Swing-ul
Sau schimb de parteneri de sex.Am auzit despre acest lucru pentru prima data , recunosc, acum vreo doau sapt in urma la o emisiune tv.Am ramas cu gura cascata..Apoi am intrat pe internet si-am citit despre astfel de culpuri.. totusi n-am reusit sa ma conving ce anume ii determina pe acesti oameni sa faca acest lucru..pentru evitarea monotoniei?!? poate, dar ma gandesc cum te intorci apoi acasa cu sotul/sotia si-l iei in barte stiind ca in urma cu o ora facei sex cu altcineva intr-o camera alataurata sau chiar in acelasi pat, m-am mai gandit poate de fapt relatia intre ei nu mai merge foarte bine , si raman in casnicie pentru a salva aparentele, poate au anumite job-uri in care "da mai bine" daca esti acsatorit.. dar totussi ar putea-o face fiecare sepatat..
Voi ati auzit despre astfel de situatii?Ce ii determina pe acesti oameni sa ajunga acolo?
Raspunsuri
adra_bell spune:
Am vazut o emisiune pe NG, Tabu, si dezbateau "problema". Se pare ca sunt multi swingeri in lume, in general oameni cu studii superioare si cu o buna situatie materiala.
Pe NG prezentau un cuplu de australieni, cam pe la 50 de ani, pe mine nu m-au socat, zau, e treaba lor, sunt adulti, in schimb mi s-a parut ciudat ca pustiul lor, un adolescent de 15 ani stia cu ce se indeletniceau "babacii" cand ieseau in oras. No, acum astia sustineau ca se iubesc la nebunie si swing-ul doar le condimenteaza relatia.
O alta doamna fosta practicanta era acum impotriva si jelea dupa iubitul plecat cu o swingerita
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
XIO spune:
Mna, cum sa auzi doar acum?
Sunt oameni care au alta perceptie asupra relatiei, care delimiteaza foarte bine sexul de dragoste , dezinhibati, stiu ce vor si au incredere destula in ei .
Si mie mi se pare ciudat dar bravo lor ca pot sa faca asta.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
dry_votka spune:
Eu nu sunt deloc o persoana ingusta la minte , insa mie nu mi se pare ca swing-ul ar condimenta o viata de cuplu ci mi se pare un fel de metoda "la moda", "cool" de a face sex cu alte persoane cu incuviintarea partenerului. Acei oameni nu pot sa cred ca se iubesc "la nebunie"...
Simtul umorului nu a murit
accept92 spune:
Swing-ul....hmmm...este tentant. Insa dupa parerea mea isi are locul la a doua tinerete, cand ai atins un grad superior de intelepciune si 'zen'. Nu este pentru cuplurile in care partenerii sunt patimasi si pasionali - si nici nu si-ar avea rostul. Deci orgiile le vad pentru tineri neimplicati emotional in nicio relatie (si nu mi se pare un concept tentant) iar swingul este pentru cei copti, maturi, implicati de foarte multi ani intr-o relatie stabila si fericita.
pepene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Swing-ul....hmmm...este tentant. Insa dupa parerea mea isi are locul la a doua tinerete, cand ai atins un grad superior de intelepciune si 'zen'. Nu este pentru cuplurile in care partenerii sunt patimasi si pasionali - si nici nu si-ar avea rostul. Deci orgiile le vad pentru tineri neimplicati emotional in nicio relatie (si nu mi se pare un concept tentant) iar swingul este pentru cei copti, maturi, implicati de foarte multi ani intr-o relatie stabila si fericita. |
cred ca nu voi ajunge niciodata inteleapta si "zen"
dry_votka spune:
@pepene,
Cred ca ATAT de inteleapta si ATAT de zen nu ajung nici eu, no way...
simtul umorului nu a murit
Tisina spune:
Si oare, cand se reunesc familiile acasa (adica fiecare cu sotul/soata lui), fac schimb de impresii? Ca daca sunt atat de dezinhibati (sau zen ) nu or avea tabu-uri tocmai in discutii.
Mie una nu mi se pare deloc "cool" si nici vreo dovada de maturitate sa faci asta, ci mai degraba, cum spunea cineva o noua metoda de a ne insela reciproc, cu buna-stiinta. Oi fi eu inapoiata, sau imatura, dar nu pot, Doamne fereste, sa despart iubirea de sex (adica sentimentul de actul fizic). Dar, ma rog, e treaba fiecaruia ce face in particular. Unde unii vad normalitate, altii pot vedea depravare.... depinde cum privesti lucrurile.
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Swing-ul....hmmm...este tentant. Insa dupa parerea mea isi are locul la a doua tinerete, cand ai atins un grad superior de intelepciune si 'zen'. Nu este pentru cuplurile in care partenerii sunt patimasi si pasionali - si nici nu si-ar avea rostul. Deci orgiile le vad pentru tineri neimplicati emotional in nicio relatie (si nu mi se pare un concept tentant) iar swingul este pentru cei copti, maturi, implicati de foarte multi ani intr-o relatie stabila si fericita. |
E clar ca nici eu nu voi ajunge atat de inteleapta, ci voi fi chiar la nivelul inferior de intelepciune.
Oricum, e problema lor atata vreme cat sunt adulti si vacinati si sunt ambii parteneri de acord cu asta. Eu n-as fi. Nu cred ca poti iubi cu adevarat pe cineva si sa-l imparti cu alte persoane ori sa mergi tu cu alte persoane..nu cred si pace, dar poate ca ma insel eu, ca nu-s atat de inteleapta.
Nu stiu ce-i determina sa ajunga acolo, parerea mea e ca se cam plictisesc in propriile relatii si ca nu se iubesc, ci e altceva intre ei - placere, pasiune etc. Oricum, daca as avea niste prieteni care ar practica asta, i-as trata la fel, pentru ca ce face fiecare in patul lui nu ma priveste pe mine.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Subscriu opiniei generale! Dar asta cu prietenii care ar practica asa ceva... cred ca as avea ceva prejudecati in a-i trata la fel ca pana atunci. De fapt, i-as ocoli in toata regula. Sa nu-i vina sotului idei!
AgnesLuca spune:
mai fetelor, io cred ca voi va incadrati la "patimase si pasionale" asa ca sunteti excluse din start din lista posibilelor swing-eritze
Agnes si Alexa (21.06.2009)