Piatra Neamt, Perla Moldovei (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Gata cu problemele,trebuie sa mai si .
Cosminiq-merci de floare
Invatati-ma si pe mine care stie,cum fac sa-mi apara in loc de link-ul cu pozele scris doar POZE,ca ma chinui de o ora si nu imi iese.

la toata lumea

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Cu multa placere Adina!
Sigur te poate ajuta Laura dar cred ca are treaba de nu a mai intrat.Eu habar nu am!!!
Hei fetele unde sunteti?Va pregatiti pt o noua sapt de munca!

Va doresc de pe acum somnic dulce

Mergi la inceput

Am incercat mult,dar am reusit sa fac sa dispara carnatu ala de cifre si litere.Noapte buna!

la toata lumea

POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Haideti la .
Eu sunt tot gogita dar pe baricade la servici.
Adina la mine e invers. Socri ma ajuta neconditionat iar parintii mei mai impinsi asa de gura mea (acum nu mai zic nimic ca mai stau cu fetele dar pana acum au fost si ei plecati din tara).
Dana hai sa ne intalnim. Ce zici de miercuri? Mai sunt doritoare?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!
va servesc si eu cu o cafea mare cu lapte
va doresc sanatate multa si o saptamana cat mai bunaa
carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

'neata si de la mine!
Carmen mersi de cafelutaDupa.. dai si un ceai?
Adina cum ai reusit?
Criss miercuri la ce ora?Tot la Amadeus?

O zi super buna !!!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Poftiti la de ora 10.Fac cinste!
Vad ca ati devenit tare vorbarete, si-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Hai sa va zic eu repede cine da de baut azi: IULIA! Na, na , na...
La multi ani, Iulia! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri in fiecare zi de baietii tai minunati, sa te iubeasca amandoi tare, tare si sa primesti toate cadourile frumoase pe care ti le doresti

Cand am un pic mic de timp, te trec si pe lista de pe prima pagina.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Neata si de la noi!
Multumim la fetele care fac cinste cu cafeaua in dimineata aceasta.Bebeitu meu a dormit in noaptea aceasta 4 ore neintrerupte,nu imi venea sa cred,a fost prima noapte dupa mult timp in care am dormit pine.
Crisandrada-Nu asi avea nimic cu ea daca si-ar vedea de treaba ei,dar pe ea a deranjat-o mult faptul ca dupa nunta nu am locuit la ea,si zice ca numai eu sunt de vina ca am indepartat-o de baiat.Si eu,cand e sarbatoare,ma rog eu de el sa mergem in vizita la ea.
Cosminiq-ooo,cat m-am chinuit...stiam cum trebuie scrisa acea formula,dar nu tineam seama de niste ghilimele.Cum adormeam bebicu,eram pe calculator la stors de creeri.

la toata lumea

POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Multumim tuturor de urari! Speram sa avem un an mai bun

Lora, am vazut ca sunt fete noi in grupul vostru, m-am uitat in listuta si nu am vazut nici o graviduta ... m-ai facut curioasa cu noutatile, insa nu am reusit sa citesc toate capitolele din urma.

Ellinia, acum stam in Floreasca (daca cunosti cartierele din Buc.) Nu e foarte departe de Primaverii, unde am stat inainte.

Aici sunt mai multe case, e o zona frumoasa, insa din nefericire si mai multi caini. Ma terorizeaza cu hamaitul lor.

Cat am fost de sarbatori in Viena, n-am auzit odata un caine latrand. Nici nu-mi venea sa cred ca e asa liniste noaptea.
Ce sa zic? Nu poti compara cele doua orase, regret ca nu putem sta acolo.
Din pacate nu le putem avea pe toate. Si aici avem avantaje si daca am sta acolo mi-ar lipsi cu siguranta una-alta din viata in Ro ... asta e!

In rest, Lara merge in continuare la acceasi gradi, Annika creste si ea, vorbeste mult deja, face mici propozitii, nu mai e bebelus, ce mai!

Poze nu am, ca inca nu m-am apucat de sortat si de facut un nou album. Dar le voi sorta curand si pun linkul

Adriana

Mergi la inceput