Swing-ul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Mai m-am gandit.., poate ca e asa cum zice cineva la un alt topic(imi cer scuze dar nu retin nickname-urile) ca un om nu poate fi(cel putin nu spiritual) monogam toata viata.. si-astfel cei doi constientazand acest lucru, dar in rest avand din celelate puncte de vedere o relatie foarte buna, ajung la asa ceva

subscriu si eu la ce a zis liliana,cam asa vad si eu situatia

atata timp cat lor le face placere si nu deranjeaza pe nimeni,nu vad ce ar fi rau in asta,sunt totusi curioasa daca pana la urma vine cineva,care practica acest lucru,sa ne povesteasca si noua

prietenia cu asemenea oameni?de ce m-ar deranja?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

am primit o astfel de propunere de la o colega de servici (pe care dealtfel nu o suportam, dar se pare ca nu si-a dat seama). Motivatia ei a fost ca ii era mila de bietul sotul ei care s-a insurat virgin saracu' si dorea sa-i ofere ceea ce a pierdut (=diversitatea) si mai cred ca-i placea ei si de sotul meu. Evident ca nici n-am clipit ca sa nu-i dau de inteles vreo secunda ca m-ar interesa, iar intre timp s-a linistit, chiar a trecut la adventisti si sutine ca l-a descoperit pe Dumnezeu (stiu, cam drastica schimbarea de macaz)

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

am primit o astfel de propunere de la o colega de servici (pe care dealtfel nu o suportam, dar se pare ca nu si-a dat seama). Motivatia ei a fost ca ii era mila de bietul sotul ei care s-a insurat virgin saracu' si dorea sa-i ofere ceea ce a pierdut (=diversitatea) si mai cred ca-i placea ei si de sotul meu. Evident ca nici n-am clipit ca sa nu-i dau de inteles vreo secunda ca m-ar interesa, iar intre timp s-a linistit, chiar a trecut la adventisti si sutine ca l-a descoperit pe Dumnezeu (stiu, cam drastica schimbarea de macaz)

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Tala ba tocmai, ca poate si-a dat seama ca nu o suporti, insa ea se gandise la ceva cu bice si carice Nu te poti pune cu gusturile omului....
Sunt curioasa: cum suna propunerea?

Mare e gradina Domnului, am vrut sa zic, dar.... sa nu Il amestecam pe Dumnezeu in porcariile astea...

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lunna27

Ar fi un inconvenient...as avea tot timpul senzatia ca se uita cu pofta si speranta la mine si la Tora...
Si m-as intreba: "el" pofteste la nevasta sau la mine???

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Ar fi un inconvenient...as avea tot timpul senzatia ca se uita cu pofta si speranta la mine si la Tora...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ahaaaa, Rufus, te-am prins...deci din cauza dilemei asteia ai avea un semn de intrebare...adica ar prefera-o pe Tora ori pe tine?!!! Hai ca m-ai facut sa rad de dimineata!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Sa intelegem de aici ca nici Rufus nu poate intra in clubul swingerilor!

Si eu am vazut o emisiune de asta la TV si mi-am pus mainle in cap! Zicea aici cineva ca la un cuplu de asta stia si baiatul de 15 ani ce fac parintii, in emisiunea pe care am vazut-o era vorba si de o fata cam de 19 ani, care participa ca swingerita la o familie prietena cu parintii ei !
O imbarligatura intreaga.
Nu as putea nici in ruptul capului sa accept asa ceva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Eu imi pun intrebare in cazul acestor cupluri, ce anume inteleg ei prin ''ma inseala". Ca e evident ca barbatul poate iubi femeia si dupa ce a fazut fazele mai..''fierbinti'' ale desfasurarii ei cu alt barbat. Cum anume or privi problema..
Si ma gandesc cat de dezinhibat sa fii (totusi 50 de ani de pilda e o..varsta, cand toate cele mai atarna, mai ..stiti voi, pielea, sanii) sa poti sa te dezbraci in ochii altor oameni. Se vede ca si eu am mintea pervertita de concursurile de frumusete

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Eu imi pun intrebare in cazul acestor cupluri, ce anume inteleg ei prin ''ma inseala". Ca e evident ca barbatul poate iubi femeia si dupa ce a fazut fazele mai..''fierbinti'' ale desfasurarii ei cu alt barbat. Cum anume or privi problema..
Si ma gandesc cat de dezinhibat sa fii (totusi 50 de ani de pilda e o..varsta, cand toate cele mai atarna, mai ..stiti voi, pielea, sanii) sa poti sa te dezbraci in ochii altor oameni. Se vede ca si eu am mintea pervertita de concursurile de frumusete

E off-topic dar dezbracatul in public la virste inaintate nu e asa de complicat decit pe la noi si prin america. Nemtii se dezbraca la comun femei si barbati la piscina si sauna. La sauna se merge in dorsalul gol, nu e voie sa pui costum de baie. Si se dezbraca si femei cu piei atirninde si barbati cu altele atirninde, sau ingropate in straturi de grasime. Fara nici-o jena.

Deci dezbracatul il pot intelege. Ce vine dupa e mai greu. Adica pot intelege cu mintea dar nu m-as baga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:

E off-topic dar dezbracatul in public la virste inaintate nu e asa de complicat decit pe la noi si prin america. Nemtii se dezbraca la comun femei si barbati la piscina si sauna. La sauna se merge in dorsalul gol, nu e voie sa pui costum de baie. Si se dezbraca si femei cu piei atirninde si barbati cu altele atirninde, sau ingropate in straturi de grasime. Fara nici-o jena.

Deci dezbracatul il pot intelege. Ce vine dupa e mai greu. Adica pot intelege cu mintea dar nu m-as baga.

Ai perfecta dreptate. Dupa cum am mai zis, io nu sunt atat de dezinhibata, poate pentru ca stiu ca nu sunt milimetric 90/60/90... Cred ca si inhibarea asta ajuta la ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:

Cred ca sant locuri speciale unde se dezbraca nemtii, noi am fost pe un strand care era pliiin de lume si nu am vazut absolut nicio femeie sa faca toples. Chiar ma gandeam ca in Ro si pe stranduri se face toples nu doar la mare.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput