Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!
Raspunsuri - Pagina 2
tanamera spune:
BB_Yasmi
atat de bine te intelegm,si eu din 28.02 raman fara loc de munca,sambata am primit vestea.
cos_minutza spune:
Tanamera imi pare tare rau
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Tanamera imi pare tare rau ![]() In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |
Un sut in fund,un pas inainte.Inca sunt cu moralul ok.
bb_yasmi spune:
tamara, cosminuta, 

la mine nu e problema ca am ramas fara servici, eu chiar m-am bucurat ca asa mai pot sta cu printesa mea acasa. dar m-am bazat ca o sa am somaj 9 luni si atunci voi face si bb2 linistita si voi sta in cotinuare cu kinderii.....
tamara tu ce vechime ai in munca??
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ANDREEA84 spune:
multumesc mult pt urari,la fel si voua va doresc,multa-multa sanatate si cat mai repede
dorit
COSMI,macar te-ai simtit bine cu plimbarea?ce as vrea si eu dar nu se poate,evit deplasarile lungi din cauza sarcinii dar cand o sa scap o s-o iau de nebuna unde vad cu ochiii![]()
bafta multa la prestat si sa ne dai vesti la dubluu II
YASMI,nu te mai stresa si bebele e oricand bine venit,eu asa cred,si sunt mai mult ca sigura ca te vei descurca si dupa cele 4luni de somaj,ma ofer voluntar in cazul in care ramai
iti bag cartea de munca la nasii mei care la fel s-au oferit voluntari sa stau akasa si sa se ocupe ei de cartea de munca,lasa asta ca grija pe ultimul loc
ce mai..,va doresc in noul capitol,
sa fiti euforice de ferire
13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
tanamera spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi tamara, cosminuta, ![]() ![]() la mine nu e problema ca am ramas fara servici, eu chiar m-am bucurat ca asa mai pot sta cu printesa mea acasa. dar m-am bazat ca o sa am somaj 9 luni si atunci voi face si bb2 linistita si voi sta in cotinuare cu kinderii..... tamara tu ce vechime ai in munca?? |
Tamara nu am mai fost botezata
bb_yasmi spune:
hihi hi.....tanamera.....mii de scuze....
sa nu te superi te rog!
aaaa atunci tu poti sta linistita ca vei avea 9 luni de somaj!
andreea, esti o draguta!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

tanamera spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi hihi hi.....tanamera.....mii de scuze.... ![]() sa nu te superi te rog! aaaa atunci tu poti sta linistita ca vei avea 9 luni de somaj! andreea, esti o draguta! ![]() |
Stai linistita
,cum sa ma supar.Nu voi lua somaj,o sa primesc contravaloarea somajului pe cateva luni.
Joy21 spune:
Katy, cand ai avut pata rosie?
tanamera, imi pare rau de vestea proasta 
Cosmy, 
Paula,
. Dr te va lamuri cel mai bine.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
Katy82 spune:
Tanamera, BB_Yasmi imi pare tare rau ca nu merge bine serv. Eu zic ca o sa-si revina si piata muncii din Romania, nu se poate sa ne concedieze pe toti. Si eu am "emotii", lucrez in invatamant si nu stie nimeni ce va fi in anul scolar urmator, cine ramane si cine pleaca.
Ylari, Alysa, Sorinake, Ukume unde sunteti fetelor?
Nike cum te mai simti?
http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
http://www.youtube.com/watch?v=HkL-irK2kU0&feature=PlayList&p=96FA560B1BEEB4AB&playnext=1&playnext_from=PL&index=10
Copilul este darul lui Dumnezeu