FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna seara fetelor!
Revin si eu desi va citesc dar noutati despre mine nu am. Eu m-am hotarat sa merg pe FIV la Sibiu cu dr I. Dar asta se va intampla la vara. Pana atunci am de refacut cam toate analizele deoarece se cam duce anul de cand le-am facut. Momentam mi-am repetat prolactina deoarece aceasta a iesit intotdeauna mare. De data asta mi-a iesit valoarea de 39 la un maxim de 35. Deci tot peste limita superioara. O sa incep iar sa iau dostinex pana la FIV.
Dupa cum vad la yarrina desi a facut 4 inseminari la Sibiu, tot a trebuit sa mearga acolo inainte de FIV la o consultatie.....credeam ca nu mai este nevoie de o intrevedere inainte cu dr daca te are deja in baza lor de date. Se pare ca va trebui sa mai fac un drum acolo inainte cu toate analizele.
Vrei te rog yarrina sa-mi scrii si mie ce analize ti-a dat sa faci?
A mai insistat sa mai repete sotul spermograma, poate merge o biopsie? Sau nu s-a mai pus problema?
De ce ti-a dat tie stimulare cu puregon daca tu ai raspuns foarte bine si la gonal?
Pumnii sunt stransi pt tine si sunt convinsa ca aceasta prima incercare de FIV va fi si ultima. Si binenteles se va lasa cu gemenasi Si eu tot gemeni imi doresc......
Fetelor si eu ma gandeam la monty. Ce s-o fi intamplat cu ea? o asteptam cu vesti
bytzi multa, multa bafta in continuare si sa dea DD ca in martie sa mergi la Sibiu si sa-ti reuseasca FIV-ul. Te rog sa nu fii pesimista. Unui asa om bun ca tine, nu i se pot intampla decat lucruri bune si nu in ultimul rand MINUNI.
Cip tu ce mai faci? care mai sunt noutatile?
simonete, rodicutza, inna, iuca, dodo, raluca, roxica, maya, cora, alexia, denisa cate un si sa ma iertati daca am uitat pe cineva

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabri-ela

Buna seara fetelor!
Revin si eu desi va citesc dar noutati despre mine nu am. Eu m-am hotarat sa merg pe FIV la Sibiu cu dr I. Dar asta se va intampla la vara. Pana atunci am de refacut cam toate analizele deoarece se cam duce anul de cand le-am facut. Momentam mi-am repetat prolactina deoarece aceasta a iesit intotdeauna mare. De data asta mi-a iesit valoarea de 39 la un maxim de 35. Deci tot peste limita superioara. O sa incep iar sa iau dostinex pana la FIV.
Dupa cum vad la yarrina desi a facut 4 inseminari la Sibiu, tot a trebuit sa mearga acolo inainte de FIV la o consultatie.....credeam ca nu mai este nevoie de o intrevedere inainte cu dr daca te are deja in baza lor de date. Se pare ca va trebui sa mai fac un drum acolo inainte cu toate analizele.
Vrei te rog yarrina sa-mi scrii si mie ce analize ti-a dat sa faci?
A mai insistat sa mai repete sotul spermograma, poate merge o biopsie? Sau nu s-a mai pus problema?
De ce ti-a dat tie stimulare cu puregon daca tu ai raspuns foarte bine si la gonal?
Pumnii sunt stransi pt tine si sunt convinsa ca aceasta prima incercare de FIV va fi si ultima. Si binenteles se va lasa cu gemenasi Si eu tot gemeni imi doresc......
Fetelor si eu ma gandeam la monty. Ce s-o fi intamplat cu ea? o asteptam cu vesti
bytzi multa, multa bafta in continuare si sa dea DD ca in martie sa mergi la Sibiu si sa-ti reuseasca FIV-ul. Te rog sa nu fii pesimista. Unui asa om bun ca tine, nu i se pot intampla decat lucruri bune si nu in ultimul rand MINUNI.
Cip tu ce mai faci? care mai sunt noutatile?
simonete, rodicutza, inna, iuca, dodo, raluca, roxica, maya, cora, alexia, denisa cate un si sa ma iertati daca am uitat pe cineva

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Gabriela si iti tin pumnii sa fie FIV reusit

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Prezenta la apelYarrina!Doamne-ajuta sa reusesti !
Eu nu prea am noutati,de-aia nu mai scriu,dar de intrat intru aproape zilnic sa "vad" ce se mai petrece!
Buun! Deci: in martie Yarrina,in aprilie Diana poate si Bytzi,nu? Eu ma inscriu pt. luna mai cu o simpla IA.Sper sa fie totul ok sa putem merge si sa am folicul baban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Si eu m-am tot gandit si la Monty si la cipcirip.
Ati reusit sa faceti inseminarea fetelor? [b]Cip[/b -tu parca erai "inscrisa "pt. februarie, nu?
Va doresc noapte buna tuturor fetelor aspirante_bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Asa mai da!
Gabi si eu am crezut ca nu ma va chema daca sunt in evidentele lui si stie cazul meu dar a insistat sa vin sa-mi explice toate consecintele FIV-ului, si bune si rele. Am stat peste o ora la el si mi-a explicat pas cu pas ce presupune. Eu aveam toate analizele de pe prima pagina facute in iulie 2009 si mi-a zis sa mai repet doar hormonalele in Z2-3 si o lama. In rest mi le-a acceptat pe cele pe care le aveam. Cu spermograma nu am mai insistat nici noi...sotul a zis ca daca nu iese la nici o analiza ca ar avea ceva acolo...macar s-ai iasa 2-3 la spermograma sau oricare alta analiza nu risca sa se taie. Si nici eu n-am insistat...ne este frica...sa nu-i afecteze altceva...
Cu Gonalul am intrebat si eu, de ce nu-mi da tot Gonal daca am raspuns bine la tratament si raspunsul lui a fost: 'da, ati raspuns foarte bine la tratament dar nu v-a lasat Graviduta'. Si atunci am inteles si nu am mai insistat. Si eu sper sa reusesc din prima si chiar cu gemenasi!
Va tin pumnii fetelor indiferent ca faceti luna asta sau cealalta sau peste 6 luni si o sa stau aici cu voi pana nu mai ramane una si ne mutam toate la Odisee. Eu imi pun mari sperante la FIV, m-a incurajat si dr ca am sanse mari datorita varstei dar o sa vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Prezent. Nu am patzit nimic dar nu am mai intrat pt ca nu am nimic de spus. Va citesc shi va tzin pumnii. Sper ca Monty e bine
Rodicutza ai un PM
Yarrina bafta la FIV.
Bytzi nu mai da tarcoale butoiului ca vin acum shi-l sparg

-ici pt toate aspirantele, mamicutzele shi bebeii de la ac subiect

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cip
gabi,ai PM
Pe yarrina a chemat-o sa-i explice in ce consta fiv-ul ,pe mine nupoate din cauza ca i-am cerut eu sa fac fiv pe CM natural si probabil si-a dat seama ca stiu despre ce este vorba,nu's...
Ati vazut ca si la Giuli s-a scumpit IA ? e 450ron
rodicutza,luna mai e luna ta
denisa
cora,tu pe cind IA ?
montyyyyyyyyyyyy???????????????????

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

gabi,gonalul e tot FSH ca si puregonul ,numai ca este produs de alta firma
ooooooo am uitat-o pe surioara simonete

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Mergi la inceput

pt cine e

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput