Piatra Neamt, Perla Moldovei (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Ma gandeam si eu....
Azi nu vreti sa ne intalnim!E si sarbatoare
Dana azi ai putea?

Va doresc o zi super buna!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Ce fain ningea aseara!!!!!

Mergi la inceput

Lora ,multa multa sanatate!Trebuie sa faci repaus la pat cat mai mult posibilSi eu am avut problema asta.Se contracta uterul si trebuia sa stau numai in pat ca sa nu mai sangerez.Trebuie eliminat stresul si oboseala total.
Mie de la Tg Mures imi dadeau diazepam(1/2 pastiluta pe zi) si faceam cokteil in spital pt mentinere.
Saptamanal faceam ecograf sa vad daca ii bate inimioarapt ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie.
Am reusit sa duc sarcina pana la 30 de sapt.Era mai bine daca duceam mai mult dar nu am stat nici eu locului..Mai faceam cate ceva prin casa ca ma plictiseam.Doar in spital ma odihneam total
Cat despre asta am un baietel super.Nici nu zici ca a fost la nastere cat o sticla de apa plata de 1,500 gr.

Sper ca nu am fost exagerata dar asta a fost la mine!Sa dea DD ca tu sa nu ai probleme si sa fie totul OK.Te pup si multa ,multa sanatate!!
Uite o floricica ca sa iti mai inveseleasca ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Lora imi pare rau ca ai probleme. Multa sanatate si ai grija de tine .

Eu azi nu pot veni. Am stabilit o intalnire cu sotul meu .
Astazi sunt foarte ocupata la servici, e inchidere de luna si multa inebuneala. Mai intru doar sa va citesc .

Loredana unde ai disparut?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Nata fetelor!

Poftim la o.Miroase iarasi a intalneala...?super,vreau si eu si cand ma gandesc ca sotul meu vine in fiecare zi in Piatra,si eu stau acasa.
Lora-Doamne Doamne o sa aiba grija de tine,ai incredere..

la toata lumea

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!
lora multa sanatate iti doresc si eu si repauz cat se poate!!
fetele nici eu nu stiu daca pot veni la intalnire,nici azi si nici maine,am ceva treburi atat la munci cat si acasa iar acu sunt fff nervoasaaaaca mam ceretat aseara cu politia locala ca nu era data micuta mea zapada de pe trotuarul blocului,ca dee lumea toata care vine pe acolo la mine la magazin vine si uite asa miau trantit o amenda de 150 lei si sunt suparata,stiu ca trb curatata dar nu era numai de datoria meaa dar asta e la noiasa mai bag o cafea alaturi de voi si apoi un ceiut
ne mai auzim
va pup
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenstefi

neata fetele!!!
lora multa sanatate iti doresc si eu si repauz cat se poate!!
fetele nici eu nu stiu daca pot veni la intalnire,nici azi si nici maine,am ceva treburi atat la munci cat si acasa iar acu sunt fff nervoasaaaaca mam ceretat aseara cu politia locala ca nu era data micuta mea zapada de pe trotuarul blocului,ca dee lumea toata care vine pe acolo la mine la magazin vine si uite asa mi-au trantit o amenda de 150 lei si sunt suparata,stiu ca trb curatata dar nu era numai de datoria meaa dar asta e la noiasa mai bag o cafea alaturi de voi si apoi un ceiut
ne mai auzim
va pup
carmen si stefi

Carmen, spor la vanzari sa iti recuperezi banii. Ca sa te consolez un pic, aia nu sunt politisti, sunt "ajutor de caine lup".

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Carmen ce naspa!Atat de mult e amenda pt treaba asta??Ce cred astia ca au de-a face cu bancherii
Nu mai stiu de unde sa mulga bani!!!
Eiiiiiiiiiiiii!!!
Cred ca se duce de rapa intalneala De ciuda o sa merg la Galleria sa servesc o mancarica MONGOLEZA
Mai vrea cineva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

sarumana fetele de consolare....sa cada "ajutorii de cainii lupi"!!!,ce sa mai zic,ies si tip aafara -haine la hainee!!!,ca de amenda era de 300 dar daca o platesc in 48 de ore e 150 lei si pe eprs fizica ca daca era pe firma nu vreti sa sti cat e..,dar asta e,mihaela as veni la o mongoleza dar papa si pt mineeiar laura eu vin la o visinata daca ma supar azi tare sau o tarie ceva

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Salut, fetele,

La multi ani, IUlia, vin si eu asa, la spartul targului cu urari de aniversare.
Iar, tie, Lora, multa sanatate iti doresc, multa odihna si relaxare. Fii puternica, noi suntem alaturi de tine, galagioase si guralive cum ne stii.
Eu saptamana asta sunt complet indisponibila, am cam uitat cum e sa ai copiiii de dimineata pana seara o saptamana in sir mereu prin casa si sa trebuiasca sa-i antrenezi in diverse, mai avem si ceva teme de vacanta, incercam sa ne si invrednicim de ceva curatenie mai acatarii prin camera copiilor - nu ne luam bine elan si hopa iar o sarbatoare, asa ca la intalnirea nr. 2 nu cred ca voi fi available. A, voiam sa va intreb: rochitele frumoase de pustoaice - 8 ani - ati vazut pe undeva ? La un pret neexagerat, of course. Mi-ar placea un model mai elegant putin, avem duminica petrecere la Mc si suntem teribil de incantate, dar nu prea stiu ce tinuta sa adoptam. Spatiul acolo nu mi s-a prea parut mare, banuiesc ca nu prea vor topai, am citit la un moment dat ca a mai facut cineva petrecere la vaporas, cum v-ati imbracat copiii ? Si, daca e de "scapat in sifonier", alta intrebare: un papion/ cravata bleumarin ati vazut pe undeva ? Cavalerul meu are costumul pe bleumarin (raiat) cu camasa rosie, mi-a placut la nebunie si l-am luat de drag direct de pe manechin, dar acuma nu mai reusesc sa gasesc cravata potrivita. Dupa cum vedeti, probleme mari ma macina zilele astea.
Va las si va doresc tot ce vreti voi bun.
Pupici, Loredana

Editez, ca m-am mai gandit: ar trebui o cravata ceva combinatie rosu/bleumarin, dar sa ma bati daca eu stiu pe unde s-ar putea gasi pentru copii accesorii de-astea. Iar ca solutie de rezerva pentru fata ma gandeam sa folosim o bluza frumoasa - luata recent de la takko - e de-aia pentru colanti, cu o pereche de colanti negri/maro (de-astia ati vazut pe undeva? dar ceva mai plinuti, nu de-aia cu dantele sau alte prostii)
Criss, , banuiesc ca pe maine nu prea se asteapta nimeni sa te vada prea de dimineata la serviciu... Adevarul e ca suna tare bine seara voastra in doi. Va doresc sa va bucurati de ea din plin.
Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Sunt ok, multumesc pentru incurajari! Doctorita zice ca sigur se rezolva problema pana trec de trei luni - as mai avea cam 3 saptamani.
Adriana, am aproape 10 saptamani - data nasterii dupa ultimul CM iese pe 1 sau 2 septembrie, eu asa calculez, dar doctoritei mele, dupa masuratori, la ecografie, ii iese 24 august. Asa ca exact nu stiu.
A, ieri bebe m-a salutat cu manuta la ecografie! Dr. a zis ca deja i s-a parut ca a si vazut ce e, insa nu-mi spune, pentru ca nu e sigura 100%, dar in martie a zis ca vom fi siguri si ce e.
Carmen, baga niste covrigi de la Petru sa-ti treaca supararea!
O zi buna va doresc, nu stau mult la calculator.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput