Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetelor,am uitat sa va spun ca ma mai dor sanii inca.Vi-i s-a intamplat si voua sa va doara sanii in timpul menstrei?
O fii ceva dereglare hormaonala ma gandesc,se mai intampla.
O sa ne zica dr ce e.
Rezolvam si trecem la treaba.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

BraveGirl multa sanatate Ariannei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neatza la pranz si de la mine.

Cosmina draga misca de numa si pe masura ce creste miscarile devin tot mai puternice, inca rarute dar...puternice (corelat cu varsta lui )...de maine intram in 19 sapt, deci in luna a V-a.

Imi pare rau pentru fetele care au declarat Z1 dar sa fiti tari si sa nu cedati asa usor.O sa vedeti ca o sa vina si ziua in care veti vedea dublu.

Happy intr-adevar nici acum nu-mi vine sa cred ca este baietel, stii tu pana nu il vad in carne si oase sa-i vad eu acolo "..." tot nu-mi vine sa cred.

Tana, Katy, Andreea, Paula si daca am uitat pe careva mai las aici de rezerva

Elena, 17+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

paula, imi pare rau pt z1...:(( si da' cand e dereglare hormonala te dor si sanii. eu stiu ca am avut aatea dereglari .... imi vine cate 2-3 luni cum trebuie apoi iarasi o i a razna!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Elena,BB_Yasmi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetelor eu pana nu vad rosu tot ma incapatanez sa sper!
pe toate!

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

pe toate!

Te cred,la fel suntem toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

pe toate!

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu
asa si trebuie

13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna fetelor
. Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult si va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine. vineri au venit rushii si au elucidat misterul. Imediat ne apucam iarasi de prestat si speram ca pana la urma sa vedem si noi cele 2 liniute pe test.
Mi-a parut tare rau ca am facut testul joi si nu am asteptat cum a zis sotul meu pana vineri dar stiti cum suntem noi:ne facem sperante din orice si nu avem atata rabdare ca ei.
Acum sunt mult mai bine, mi-am propus sa nu mai fiu asa stresata si sa ma las in mainile Domnului. Sunt sigura ca el stie cel mai bine cand e momentul ideal sa apara bebe.Mi-am promis ca nu mai fac nici n test pana nu imi intarzie ciclu cu o saptamana.

va pupi si va cer scuze inca a odata ca am disparut asa din peisaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Ukume ma bucur ca ai revenit
Bine faci ca nu te mai stresezi ca nu-i bun stresul la conceput .Eu am mai fost si stiu cum e,dar inainte ma stresam si eu de numa.Aveam cine stie ce pofte inchipuite,greturi si alte simptome de-l stresam pe sotul meu si faceam la teste.
Mama ei de autosugestie .
Acum sunt mult mai calma.Cand e sa vina vine.
Gandeste pozitiv si nu te stresa si o sa vina o sa vezi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput