In Banat la noi acasa 18 Felicitari Mihi :)
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
Ioana nu am nici un pm,draga mea mai lasa copiii putin la parintii tai la Alba ,eu te inteleg perfect,ai mare grija chiar asa,sa nu cazi in depresie si nu numai,mai ia o pauza zau ,cum e Edi e mai bine? ati petrecut macar ieri cumva.....undeva...... ai grija de tine
Laurelule the same ca nu pun facaletul pe voi,ce fras aveti,mai adunati-va...... sau sa vin eu la Cimisoara sa va adun otzara
Cristina odihneste-te si tu cat poti mai ales ca urmeaza alta incercare cu nemtalaii
Mihi,Gabi,Miro,Laurica cum sunteti?
Dorina take it easy si tu, alooooooo
la noi tot zapada si minus grade,nici pomeneala de incalzire otzara
o seara faina va doresc, va pra tace.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
Mihi spune:
Giova...La multi ani!...si de la mine...multa sanatate si fericire!
am pus o poza
ceata lui pitzigoi
digutix spune:
dorina imi pare tare rau ca analizele nu is ok.dar RMN?????adica pt ce???ok..sa inteleg ca nu e nevoie dar cere protocolul....nu prea are sens.oricum ii doresc multa multa sanatate puiului tau si sa va ajute DUMNEZEU sa treceti cu bn de perioada asta.astept cu drag vesti de la voi
ioana draga cred ca prin ceva de genu trec eu acum, ma refer la stare.is cam depresiva dar sper sa-mi treaca repede.pun pe seama vremii.iarna nu e tocmai anotimpul meu de suflet.plus ca atata stat acasa ma sufoca.pe timo nu-l pot scoate afara sau in alte parti prea des ca tre sa ne ferim de diferiti factori infectiosi.sa fie piticii tai sanatosi si atunci sigur vei privi mai increzatoare
laura draga nu stiu ce sa-ti mai spun...iti dau dreptate sa fii amarata cand copilul iti e bolnav.sper sa treaca repede mayei problema si tu sa fii sanatoasa alaturi de ea.
nu stiu ce as putea sa mai spun...decat ca sanatatea e ff importanta.mai ales cand vine vorba de copii nostrii.
de un singur lucru mi-e frica mie pe lumea asta(in afara de CEL DE SUS)....de boala
Mihi spune:
Dragelor ce-i cu voi...nu va lasati coplesite...asta-i viata cu bune si rele...dar nu uitati ca nu sunteti singure...DD e cu noi si ne ajuta indiferent de situatie...tre doar sa-i cerem ajutorul...
tre sa invatzam din orice situatie si sa devenim mai puternice...
Iaca io am presimtit ca mi se va intampla ceva rau de aia am fost asa prapastioasa cu nasterea...am trecut cu bine de nastere da trebui sa se intample faza cu sangeratul si febra...stand in spital am incercat sa vad partea buna:am avut mai mult timp sa ma odihnesc...si am trecut cu bine de furia laptelui in spital...datorita pompei electrice de acolo...
Si mie cel mai greu mi-a fost cu 2 copii...pt ca eram alta pe atunci...aveam alt sistem de valori...nu stiam ce-i important cu adevarat in viata...ma cramponam de tot felul de maruntisuri...si acum mi-e greu...asta inseamna ca mai am de invatat...dar nu ma las...merg inainte si observ...ca atat timp cat credinta mea e puternica sunt si io puternica...iar cand nu ...simt ca am clatin...
scuze pt filozofie...va pup dragelor ...imi pare rau pt bolnaviori...sanatate multa...si DD sa va ajute sa gasiti solutia buna...de fapt sa gasim...
mihi
claudia74 spune:
Mihi love u si pe printesita voastra the same
pe mine stiti ce ma necajeste.......transportul :(((
O zi faina va doresc cu soare in suflet
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
Giova spune:
stati linistite fetelor, nu aveati de unde sa stiti ca e ziua mea. bine ca a trecut si asta...cum a fost, a fost.
Multumesc de urari, buchete de flori si versuri.
Doamne Mihi cat te admir...eu d emult o luam pe aratura. Chiar ii ziceam lui Clau al meu...daca mai vrea copii sa-i faca cu alta si acasa sa nu mi aduca.
La noi a si venit Marco foarte repede...nu am avut timp sa ne distram, sa vizitam, asa ca totul s-a transformat si invartoit in jurul copilului. cand am mai scapat de nopti albe si alte griji...ne-am decis la bb2...in speranata ca va fii o .
of...e greu, dar vom razbi, nu avem incotro.
Diana hai fruntea sus, uite ce zi frumoasa este azi!
si mie mi-e dor de caldura, astept primavara sa putem iesi afara, prin parcuri, sa mai socializez si eu cu cate -o prietena...of...m-am saturat de stat in casa.
Claudia nu am mai ajuns sa-ti trimit PM...dupa cum ai si observat.
Nu se aude nimic cu transportul...of...naspa-naspa.
Cristina am inteles. acum esti acasa, odihneste-te cat poti...ai tras tu pe dincolo....
Da, a fost ziua mea in 14 febr., am schimbat prefixul si nu am avut o zi tocmai linistita...din cauza de copii urlatori si fitzosi.
Laura normal ca ne agitam cand sunt bolnavi. parca ieri, dupa ce am iesit de la Smoc eram alta....m-am bucurat de vestile bune...dar uite ca de aseara tuseste urat Marco....parca e in butoi...doamne ca nu pot fi linistita defel.
o zi frumoasa sa aveti, fug si eu la treaba.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
digutix spune:
asa e ioana azi e o zi cu soare care parca ne mai inveseleste.
mihi draga multumim de incurajari.cand vin de la tine parca merg la inima.o roza minunata ai tu acolo.sa fie sanatoasa imreuna cu fratiorii!
claudia imi pare rau ca nu s-a rezolvat treaba cu transportul...sper ca in viitorul apropiat sa se intrevada o rezolvare.
eu am intalneala deseara cu niste prietene si mai ies din rutina si din casa.poate ne facem si noi de o iesire sa ne mai descretim fruntile.....ce ziceti????sper sa nu ramana fara raspuns intrebarea meaca alte dati
si sa aveti o zi faina
LauraBubu spune:
Hai c-am ajuns si eu in sfarsit sa mai scriu cate ceva p-acilea...
Mi-am culcat printesa mica si acu am sacrificat stransul jaosului de prin casa in favoarea unor cuvinte scrise aici.
Am avut si eu o zi plina ieri - a fost si ziua mea - apropos Ioana LA MULTI ANI! Nu prea am avut timp de nimic, pe cand am ternimat treaba, a sosit ora de mers la gradi dupa Ami. Pai pana am ajuns acasa am pregatit masa si mi-au venit gostii. Bine ca n-au stat mult si am putut sa strang repede si sa MA CULC. Asta-i cea mai mare problema a mea - lipsa somnului. Parca niciodata nu-i destul. Cred ca e din cauza imunitatii mele care e aproape egala cu ZERO - ca am fost azi si mi-am facut testul - de aici stiu asa precis. Parca toate bolile se prind de mine...De 2 ani incoace numai "cadouri" din astea primesc de ziua mea.
Mihi - parca am inteles ca tu ai 4 ingerasi? 3 printisori si o printesa mica ? Sa-ti traiasca toti si sa fie sanatosi. Te admir - nu degeaba iti zic fetele ca esti mama eroina... Probabil ai dreptate ca cu primii copii ti-e mai greu si dupa aceea privesti altfel lucrurile - eu deja la cea mica ma minunez cat de calma sunt in anumite chestii ce ma scoteau din sarite la Ami pe vremea ei. Dar te voi crede pe cuvant ca eu nu mai am de gand sa ma mai inmultesc. Mi-a ajuns. Si asa eu eram cea care strigam sus si tare ca eu nu mai fac al 2-lea... si am fost prima care am ramas gravida cu nr.2.
Laurico - ai grija de tine sa te inzdravenesti mama repede, ca si tu si Maya bolnavioare in acelasi timp... E greu. Apropo - cand vine Maya la gradi ca la Ami ii e dor de ea
Va tuc pe toate
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)
gonghy spune:
Sara buna fecilii.
Bei da ce de actiune fu azi p'rasjilea...se vede ca acusica vine primavara si ne stranjem sa ne vigem la lumina soarelui cald mooaaammmaaa da ce filozoafa mis
Azi lucrai pana la 3 dupa care alearga si du fata la dr ca sa vedeti voi cat mis io de tampa si ce creier panicos pot sa am.
Ieri spre seara o sunam pe doamna sa-i uram toate cele buna ca fu ziua ei si i-am spus ca azi nu o duc inca la gradi si defapt toata saptamana va sta acasa sa-i treaca calumea laringita....booonnn...la care doamna spune ca macar azi sa o aduc da numa pana la 12 ca le-o pregatit ceva de dulce la prunci,voia sa faca nu stiu ce activitati mai speciale si sa nu lipseasca.Eu am spus la rugamintile ei ca o duc ce sa fac....dar aseara pe la ora 21 face pixici febra 37.5 nu e de shocat no dar s-o mai si inceput a imbujora bine de tot la fatza,o luat-o cu neshte transpiratii de storceam maieutzu de pe ea....si zic aoleooooo asta a dat deja in pneumonie
Dar ea draga lui mama sigur se imbujorase cum o scosesem eu ieri seara pana la spital sa ii faca nasha polidinul si cat am trecut dus-intors de la masina pana in spital normal ca frigul de afara si-a spus cuvantul,bubu luase si o gura de aer sanatoasa ca nu o mai scosesem si na de aici toata imbujoreala ei numa ca masa care e s-o gandit la alti
Da io tot m-am dus azi sa o asculte la plamani,sa se uite iar in gat si numa bine o auzit-o cum tuseste...si tuseste ca fetita din reclama de la Mucosolvan sau Mucosin ce arata la tv....asa ca i-a scos Erdomedul sirop si Paxeladinul si acum ii pe Rhinathiol ca sa se rupa secretiile alea calumea.
Apoi fusei iar la injectia de polidin dupa care trecuram oleaca si prin Kaufland de unde am luat un pachet de foi Moraritza ca muream sa manc strudel cu branza si luai si 3 pachete de branza dulce plus de-ale gurii iar acum in cuptorul meu ce credeti ca se coace la ora la care altii crapa de somn??
A-ti ghicit....STRUDEL CU BRANZA DULCE si maine iar crapa stomacu'n mine ca o sa balotez tarziu si iar bag ceva de stomac ca sa ma linistesc.
No ca m-am intins cat o zi de post si noi tocmai ce intraram in psotul Sfintelor Paste iar io impielitzat ce mis iaca ce pofte am
Lauriciu La multi ani cu sanatate,bucurii,fericire si sa ne traiesti 1000 de ani fara reparatii!!!
De venit la gradi nu se pune problema saptamana asta pana nu-i trece raceala asta nenorocita...saptamana viitoare daca e ok o aduc.
Nu va iau pe rand dar va tzuc de nu va vedeti si va doresc somnic usor si vise placute!
andanii spune:
giova cu intarziere La multi ani , sanatosi si fericiti
ghonghy sa se faca bine Maia sanatate
laura aceeasi problema o am si io ... somnul ... nu-mi ajunge niciodata
puisorule sa de dumnezeu sa functioneze tratamentul pe care-l incepeti
digutix cum a fost la intalnire ???
claudia las ca rezolvi tu transportul pana la urma , nu te necaji
gabi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"