PRIETENE FARA TITLU (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daniela aha mersi ,poate ii fac si eu la anu' asa Dianei .

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ma duc sa ma culc. Incerc sa ma uit putin la "The Proposal" cu sandra Bulock. Noapte buna la toata lumea.
Ingrid tu esti bine? parca pe voi nu v-am vazut azi!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata, eu mi-am terminat cafeaua deja, voi ?
Azi am de facut doar ciorbita pentru Razvan, si apoi sper ca vom merge in Crang, cu saniuta, la zapada. Musai sa facem si poze .
Aici se anunta iarasi o zi insorita, deci abia astept sa iesim.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Am fost la spital, i-au scos flexula si gata, e sanatoasa, nu se mai aude nimic la plamani. Dar, vestea proasta e ca s-ar putea sa fi declansat pneumonia un astm bronsic. Medicul ma tot intreba daca am pe cineva in familie, eu eram prea naucita sa-mi dau seama ce vrea. Parca n-am tras destule cu ea, ii numeri coastele, tuseste cat cuprinde (inca), astmul bronsic lipsea de la apel. Da, dar plamanii sunt sanatosi....nu mai zic nimic.
Doctorul e tanar si cu ochii albastri, se uitau unul la altul minute in sir, nu-si mai dezlipeau privirile, ca sa vezi, se inamora fiica-mea de el. Cica: mami, dar e tare frumos....aha, stiam si eu asta! I-a facut un desen, in care arata ca un flamingo, cu gatul lung si roz, un brad cu globuri si scris numele lui sus: Craciun. Asa il cheama, haha. S-a distrat medicul de "cadoul" Dianei.
Ma duc sa-i fac un ceai, sa studiez despre astmul bronsic si revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine.
SI LA MULTI ANI IOANA!
Mi se pare ca e si ziua CARLEI de Janina azi! Deci la multi ani si ei!

INGRID
sper sa nu se adevereasca faza cu astmul bronsic Ciudat ca pe cine cunosc (cunosteam) eu cu asa ceva erau tot blonzi cu ochi albastri (baiatul nasei si bunica-mea materna). Mortala Diana cu doctorui ei ... maaai dar si pe blondul meu cu ochi albstri il cheama tot Craciun , iar cand era tinerel era tot foc
Baiatul nasei a scapat de astmul ala bronsic dupa ce l-a dus cateva ture la salina la Praid.In schimb bunica-mea a tras-o cu astmul pana hat dupa 80 de ani si iti imaginezi ca nici nu a beneficiat de medicatia de-acum,tin minte ca se sufoca dimineata de la aerul tare,mai ales iarna.A murit in '86 cand aveam eu 16 ani.Deci eu chiar am teren alergic in familie ... si cu toate astea nu l-a mostenit nimeni de la ea ( 6 copii, 12 nepoti , 13 stranepoti ,plus cei 6 stra-stranepoti ( astia ultimii stra-stra is de varsta Dianei si a lui Tudor care-s doar stra )
CRISTINA plimbare si distractie placuta! Si la noi e soare,asa ca peste vreo ora cred ca bagam o plimbarica,chiar daca nu mai e nici urma de zapada Ieri a fost o ceatzaaa de o puteai taia cu cutitul,asa ca am stat "la cotez"!

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana, frumoasa dansatoare! Daniela sa-ti traiasca printesa si numai bucurii sa va aduca!

si ca tot se vorbea de masini...nu pot sa tac nici eu.
Eu am Ford Mondeo si e o masina super buna, nu am avut probl. defel cu ea, la fel si toti prietenii care au asa ceva. E foarte adevarat ca piesele sunt super scumpe, si reviziile te usuca la buzunar. In schimb e incapatoare si foarte confortabila.
Clau are Touareg si el; a avut ceva probl. cu masina, care s-au rezolvat intr-un final. Or fi ele bune VW-urile, dar cand e sa ai norocul sa ti se strice ceva si sa dai peste niste incompeneti cum sunt la noi...s-a dus naibii totul si regreti ca ai bagat atatia bani in ea.
asa ca Moni ai grija ce cumperi si pune in balanta toate chestiile.
La ce preturi bune au masinile second, nu prea merita banii una noua.
Pana la urma...cum iti e norocul, ca e second sau noua.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

GIOVA mersi de sfat.Asa e noroc sa ai,asta e important ... uite pana si rabla de Dacie a lui tati a fost super ok atatia ani (adica nu s-a prea stricat ca full option clar nu avea ) si o are din '81 ! Chiar si anul trecut am mai mers odata cu ea pana la Oradea si parca si la Beius odata.
Dar ce facurati,n-ati vandut inca Mondeo ala? 10000 euroi ceri pe el,nu ? Hai ca daca o dai cu 7000 il iau io Am vazut Ford Mondeo second din 2006 (parca asa e al vostru daca retin bine) intre 7-10000 euro . Stiu ca al tau e full option si are kilometraj putin asa ca ma gandesc ca de-aia n-ati da-o mai ieftin.

Noi n-am iesit inca afara ca am vrut sa vad serialul,iar acum pe cand s-a terminat a adormit Tudor.Ne echipam totusi poate se trezeste pana atunci,iar daca nu, il bag direct in salopeta si il bag asa in carucior.Diana s-a trezit la 10,30 deci nu ii e inca somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni nu am vandut-o, ceream 10000, asa e. are km putini, caci numai eu am mai umblat cu ea prin oras...dar nu prea crede lumea...mai ales cand aude ca e luata pe firma. acum iarna nici nu am mai umblat cu ea, am scos-o azi dupa o luna si de stat in garaj. e buna masina si ne pare rau s-o dam de-a moaca...mai bine o tinem.
Il tenta si pe socrul, doar ca nu are el atatia bani si cadou nu i-o fac.
daciile de demult au fost super. Si ai mei au mers cu cea din 80 pana acum vreo 2 ani...bun motor, de la Renault. acum parca ti-e si frica sa cumperi, ca nu stii ce iei. am vazut la TV probl. cu Toyota parca, doamne fereste.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI IOANA!
La MULTI ANI CARLA!
Sa fiti norocoase si sanatoase!
Daniela, tortul arata grozav! L-a vazut si Ana si cred ca o sa am de munca la iarna!
Ingrid, cu astmul bronsic, iti spune experienta mea de om patit, ca nu e "dracu asa negru" pe cat pare. Ai mei ambii cei mari au fost diagnosticati cu asa ceva si in tratament o perioada. Si sunt bine multumim, cel putin cu plamanii. Astmul bebelusilor si copiilor mici, e cu totul altceva decat al adultilor. Pana la 6-7 ani, cand se fac testele clasice de spirometrie, nu se poate diagnostica cu certitudine astmul, dar cand e vb de raceli mai nasoale, de un anumit tip de respiratie si cand mai aud ei ceva anume la auscultatie (raluri de nu stiu care), atunci pun un asemenea diagnostic, care impune o anumita conduita terapeutica. Mai bine sa previi, sa tii sub observatie, sa suflii si-n iaurt decat sa dai peste crize urate si sa zici ca n-ai stiut. Asa ni s-a spus noua cand eram necajiti rau de tot. Si uite ca din octombrie 2008, de cand am iesit din aerul minunat al capitalei, n-au mai facut crize. SI nici macar nu pot sa spun ca i-am dus la mare sau la vreo salina. In Bucuresti se spune ca 1 din 6 copii are astm. Mi se pare foare mult.
Moni, stiu ca sunt "filozoafa" lui peste, dar cu masinile e ca si cu vacantele. De ce faceti voi concediul la mare pe litoralul nostr desi stiti cum e? Eee, asa si cu masinile. Da, stiu ca in caz de impact, masina mea nu e cea mai sigura din lume. Da, stiu ca tablaraia e mai putin ok ca la altele, ca diverse altele se vor duce mai repede in timp. Si totusi am luat-o, sunt multumita, a fost o alegere ok. Ce zicea Denisa de placute de frana (nu planetare cum zicea Maraki), ca raspuns la ce am zis eu, ca rezista 60-100 mii km, e valabil la altii, nu la noi in tara. Cand umblii cu masina in trafic aglomerat si in zone cu gropi, unde tb sa franezi mult, placutele se duc mai repede, indiferent de masina (sotul a avut VW la firma si stim cum sunt). Deci tu faci calculele, tu iei masina, tu stii ce merge pt familia ta. Sa stii ca leutul meu mic e si carnivor si mancacios. Azi nu i-am dat carne, ca ieri mi s-a parut ca l-a durut burta rau de la carne.
Noi? Bebelusii mei se joaca impreuna acum. Tocmai fac dezordine, ca doar azi a fost zi de curatenie generala. Iar vine viscolul? Curand o sa fim ingropati in zapada.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI IOANA! Sa cresti mare si sa fii cuminte! Daniela , va doresc numai bucurii.

LA MULTI ANI, CARLITA! Sa cresti si tu mare, sa fii norocoasa si sa-i aduci mamei numai bucurii!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput