Tinere senioare cu greutate>50kg(65)
Raspunsuri - Pagina 19
lyly_mar spune:
Amy,felicitari!Sa va iubiti,intelegeti si sa va dea DD tot binele din lume! Si sa aveti putere sa treceti de toate incercarile,ca asta e,nu scapa nimeni!
Mona,seicul tb incurajat.....sa-si diversifice meniul, ca il astepta 9 luni de bucatarela
fii optimista in continuare
Soricel,nu te misca,nu stranuta,nu face nimic.......
Doamne ajuta!
Nico,cred ca este pe drum
Luminito, sa vezi ce bine o sa te simti cand o sa-ti vina fata
galii

Florica albastra,sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si voinic!
mami_vreau,imi pare rau , dar cat de mic este rezultatul? Si mie mi-a zis endocrinoloaga ca nu tb sa fac embolizare ,ca imi scade rezerva ovariana
, ca asa zice prof Pelinescu si m-a trimis sa-mi fac analize dupa ce rezolv cu fibromul
Libra,Lumy
gravidutele pe burtica
Mi-a mai trecut raceala, sper sa nu ma ia tusea,dar iau miere![]()
Teoretic ,dc luni ma internez ,marti imi face operatia.
Ii dau sefei de stire cand ma operez sigur.
M-au apucat emotiile....dar nu am prea multe optiuni.Ma enerveaza si al meu sot,care imi zice sa mai aman operatia...dar cat sa mai aman
Va multumesc pt sustinere si ganduri bune.Sa dea DD sa fie bine la toate fetele si sa avem incredere ca o sa fie bine!
toata gasca
galliciana spune:
hmmmmmmmmmmmmmm!!!
lyly,esti sora noastra,
curajoasa pana la infinit,
deci......no comment!!
speram sa iti treaca raceala
cat mai rpd!!!
sa nu tusesti,
sa nu misti,sau
sa te rasucesti!!
suntem acolo cu tine, de maine, de la 7,30,
nu iti face griji!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
MayanMistica spune:
Dragele mele buna dimineata
si poftiti la cafeluta calda!
Da , momentan e pace in Olanda ..saptamana viitoare sarbatorim Valentinul mai devreme si ne facem de cap la Paris.
De fapt M are o delegatie Brussel-Paris ( joi si vineri) si de vineri la ora 15:00 e liber ..asa ca am zis sa mai stam si in week-end pe acolo.
Noi doi am mai fost o data la Paris (impreuna) dar asta era pe timpul cand eram amandoi legati ..s-a intamplat cu o luna inainte sa ia el decizia finala.
Dar atunci era cu treaba ..3 zile si ne vedeam numa seara la hotel.
Dar acum sa vedeti dezmat 

amy2007 spune:
Sunteti cu toate niste surioare minunate.
Lyly, daca tot ti-au facut curaj, rezolva-ti si problema. O sa fie bine, o sa vezi.
Laura, si daca folosesti donatii tot bebicul tau o sa fie.
Mayan, sa va distrati la Paris.
Gallicuto, nu mai pap nika, decat pomelo si mandarine.
Sunt cat taurul comunal. ![]()
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
luminita42 spune:
fetelor si pe noi liniste si pace, ne-am sculat tarziu, mancat si baut cafeaua in pat ca de obicei in week-end; fara semiluni si alte alea..:-(( din pacate, nu prea am curaj deocamdata; bine ca avem acum si un tv in dormitor, ne distrage atentia
; pe urma am facut un pic de aranjamente pentru camera fetei, adica mai mult H, ca eu am mutat doar boarfe dintr-o camera in alta. in rest program de voie
Va pupic pe toate 
galliciana spune:
eu mi-am stricat toata duminica cu mersul dincolo.....
am si plans de nervi,ma doare capul de nu mai pot....
asta e....imi revin eu!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
mayan,ma bucur ca e liniste la voi 
lumi
fii cuminte! nimic,sau cat mai putin cu putinta.![]()
amy,daca tu esti taur,io ce sunt??
![]()
![]()
![]()
blue_flower spune:
Numai maine nu-i poimaine!
Promit sa imi fac un fel de bagajel in cursul zilei de maine si sa va tin la curent cu ce mi se intampla.
38+ 
ceza pe 02.02.2010
galliciana spune:
blue,multumim!
mayan,sper sa nu fie asa!