Ptr fetele din Constanta

Am si eu o rugaminte,pentru cele care cunosc produsele John Frieda,am citit in alte forumuri ca s-ar gasi in Constanta la dutty free sau freeshop.Unde ar fi acest freeshop ca eu stiu de Dutyfree-ul din port atat.Nu am fost nici la cel din port pentru ca as vrea sa stiu exact unde sa ma duc ca sunt din Mangalia.Multumesc
Raspunsuri

DanaAlex spune:
buna,
la magazinul din port ajungi fff usor, intri pe la poarta nr. 1 si este in cladirea din fata (cea mai inalta), n-ai cum sa nu nimeresti, vezi ca se cumpara cu euro sau dolari...poarta 1 este ce de la cazinoul din cta...sfat: sa intri pe jos( e aproape de poarta), cu masina trebuie sa achiti taxa de intrare in port.

ilenutza spune:
Singurul duty free p ecare il stiu este cel de la poarta 6, intrarea in port de langa faleza cazino.nu cunosc produsele acestea.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MAREA INGHETATA IAN 2010

lacrima71 spune:
Multumesc fetelor,cel din port il stiu si stiu ca se intra greu ca te intreaba unde mergi,dar pe cel de la poarta 6 nu il stiam,ideea e daca stia cineva daca au produsele acestea acolo ca sa nu bat drumul degeaba de la Mangalia

DanaAlex spune:
uite aici datele magazinului din port, este la poarta 1, la poarta 6 nu exista magazin..http://www.heinrig.ro/ro/contact-heinrig.php
ultimile 2 pozitii sunt magazinele din cta- unul din incinta port agigea si unul din incinta port cta, dai telefon luni si intrebi de ceea ce te intereseaza...nu se intra greu in port, te intreaba unde mergi si spui ca la magazin, eventual iti cere buletinul...succes

karfe spune:
eu in vara am cumparat j. frieda de acolo-a fost o surpriza placuta sa le gasesc in romania.

Yannia spune:
Eu am fost in urma cu 2 saptamani la magazinul din port si avea gama John Frieda, chiar la standul din fata usii. Sincer, nu mi se par stalucite.

CRIXIA spune:
Eu am cumparat de la heinrig de la poarta 1 sampon pt par castaniu, iar concluzia este ca nu prea se observa nuantarea.
Recomandarea mea este sa suni si sa intrebi despre produsul pe care-l cauti.
Stiam ca sa poate achita si in ron, la cursul BNR, cash sau cu cardul.
Cris mami de Alexia & Ana

Yannia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Eu am cumparat de la heinrig de la poarta 1 sampon pt par castaniu, iar concluzia este ca nu prea se observa nuantarea. |
Sampoanele JF nu adauga culoare, ci doar o intretin. Cica.

lacrima71 spune:
Multumesc fetelor, eu una am vazut pe net produsele si ma interesa de fapt gama Frizz-Ease de la J.Frieda, care e o gama ptr parul rebel pe baza de silicon,eu am parul ondulat si acum se regenereaza dupa nastere,alaptat si la radacina am numai perisor aspru care nu se aseaza si in general am parul aspru si rebel,il tratez cu ser de la Paul Mitchel S.Skinny si cel de la Kerastase Oleo Relax dar cred ca sunt bune ptr lungimea parului,ptr cel de la radacina,scurt si zburlit nu se aseaza si ma gandeam ca cele cu silicon or fi mai bune,iar de gama Brilliant Brunette am vazut ca sunt ptr accentuarea nuantei,sa ii dea mai mult luciu si sa o intretina.

karfe spune:
eu il folosesc mai ales vara.Am parul castaniu natural(inca nu ma vopsesc),din cauza soarelui mi se decoloreaza si are o nuanta roscata pe care nu o suport.De cand am descoperit j. frieda nu mai am probleme.
Eu folosesc samponul ptr.par castaniu plus nuantatorul acesta
http://www.johnfrieda.com/products/product_detail.asp?productLine=luminous_color_glaze&pid=77
pe care din pacate nu l-am mai gasit la ultima mea iesire afara(in europa),sper sa-l gasesc in state