
varza calita cu afumatura
placinta cu mere
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet anaemi, ai aparat special pentru churros? am mancat si eu de cateva ori dar numai cumparat cum se face? Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
monica, nu am aparat pt churros, am bagat aluatul intr-un posh si l-am strans in tigaie
a fost prima data cand am facut si nici nu mai mancasem (doar vazusem la mare cand am fost, dar nicodata nu apucam , ca se terminau cand ajungeam in fata )
reteta o am dintr-o revista si e f simpla:
1 cana cu apa
3 linguri zahar
1/2 lingurita sare
2 linguri ulei
1 cana faina
3 oua
amesteci intr-o oala apa, zaharul, sarea si uleiul, pui pe foc si aduci continutul la pct de fierbere
adaugi fania cernuta cu praful de copt si amesteci repede
pui ouale pe rand si amesteci
aluatul il pui in posh cu ajutorul caruia faci benzi de 6-7 cm si le rumenesti in ulei incins
se scot pe prosoape absorbante pt a inlatura excesul de grasime
noua ne-au placut tare mult...mi s-au parut a fi un fel de eclere prajite
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
anaemi spune:
azi omleta cu branza + friptura de peste (semipreparata )+ salata
waffe
creme brulee
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
monica-elizabet spune:
Anaemi, multumesc mult pentru reteta chiar azi m-am uitat la aparatul cu care pregatesc aici in "targ" churros si asa este...ori ca-l pui din posh cum zici tu ori din aparatul ala...tot cam aia e asta seamana mai degraba cu o masina de tocat carne care are in capat ca o "tulumba" pentru carnati...eu nu vreau sa cumpar de pe "strada" fiindca stiu ca prajesc in uleiul ala de N ori...asa in casa faci o data si arunci uleiul...inca o data multam fain
eu azi am facut un desert bestial...atat de simplu si rapid de preparat...si atat de bun iata-l Aici si
o painica in forma de inima...restul..pe maine sa fie proaspete si bune
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete