Tinere senioare cu greutate>50kg(65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Amy, ce bucurie! Te maaariti!
imi plac nuntile , parca am mai zis!. Iti iei si o rochita de mireasa la cununia religioasa?.. Hai, ce zici?
M-am gandit la haine de gravide sa stii..:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

mona,sa fie lipiciosi aia mici la burtici!!!
chiar ca ai patit-o........
deh,intentia conteaza,nu?

sorinake,ce mai faci,nu te vazuram demult p-aci?
iar joci bile?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Galli, nu joc bile ca nu am timp deloc! Cu serviciul, cu auditorii, iar de luni incepe inchiderea. Vreo doua zile am fost plecata intr-o delegatie! Nu se termina una, ca incepe alta! E bine ca asa ma gandesc si eu la altele si mai uit de obsesia mea...

Mona, Bruni, Soricica, Nico, ma rog pentru voi sa ne aduceti pui mici aici pe forum! Primul vine acus-acus, peste vreo doua zile! Hai, Floricica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Buna seara suricatelor. Sositi si noi de pe meleaguri giurgiuvene. Nasii ne-au primit bratele deschise ca de obicei si au intampinat cu bucurie si vestea casatoriei. Daca reusim sa punem toate actele la punct facem casatoria civila cand o vrea doamna de la starea civila, pana in data de 13.02.2010 si cea religioasa la Giurgiu pe 14.
In alta ordine de idei:
Nico, sunt sigura ca voi stiti cel mai bine.
Mona, m-ai amuzat rau cu povestea, iar despre bobite, sa se prinda de data asta.
Elysor imi pare rau de ziua 1.
Luminita, niste hainute de gravi nu ti-ai luat?
Gallicuto, eu fac blat de piza crocant in casa, nu-mi plac alea pufoase, numai paine.
restul gastii ca ma duc la dusulet.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

sa fie intr-un ceas bun !
Ps. actele la casa de casatorii tb depuse cu 2 saptamani inainte, asa ca aveti grija cum va programati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Incercam sa gasim o pila Lumy, poate ne strecuram inainte de 13 februarie.
Nu o sa port rochita de mireasa, am mai avut una la prima casatorie si nu mai vreau. Vreau doar noi 2 cu nasii, cu parintii lui, cu copiii nasilor si cam atat. Liniste. Imbatranesc.
Multumesc frumos de urari.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Amy draga noastra , felicitari si sa fie untr-un ceas bun! Sa fi cea mai fericita miresica si DD sa-ti aduca dragostea mult visata.
Va pup si intru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna dimineata, fete frumoase si inimoase!
Poftiti la o cu lapte!

Am avut musafiri pana la 3 si la 7,30 deja bantuiam prin casa. La mine sarcina a inceput cu insomnii in loc de somnolenta.
Doua perechi fericite incercam sa cuplam o a treia si organizam astfel de serate doar doar n-or mai fi si ei singuri.

Va pup si va urez o duminica frumoasa!

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza

Am facut tot eu cafelutza azi
sper sa nu imi iesit amara, conform starii mele de spirit...

Amy felicitari, si uite un buchet de flori! Iti voi pregati unul mai mare la cununie!

blueflower mai ai un picutz! Vreau sa iti urez inca de acum nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

Eu ieri am mai primit o bomba si sunt complet la pamant... mi-a mai venit rezultatul unei analize, amh-ul, care este mai mult decat dezastruos... din pacate constientizez ca cel mai probabil nu voi reusi never sa am bebe... ma gandesc din ce in ce mai serios la ovo donate!
Cred ca va las o perioada ca sa reusesc sa imi revin dar ma voi gandi la voi!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Mayan, sa fie vreo 2 saptamani de cand nu ne-ai mai povestit nimic rau, toate mesajele tale sunt calme si calde. Sa inteleg ca ti-ai desfundat canalele diplomatice si e pace in Olanda? Doamne ajuta! Prima nunta e pe 14 februarie, Amy sparge gheata!

_

Mergi la inceput

'Neata Laura, bem cafeaua impreuna, fetele stiu sa se bucure de duminica...
Imi pare rau de AMH-ul tau dar... cata vreme mai e ceva, chiar si "dezastruos", merita sa speri!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

he,he,

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput