PRIETENE FARA TITLU (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Deniso, am vrut sa framant cu mana, nu la masina, sa vad macar cum este . Nu-i chiar asa groaznic cum credeam, in orice caz.
Eu in seara asta fac o mica exceptie, voi manca gogosi, doar nu vrei sa spui ca tu tii regim??? Aoleuuu, nasol.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Chris-nu tin regim,dar nici sanatos nu e sa maninci praji seara, ca numai atunci pot..desi m-am ingrasat in ultima luna,dar sper sa incep sa merg la sala mai des..sa vedem dc si iese figura..

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ca tot vorbim de mancare ...
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii..
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.

CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca sunteti romani e ceea ce va omoara ...

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Voteaza si tu marirea alocatiei la 100 lei noi (1 milion de lei vechi)! Intra pe www.alocatia-copiilor.ro si voteaza ! Inca 996344 de voturi si cererea noastra va fi aprobata de guvern! Trimite si tu mesajul la prietenii tai!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Ma puteti lamuri si pe mine ce e cu mesajul asta pe PM??
In afara de faptul ca Moni nu a cerut pareri la cel. subiect si ca fiecare are dreptul sa isi exprime parerea(plus ca eu i-am zis strict din experienta mea si pt VW mai mult,nu am afirmat ca loganul nu e bun),oare merita mai mult de IGNORE???

"Buna, moaaama de unde a scos frate Denisa ca trebuie sa schimbi planetara la 3-4 ani??? pai stie care e planetara? sau mergi din groapa in groapa si s.a dus dracu planetara? :))))))) Acum pe bune, aici au mare succes Loganurile, stii ca la nemti poti gasi masini bune la mana a doua dar uite ca multi prefera sa isi cumpere un Logan nou si bánuiesc ca tine destul de bine ca nemtalaii merg numai pe autostrazi Noi ca sa ajungem in diferite puncte ale orasului, mergem de multe ori pe autostrazi si acolo apesi pedala nene nu te incurci...deci tin Loganurile dupa cum am inteles bafta sa gasesti o masina buna....a spus bine mama ta ca mai poti gasi inca doua bonuri sau cum se numesc pt masinile vechi dar platesti juma de pret nu e chiar pe dea moaca...au spus la stiri acum doua zile sau aseara ...nu mai stiu ...."..

Mergi la inceput

DENISA mor de ras ... de la cine l-ai primit? Mie imi suna a fiind mesaj scris de Marakina noastra, catre mine ,dar o fi gresit si l-a trimis la tine

PS sper ca nu va luati de cap amu

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

DA-ASA E...nu stiam ca iti poarta atata grija

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

DA-ASA E...nu stiam ca iti poarta atata grija

Zambeste, si maine e o zi!

Ha ha culmea e ca nu doar ea imi poarta am mai primit si de la altii pm-uri de ajutor cu privire la masina sau alte alea ,lumea e mica,nu?

Mergi la inceput

A si uite si continuarea, ca sa mori de ras si mai mult-ca sa vezi cat de superficial citeste..si pt ea conteaza nr de ani de cand ai carnet...

"Am scris strict de ce ai spus tu ca se schimba planetarele la 3-4 ani . In Ro nu faci zeci de mii de km ca in Canada, State....planetara se schimba doar cand incepe sa bata, consider ca sant destul de informata si trecuta printr-o gramada de experiente cu masini din moment ce am carnet de 15 ani. Frumos gestul Monicai, a pasat mesajul meu direct la tine In definitiv sant vorbe goale, nu merita sa ma agit pt nimic".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

A si uite si continuarea, ca sa mori de ras si mai mult-ca sa vezi cat de superficial citeste..si pt ea conteaza nr de ani de cand ai carnet...

"Am scris strict de ce ai spus tu ca se schimba planetarele la 3-4 ani . In Ro nu faci zeci de mii de km ca in Canada, State....planetara se schimba doar cand incepe sa bata, consider ca sant destul de informata si trecuta printr-o gramada de experiente cu masini din moment ce am carnet de 15 ani. Frumos gestul Monicai, a pasat mesajul meu direct la tine In definitiv sant vorbe goale, nu merita sa ma agit pt nimic"

Zambeste, si maine e o zi!

Bai ce dracu am pasat eu??? Ca io n-am primit niciun mesaj de la ea ,Deniso fa poza la mesajul asta ce l-ai primit in inbox si pune filmul in drops ca asa se poarta

Cat despre chestiuni tehnice nu ma pronunt ca-s total pe dinafara.

Mergi la inceput