Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Andreea draga nu trebuie sa-ti ceri scuze si fetelor nu va faceti griji,nu mai sunt trista,imi aduc aminte cu placere de momentele cand am fost cu pitica.au trecut mai bine de doi ani,am plans mult,dar acum mi-am revenit.cand am inceput sa ne apucam de treaba in decembrie,am tras un plans de mama focului si atunci am zis amandoi ca e timpul sa ne luam ramas-bun de la ea,a facut parte din viata noastra,dar e timpul pt o noua incercare pt copilul mult dorit.
Va pe toate,sunteti niste scumpe

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Andreea nu ne disperi,eu sunt bine,acum mi-am completat temperaturile pe fertilityfriend si dupa ei se pare ca am ovulat in Z17,nu mai inteleg nimic.

Lume noua pe la noi,Anca ,cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Puala,curaj.o sa ai cel mai fain bebel.

Andreea, eu am un prieten care are o ferma cu circuit inchis.omul nu da concentrate, ci numai graunte.e verificat de 8 ani.carnea are alt gust,pur si simplu.iau pui, porc, vitel d elapte, miel, iedut.
NIKE,stai linistita iubita,mananca ce crezi tu ca este mai bun pt tine si mai ales ce-ti prieste,dupa sfatul medicului si a lumii numai mancam nimic si asa a bagat statul majorari de ne doare capuleu una mananc cand ajung la tara,direct laptele muls din galeata,ne-fiert decand ma stiu si n-am avut nimik pana akm,vaca e a noastra,e vaccinata,crescuta-n curte si ce lapte are...fetita mea creste de la6luni cu acest lapte,singurul lucru ca l-am dat fiert pt a nu face viermisori la stomacel si am o fetita de18,500kg;1,05m cantarita si masurata duminika dimi pt a trece in jurnalul ei evolutia care o are,asa fac la fiecare an pana la6ani si cand creste mare ii fac cadou jurnalul sa vada si ea cum a crescut si cat de mult a iubito mami de a tinut cont si de ziua cand ia cazut buricelul,inca il posed

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84
COSMI,sper sa numai fie nevoie sa faceti spermograma si sa ne arunci o poza cu 2liniute sa ne tai respiratia 5sec si apoi sa rup scaunul de fericire topaind in elsi asa numai ma tine mult,2roti le-am spart pana akm dar cand ajung la75kg ce s-o intampla

Esti bestialaSi eu mi-as dori tare mult sa vad liniuteDeci bebe Eric(super fain numele) misca dejaE baiat mare
Paula imi pare tare rau de situatia tadar o sa vezi ca Doamne Doamne iti va trimite un bebe frumos si sanatos
Nike cum mai stai cu greturile
Tanamera,Ukume,Happy si restul fetelor care nu au mai scris dati-ne va rog o veste
Anca tu cum mai esti?Maria?

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

hello ANCA,ce faci mamico?MARIA ALEXANDRA?sunteti bine,voiosi?ne-a fost dor de tine!
PAULA multi multisi curaj in continuare la rupt patul

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Alimente cu un conținut ridicat în histamină
Vinul și alte băuturi alcoolice
Histamina apare și în procesul de fermentație alcoolică. Bacterii acidifiante ca Pediococcus cerevisiae au fost identificate ca formatoare de histamină. Conținutul în histamină este un criteriu de calitate al vinului. În general vinurile roșii au un conținut ridicat în histamină. Pot fi întâlnite concentrații de histamină de până la 3000 ”g/l în vinurile care dau în mod caracteristic cefalee.
Conținutul mediu în histamină:
• Vin roșu: 60-3800 ”g/l
• Șampanie: cca 670 ”g/l
• Spumos: 15-80 ”g/l
• Vin dulce: 80-400 ”g/l
• Vin alb: 3-120 ”g/l
• Bere: 20-300 ”g/l
Pește
Categoriile de pește după consumarea cărora apar adesea simptome de intoxicare aparțin familiei Scombridae (macrou). De aceea în literatura engleză cazurile de intoxicație sunt descrise sub numele de “scombroid poisoning”. Peștii din această familie (mai ales tonul și macroul) au o cantitate mare de carne roșie cu un conținut crescut de histamină. Dar și la alte tipuri de pește s-au măsurat cantități crescute de histamină: heringi, sardine și sardele. Producția de histamină este influențată de temperatura la care este ținut peștele până la pregatirea sa culinară. În cazurile în care s-au găsit cantități mari de histamină în conservele de ton sau macrou afumat, cercetarile au dovedit că peștele n-a fost transportat în condiții de refrigerare corespunzătoare sau a fost depozitat inadecvat. În mod surprinzător s-au găsit cantități mai mari de histamină în marinată decât în carnea de pește.
• Ton: până la 8000 mg/kg
• Macrou afumat: pănă la 788 mg/kg
• Macrou (conservă): până la 15 mg/kg
• Sardină: până la 1500 mg/kg
• Sardele: până la 180 mg/kg
• Hering: până la 12 mg/kg (mai ales marinat)
Lapte/brânză
În timp ce laptele crud și cel de băut conține cantități minime de histamină, unele sortimente de brânzeturi au niveluri ridicate. În general se consideră că nivelul de histamină crește cu maturarea și cu stocarea. Bacteriile incriminate sunt diverși lactobacili și streptococi.
• Emmentaler: 10-500 mg/kg
• Stilton (brânza cu muceagai albastru): cca 160 mg/kg
• Gorgonzola: până la 160 mg/kg
• Camembert: 10-300 mg/kg
• Parmezan: 10-580 mg/kg
Carne/mezeluri
Conținutul în amine biogene în preparatele de carne este foarte divers. Unele sortimente de cârnați pot conține cantități relativ mari de histamină, în timp ce produsele proaspete abia dacă ating niveluri critice. Dar mai sunt și alte amine biogene prezente în carne. Cercetarile au aratat ca diaminele cadaverina și putresceina – ambele substraturi pentru DAO sunt un indicator al prospețimii cărnii.
• Salam: până la 280 mg/kg
• Cârnați cervelat: pana la 100 mg/kg
• Jambon Westfal: 40-270 mg/kg
Alte alimente
Oțetul din vin roșu conține până la 4000 ”g/l histamină. În cazul ciocolatei conținutul oscilează între 5-100 mg/kg, după sortiment1.
Medicamente care eliberează histamină sau inhibă DAO
- miorelaxante: pancuroniu, alcuroniu, D-tubocurarină
- narcotice: tiopental
- analgetice și antiinflamatorii: acid acetilsalicilic, metamizol, antiinflamatorii nesteroidiene, opioide
- anestezice locale: prilocaină
- anti-hipertensive: verapamil, alprenolol, dihidralazină
- antiaritmice: propafenonă
- diuretice: amilorid
- antiemetice: metoclopramid
- antibiotice: cefuroxime, cefotiam, isoniazid, pentamidin, clavulanic acid, chorochină
- mucolitice: acetilcisteină, ambroxol
- bronhodilatatoare: aminofilină
- antagoniști de receptori H2: cimetidină
- chimioterapice: ciclofosfamidă
- antidepresive: amitriptilină2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sunt bine ,adica sunt la birou cocosata de munca.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Tanamera sunt,nu am vazut de ochelari ca ai scris azi dimineata

Multi

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

cos minutza, multam de intrebare.greata nesfarsita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Multumesc fetelor
Daca o sa auziti la stiri ca doi cetateni de onoare ai orasului Carei au rupt patul in doua sa stiti ca noi suntem aia .

(edit:o paranteza dreapta lipsa)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.

Mergi la inceput